Charter til Tyrkia

Les mer
Tyrkia er kongen av all inclusive og har satset på luksuriøse, komplette familiehotell ved stranden i byer som Side, Alanya, Kemer og Belek. I senere tid det også blitt utbygd flere hoteller for voksne for de som søker en ferie uten barn med høy grad av service. Hit reiser man mellom mai og oktober.

Barut Kemer Resort
Kemer, Tyrkia
 

5

Førsteklasses Barut Kemer Resort ligger rett ved havet med Taurusfjellene i bakgrunnen. Hotellet har stilrene rom og suiter med all inclusive. Det er gåavstand til sentrale Kemer med småbåthavn, shopping og fornøyelser. Hotellet har en egen strandlinje med solsenger, badebrygge og vannaktiviteter.Flere bassengerHer finnes det både relaxbasseng når du vil ha fred og ro, hovedbasseng med solseger runt, et basseng med vannsklier og separat barnebasseng.Tennisbane, spa og kinoBarut Kemer Resort tilbyr en rekke aktiviteter:Tennisbane og bordtennisStranvolleyboll og minigolfFitnesscenter, spaog innendørsbassengHotellets aktivitetsteamKanoer og pedalbåterKino og nattklubbFire à la carte-restauranterEn bufférestaurant og ett besøk per à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive. De fire à la carte-restaurantene serverer mat fra det øst-europeiske, tyrkiske og italienske kjøkkenet, i tillegg finnes det en fiske- og skalldyrrestaurant og en pizzeria. Bordbestilling kreves. Bassengbaren og snackrestauranten serverer enklere retter og det finnes fem barer å velge mellom. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

Cornelia De Luxe Resort
Belek, Tyrkia
 

4.5

Det populære All Inclusive-hotellet Cornelia De Luxe har flott beliggenhet rett ved stranden i Belek. Her er det noe for alle, alt fra et lite badeland til spa, tennisbane og diskotek. På hotellet er det to bassengområder med flere basseng for både barn og voksne.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 095 NOK Pris per voksen

Voyage Belek Golf & Spa
Belek, Tyrkia
 

4.5

Luksus og elegans Voyage Belek Golf & SPA er etelegant og stilfulltall inclusive hotell lokalisert rett ved havet, og ca. 2 km. fra sentrum av Belek. Her er det mange aktiviteter og fasiliteter som bl.a. SPA med en rekke behandlinger, sauna, tennis, golf ogaerobic for å nevne noe. Utendørsbassengene og aquaparken er stengt på vinteren, men det er basseng og barnebasseng inne, det er for øvrig oppvarmet på vinteren. Hotellet har flere barer, diskotek, a la carte restauranter og flere butikker. Rommene: Lyse og smakfullt innredde dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, mulighet for ekstraseng. Alle rom har telefon, tv, minibar(gratis) vannkoker, samt balkong. Rommene i hovedbygningen har flislagt gulv, i bungalowene er det teppebelagt gulv. Baderom med badekar(hovedbygningen) eller dusjkabinett(bungalowene), toalett og hårføner. Fire handikaptilpasset rom på forespørsel. Golf: 1 kilometer til Montgomary MAXX ROYAL, golfutstyr får man leid der. Gratis shuttle il Montogomary, transport til de andre golfbanene koster ekstra. Strand:All service på stranden er stengt vinterstid(01.11 - 30.04) Forøvrig: Bygget i 2007, og totalt renovert i 2012. Til sammen er det 587 rom fordelt på 2(A+B) blokker, samt mange forskjellige bungalower. Gratis trådløst internett i lobbyområde. Adresse: İskele Mevkii BELEK / ANTALYA Telefon: +90 242 710 25 00 Fax: +90 242 715 33 75

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 190 NOK Pris per voksen

Barut Lara
Lara Beach, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Barut Lara er et stort og fint All Inclusive-hotell med fin beliggenhet nær Larastranden utenfor Antalya. Her bor du bekvemt og nyter førsteklasses service. Hotellets All Inclusive er omfattende, utover mat og drikke, er sportsaktiviteter og internasjonal barneklubb inkludert. Det store, innbydende bassengområde med flere basseng og vannsklier er det naturlige møtestedet for gjester i alle aldre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 845 NOK Pris per voksen

4.5

På Kaya Palazzo Golf Resort utenfor Belek bor du med all Inclusive rett ved stranden og har tilgang til et stort aktivitetstilbud. Du kan velge mellom familierom, romslige suiter og dobbeltrom. Bassengområdet er stort på dette internasjonale hotellet og bare hovedbassenget er på hele 7000 kvadratmeter. Dessuten finnes det ytterligere et basseng, separat barnebasseng og et lite badeland med 6 vannsklier.Spa med tyrkisk bad og golfbane med 18 hullPå Kaya Palazzo kan du spille alt fra en enkel match i dart til en runde på hotellets egen 18-hulls golfbane.Vil du trene på andre måter finnes det helsestudio med ulike treningstimer. Prøv pilates, yoga eller aerobic. Vil du heller ta det rolig kan du besøke hotellets spa med behandlinger, massasje, oppvarmet innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue.Eksklusivt for barnaI tillegg til bassengområdet finnes det lekeplass og internasjonal barneklubb der barna kan treffe nye venner og lære seg grunnreglene i sporter som golf og tennis.Grunnpris: Innkvartering i rom/suite av valgt type, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 348 NOK Pris per voksen

TUI Sensatori Sorgun
Side, Tyrkia
 

4.5

TUI Sensatori Sorgun passer for deg som leter etter den ultimate ferieluksusen uansett om du reiser som familie eller par. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere romtyper, noen med plass til 5 personer. Du når stranden ved å gå gjennom den fine hagen.  TUI Sensatori står for å tilfredsstille alle dine sanser og gjøre ferien unik. Det finnes fem bassenger og seks restauranter. På en halvtime spaserer du til Sorgun som har et lite sentrum. Vil du utforske Side sentrum kan du ta lokalbuss eller taxi. Soner for voksne og soner for barnEnkelte deler av hotellet  er kun for voksne, andre områder er for alle. Det finnes f.eks. både basseng og barer der kun voksne har tilgang. Lekeplass, leker og konkurranser er eksempler på aktiviteter for barn. Treningsrom, pilates og ekstraordinært spaDet finnes både organiserte aktiviteter og aktiviteter du kan gjøre på egen hånd. Som på alle TUI Sensatori-hoteller så er spa-avdelingen noe helt spesielt. Her kan du nyte velgjørende behandlinger i et avslappende miljø. Variert restauranttilbudRestaurantene har ulike kjøkken, og i tillegg til hovedrestaurantern, der menyen er blandet, finnes det en tyrkisk, en italiensk og en fiskerestaurant. Du kan også betale et tillegg for grillrestauranten og gourmetrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 998 NOK Pris per voksen

Club Ali Bey Manavgat
Antalyakysten, Tyrkia
 

4

Splash-hotellet Club Ali Bey Manavgat er et eldorado for alle som har bevart barnet i seg. I hotellets eget vannland finnes det både store utfordringer, familiesklier og badeland for de yngste gjestene. All inclusive er inkludert. Her bor du rett ved stranden og har det meste du kan ønske deg for en behagelig ferie. Hotellbygningene er inspirert av den ottomanske epoken og er omgitt av velholdte gressplener, hellelagte stier og vakre dekorasjoner som små fontener. Shoppingsenter og 62 tennisbanerI hotellets shoppingsenter finnes det småbutikker og du har flere barer og restauranter å velge mellom. Et stort aktivitetstilbud med 62 tennisbaner, fotballbane, leker, aktiviteter og vannsport. Internasjonal barneklubb og lekeplass.Nyt massasje og underholdningØnsker du å unne deg det lille ekstra i ferien kan du besøke hotellets spa der du blant annet kan få kroppsmassasje. Om kvelden er det underholdning på scenen og senere kan du gå på diskoteket. Entrè til vannlandet er inkludert for hotellets gjester, visse høyde- og aldersrestriksjoner gjelder.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 348 NOK Pris per voksen

5

TUI Sensimar Andiz by Barut er det beste valget i Side når dere reiser som par. Hotellet retter seg mot voksne og har en moderne design, rolig atmosfære og fasiliteter som spa og treningsrom. En fin beliggenhet ved stranden og med restauranter, barer og shopping i nærheten. All inclusive er inkludert. Dere kan ta lokalbuss eller taxi inn til Sides sentrum med både historiske ruiner og natteliv. Alternativt kan dere gå eller jogge langs stranden.Tid til hverandreUansett om du vil ha en aktiv ferie, ta det rolig eller kombinere disse to, finnes det muligheter på Sensimar Andiz. Her finnes det blant annet:Et lite treningsrom med treningsmaskiner, vekter og tredemølleTreningstimer et par ganger i uken som vanngymnastikk og stretchingSpa med tyrkisk bad, massasje og skjønnhetsbehandlingerAktiviteter på dagtid som shuffleboard, dart og quizLesehjørneKulinariske stunderAll inclusive med både buffémåltider, à la carte-middag, drikke, bakverk og mellommåltider er inkludert. Rom med direkte utgang bassengHotellets hovedbasseng ligger nærmest stranden og har god plass til solsenger. På Sensimar Andiz bor dere i dobbeltrom eller juniorsuiter som er designet for to personer. Bestiller dere dobbeltrom med direkte utgang til bassenget bor dere ved det lille bassenget. Juniorsuite med boblebad er hotellets mest luksuriøse alternativ.TUI Senismar Andiz by Barut ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 748 NOK Pris per voksen

Barut Hemera
Side, Tyrkia
 

4.5

Barut Hemera er et populært All Inclusive-hotell for hele familien, ved stranden vest for Side. På dette luksushotellet er det mye å gjøre for både store og små. Hotellet har en stor hage med fint bassengområde. De små trives i barneklubben og i det lille badelandet. De voksne kan bruke tennisbanen eller slappe av i spa-avdelingen, hvor det også er hamam. På kveldene kan dere nyte god mat i hotellets restauranter og få med dere underholdning arrangert av hotellets personale. Barut Hemera tilbyr dobbeltrom med direkte utgang til bassenget der du kan nyte en ordentlig komfortabel ferie ved bassengkanten på din egen terrasse.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 770 NOK Pris per voksen

SENTIDO Perissia
Side, Tyrkia
 

4.5

SENTIDO Perissia er et fint All Inclusive-hotell som ligger rett på den vestre stranden i utkanten av Side. Her er det mange aktiviteter for hele familien og hotellet har flotte, laguneaktige basseng og et eget basseng med to vannsklier hvor de litt større barna vil storkose seg. Her er det fem forskjellige restauranter å velge mellom. Du kan også slappe av i biblioteket eller ta en tur på hotellets kino.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom Standard
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tyrkia
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!