Charter til Tyrkia

Les mer
Tyrkia er kongen av all inclusive og har satset på luksuriøse, komplette familiehotell ved stranden i byer som Side, Alanya, Kemer og Belek. I senere tid det også blitt utbygd flere hoteller for voksne for de som søker en ferie uten barn med høy grad av service. Hit reiser man mellom mai og oktober.

4.5
Basert på 2 322 anmeldelser

Paloma Grida Resort & SPA er et stort, flott All Inclusive-hotell i Belek. Rundt hele hotellet er det en hage med skyggende palmer og store gressplener. Her er det også små gågater med butikker, som gir deg følelsen av å være i en liten landsby. Mellom stranden og hotellet ligger det to store basseng, hvorav det ene har morsomme vannsklier for alle aldre. Etter en lang dag i solen er det godt å sette seg i en av restaurantene og nyte deilig mat.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 mai 2018
Hjemreise: lørdag 26 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 095 NOK Pris per voksen

Barut Kemer Resort
Kemer, Tyrkia
 

5
Basert på 2 661 anmeldelser

Førsteklasses Barut Kemer Resort ligger rett ved havet med Taurusfjellene i bakgrunnen. Hotellet har stilrene rom og suiter med all inclusive. Det er gåavstand til sentrale Kemer med småbåthavn, shopping og fornøyelser. Hotellet har en egen strandlinje med solsenger, badebrygge og vannaktiviteter.Flere bassengerHer finnes det både relaxbasseng når du vil ha fred og ro, hovedbasseng med solsenger rundt, et basseng med vannsklier og separat barnebasseng.Tennisbane, spa og kinoBarut Kemer Resort tilbyr en rekke aktiviteter:Tennisbane og bordtennisStranvolleyball og minigolfFitnessenter, spa og innendørsbassengHotellets aktivitetsteamKanoer og pedalbåterKino og nattklubbFire à la carte-restauranterEn bufférestaurant og ett besøk per à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive. Bassengbaren og snackrestauranten serverer enklere retter og det finnes fem barer å velge mellom. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOK Pris per voksen

TUI Blue Palm Garden
Antalyakysten, Tyrkia
 

5
Basert på 739 anmeldelser

TUI Blue Palm Garden ligger rett ved Kizilagac-stranden øst for Manavgat. Et moderne, miljøvennlig all inclusive-hotell med spa, tennis, barneklubber og stort bassengområde ved stranden.  Her får du store valgmuligheter når det gjelder trening, avkobling og bosted.TUI Blue Palm Garden består av 15 lange villa-lignende bygninger. Velg mellom alt fra enkeltrom til familierom og suite. Sport, trenings og språkkursDet store bassenget har vannsklier for deg som liker nervepirrende, fartsfylte sklier. Det finnes også separat barnebasseng og et grunt babybasseng. I tillegg til bassengene tilbys det et stort utvalg av aktiviteter. Både arrangerte og som du kan gjøre på egen hånd. Noen eksempler: Spa med hamam, massasje og behandlingerTreningsrom og strandvolleyballMultisportbane for fotball og basketTennisbane med kunstgressAktiviteter på dagtid 6 dager i uken... og tyrkisk språkkurs. I tillegg kan du leie sykkel hvis du vil utforske omgivelsene. All inclusive av høy kvalitetNår du bor på TUI Blue Palm Garden er en førsteklasses all inclusive med buffémåltider, barservering og ettermiddagskaffe inkludert. Barna har sin egen del av bassengbaren med is, frozen yoghurt og drikke. Hotellets beachbar og en egen strandrestaurant med BBQ-kvelder ligger på stranden. En 4-retters à la carte-middag er inkludert en kveld. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

TUI Sensatori Sorgun
Side, Tyrkia
 

4.5
Basert på 2 321 anmeldelser

TUI Sensatori Sorgun passer for deg som leter etter den ultimate ferieluksusen uansett om du reiser som familie eller par. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere romtyper, noen med plass til 5 personer. Du når stranden ved å gå gjennom den fine hagen.  TUI Sensatori står for å tilfredsstille alle dine sanser og gjøre ferien unik. Det finnes fem bassenger og seks restauranter. På en halvtime spaserer du til Sorgun som har et lite sentrum. Vil du utforske Side sentrum kan du ta lokalbuss eller taxi. Soner for voksne og soner for barnEnkelte deler av hotellet  er kun for voksne, andre områder er for alle. Det finnes f.eks. både basseng og barer der kun voksne har tilgang. Lekeplass, leker og konkurranser er eksempler på aktiviteter for barn. Treningsrom, pilates og ekstraordinært spaDet finnes både organiserte aktiviteter og aktiviteter du kan gjøre på egen hånd. Som på alle TUI Sensatori-hoteller så er spa-avdelingen noe helt spesielt. Her kan du nyte velgjørende behandlinger i et avslappende miljø. Variert restauranttilbudRestaurantene har ulike kjøkken, og i tillegg til hovedrestaurantern, der menyen er blandet, finnes det en tyrkisk, en italiensk og en fiskerestaurant. Du kan også betale et tillegg for grillrestauranten og gourmetrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 13 september 2018
Hjemreise: fredag 21 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 048 NOK Pris per voksen

5
Basert på 1 364 anmeldelser

TUI Sensimar Andiz by Barut er det beste valget i Side når dere reiser som par. Hotellet retter seg mot voksne og har en moderne design, rolig atmosfære og fasiliteter som spa og treningsrom. En fin beliggenhet ved stranden og med restauranter, barer og shopping i nærheten. All inclusive er inkludert. TUI Senismar Andiz by Barut ønsker gjester over 16 år velkommen.Dere kan ta lokalbuss eller taxi inn til Sides sentrum med både historiske ruiner og natteliv. Alternativt kan dere gå eller jogge langs stranden.Tid til hverandreUansett om du vil ha en aktiv ferie, ta det rolig eller kombinere disse to, finnes det muligheter på Sensimar Andiz. Her finnes det blant annet:Et lite treningsrom med treningsmaskiner, vekter og tredemølleTreningstimer et par ganger i uken som vanngymnastikk og stretchingSpa med tyrkisk bad, massasje og skjønnhetsbehandlingerAktiviteter på dagtid som shuffleboard, dart og quizLesehjørneKulinariske stunderAll inclusive med både buffémåltider, à la carte-middag, drikke, bakverk og mellommåltider er inkludert. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 748 NOK Pris per voksen

Seven Seas Side
Side, Tyrkia
 

4.5
Basert på 940 anmeldelser

Hotell Seven Seas Side har alt – spa, eget badeland, aktiviteter for voksne og barn og det ligger nær stranden. Hotellområdet er stort med god plass både ved stranden og rundt bassenget. All inclusive er inkludert.  Stort bassengområde med flere bassenger.Treningsrom, spa og vannsklierPå Seven Seas Side finnes det aktiviteter og trening for alle aldre. Her finner du treningsrom, fotball og vannsklier for både små barn og de større våghalsene. I tillegg kan du bestille velgjørende spa-behandlinger og massasje i hotellets spa. Rom med plass til store familier. Her finnes alt fra dobbeltrom til familierom med plass for opptil 8 personer. Alle er lyse og moderne. Noen rom har havutsikt. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 463 NOK Pris per voksen

Kaya Belek
Belek, Tyrkia
 

4.5
Basert på 3 255 anmeldelser

Strandhotellet Kaya Belek har en moderne og elegant stil og et internasjonalt preg. Hotellet ligger i Belekområdet, på et stort grøntareal med privat strandlinje og fire bassenger. De største rommene har plass for inntil 5 personer. Barna trives best i det separate barnebassenget med tre sklier eller på lekeplassen Kaya Kids World der de kan treffe nye venner fra hele verden, pusle, se film, spille minifotball og spill.Privat strandlinjeStranden nedenfor Kaya Beach har mange solsenger og skyggende parasoller. Men du kan også velge en av de mange solsengene på gressplenen ved siden av. Den aktive kan spille strandvolleyball eller prøve ulike vannaktiviteter.Aktiviteter for alle aldreKaya Belek tilbyr aktiviteter og fasiliteter for alle aldre og smaker. Du kan blant annet gå på dansekurs, lære deg matlaging, besøke shoppingsenteret, spille tennis og mye mer. Underholdning flere kvelder i uken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 mai 2018
Hjemreise: fredag 1 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 598 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Masmavi
Belek, Tyrkia
 

4
Basert på 300 anmeldelser

YUI Magic Life Masmavi ligger rett ved stranden et lite stykke utenfor Belek. Et populært hotell der trening, mat og sosiale aktiviteter står i fokus. På hotellet er det blant annet 7 restauranter, 7 bassenger og et badeland. I nærheten ligger det også flere golfbaner. All service, treningstimer og underholdning foregår på tysk.Her kan du fordype deg i din favorittsport sammen med en gruppe eller på egen hånd. Kanskje du til og med finner noe nytt du kan prøve blant alle aktivitetene.  Avkobling for alleEtter treningen eller en dag på stranden kan du koble av i den store spa-avdelingen med badstue, massasje og flere ulike behandlinger. det tilbys også spa behandlinger spesielt for barn. På dagtid serveres snacks og om om kvelden kan du slappe av i chill out-baren.  Tennis eller golfDu kan spille tennis eller ta en runde på en av de 10 golfbanene som ligger i nærheten. Hotellet arrangerer busservice og vel fremme kan du bestille kurs for å forbedre svingen. På hotellet kan du også bestille tid med en personlig trener i treningsrommet eller delta på noen av GroupFitness-timene.BadelandVed det store bassengområdet er det god plass til hele familien og i badelandet finnes det flere ulike vannsklier. Det er litt roligere i barne- eller babybassenget og et av bassengene er kun for voksne. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 898 NOK Pris per voksen

4
Basert på 322 anmeldelser

TUI Sensimar Belek Resort & Spa ligger rett ved Bogazkent-stranden utenfor Belek. Hotellet har en rolig voksen atmosfære og du kan kombinere aktiviteter med avkobling ved det 3500 kvadratmeter store bassenget. TUI Sensimar Belek Resort & Spa har aldersgrense 18 år.Her bor du på et veldesignet hotell rett ved en kilometerlang strand. Det store bassenget går mellom de lave bygningene og har lave broer som fører deg til snackbaren midt i bassenget og til stranden.Tid til hverandreI spa-avdelingen med hammam, innendørsbasseng og wellness-center kan du og ditt reisefølge unne dere en rekke velgjørende behandlinger. Hvis du ønsker å trene finnes det ulike treningstimer, treningsrom, yoga og tennis. Kulinariske stunderAll inclusive er inkludert og i bufférestauranten serveres det tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter. I Culinarium serveres det à la carte-middager. Du kan avrunde dagen i kaffebaren eller i Sunset Beach bar med Middelhavet som kulisse. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 598 NOK Pris per voksen

Barut Hemera
Side, Tyrkia
 

4.5
Basert på 2 143 anmeldelser

Barut Hemera er et populært All Inclusive-hotell for hele familien, ved stranden vest for Side. På dette luksushotellet er det mye å gjøre for både store og små. Hotellet har en stor hage med fint bassengområde. De små trives i barneklubben og i det lille badelandet. De voksne kan bruke tennisbanen eller slappe av i spa-avdelingen, hvor det også er hamam. På kveldene kan dere nyte god mat i hotellets restauranter og få med dere underholdning arrangert av hotellets personale. Barut Hemera tilbyr dobbeltrom med direkte utgang til bassenget der du kan nyte en ordentlig komfortabel ferie ved bassengkanten på din egen terrasse.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 2 oktober 2018
Hjemreise: tirsdag 9 oktober 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
9 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tyrkia
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!