Charter til Spania


4.5

Opplev en uforglemmelig ferie på Hotell Benidorm Sandos Suites, som er det første temahotellet inspirert av musikk fra 70, 80 og 90-tallet. Alle rommene er nylig renovert til suiter, med utsikt over bassenget og alle fasitlistene. Hotellet ligger i et eksklusivest nabolag nær restauranter, barrer og natteliv. Hotellet ligger 3 kilometer fra et badeland, 10 kilometer fra en Temapark og 11 kilometer fra byen Altea. På hotellet er det restaurant, bar, terrasse, svømmebasseng, barnebasseng, treningsrom, spa og badstue (mot betaling), WiFi, heis, parkering (mot betaling) og 24-timers resepsjon. Rommene har tv, telefon, safe (mot betaling), aircondition, varme, WiFi, balkong, eget stuerom, sovesofa, bad og hårføner. ** ** Vær oppmerksom på at det kreves et depositum på ca. 150 euro/enhet. ** ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. ** ** Ved valg av "All Inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer , kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 2200.-24.00). Åpningstidene kan variere mellom ulike restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert ** Adresse: C/Marbella 2, 03503 Benidorm, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: søndag 3 juni 2018
Bosted: Suite - Bassengutsikt, Alt inkludert
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 123 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Papayas
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

ClubHotel Riu Papayas i Playa del Ingles ligger sentralt og har en stor hage med solterrasse, basseng og bassengbar. Alle rom har balkong. All inclusive med snacks og drikke døgnet rundt er inkludert.  Hotellet besto tidligere av søsterhotellene Riu Flamingo og Riu Papayas.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Stort bassengområdeClubHotel Riu Papayas passer både par, vennegjengen og den lille familien. Blant aktivitetene finnes det noe for både små og store, blant annet:Stort bassengområde med barnebassengVolleyball og treningsromDagaktiviteter og kveldsunderholdning hver dagFlere restauranter og barer... i tillegg har hotellet egne barneklubber i RiuLand for barn 4–7 år og 8–12 år. Busservice til strandenVil du besøke stranden kan du kjøre dit med hotellets buss, transporten er kostnadsfri og det går flere avganger per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.   

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 12 desember 2018
Hjemreise: onsdag 19 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 848 NOK Pris per voksen

Altamadores
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Altamadores er et fint All Inclusive-hotell med komfortable leiligheter som passer for hele familien. Her er det en rolig og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du herlig utsikt over havet og Playa de Amadores. Hotellet har et stort bassengområde å slappe av på, og når du får lyst på noe å spise og drikke er det perfekt å ha All Inclusive inkludert i prisen. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 mai 2018
Hjemreise: onsdag 6 juni 2018
Bosted: 2-romsleilighet mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 295 NOK Pris per voksen

Ferrera Blanca Mar Hotels
Cala Ferrera, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Hyggelige Ferrera Blanca Mar Hotels i Cala d'Or består av flere bygninger med lite trafikkerte veier mellom husene. Flere bassengområder med i alt fire bassenger, et barnebasseng og et lite badeland for de minste. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum (10 €). Pool-/snackbar. Internasjonal bufférestaurant og en italiensk à la carte-restaurant (åpen 19.00-21.00). Underholdning og aktiviteter. Gratis WiFi på hele hotellet. Barneklubb i hotellets regi, lekeplass og lekerom. Gratis bordtennis, badminton og sandvolleyball. Sykkelutleie. Vaskeriservice mot avgift. I noen rom kan lyd fra scenen oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 mai 2018
Hjemreise: lørdag 19 mai 2018
Bosted: SUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 198 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Buena Vista
Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 desember 2018
Hjemreise: søndag 23 desember 2018
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 298 NOK Pris per voksen

Poseidon Playa
Benidorm, Costa Blanca, Spania
 

4

Hotellet ligger bare 60 m fra Poniente stranden og 900 meter fra Gamle byen i Benidorm. Da rommene er ganske små, vil det bare bli plass til en ekstraseng eller en sprinkelseng Hotellet ligger bare 60 m fra Poniente stranden og 900 meter fra “Parque de Elche” og Gamle byen i Benidorm. Komplekset har resepsjon konferanserom, bar, buffet restaurant, underholdning og aktivitetsprogram, hage, solterrasse, svømmebasseng for voksne og barn, biljard, bordtennis, lekeplass og parkering. Alle rommene er utstyrt med balkong, bad, hårføner, satellitt tv, telefon og safe (mot betaling). Aircondition fra juli til slutten av september. * Depositum på ca 100 EUR per person er obligatorisk ved ankomst.* * Twin/dobbelt superior rom består av 2 individuelle senger og en sovesofa. Adresse: Avda. de Racharel 1, 03502 Benidorm, Spania

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom - terrasse, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 685 NOK Pris per voksen

Playa de Muro Suites
Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

På hotell Playa de Muro Suite kan du kombinere strandliv med turer i naturparken S'Albufera, moro ved bassenget i splash-området og shopping. All inclusive er inkludert på dette moderne og familievennlige hotellet. Hotellet ligger mellom naturparken S'Albufera og den vakre Playa de Murostranden.All inclusive, trening og avkoblingHotellet har et godt all inclusive utvalg og du kan spise og drikke nesten hele dagen. Vi kan anbefale et besøk i hotellets velutstyrte treningsrom. Plask og lekBarnebassengene ligger i hotellets splash-område med små vannsklier som innbyr til lek og moro.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 oktober 2018
Hjemreise: lørdag 20 oktober 2018
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 698 NOK Pris per voksen

Insotel Cala Mandia Resort
Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Insotel Cala Mandia Resort er et moderne familiehotell  like utenfor byen Porto Cristo. Her finner du alt for en minnerik ferie, uansett om du ønsker fred og ro eller lek og moro. Flere bassengområder, vannsklier, sjørøverskip, spa og multisportbane er bare en del av det.Hotellet ligger i rolige omgivelser. Hotellet består av fire ulike deler som ligger rundt de ulike bassengområdene.Fire bassenger å velge mellom:Hovedbassenget ved resepsjonsbygningen og bufférestaurantenAktivitetsbassenget med vannsklie og sjørøverskipDet rolige bassenget uten aktiviteterVoksenbassenget med loungebar kun for voksneHotellet har også stor lekeplass, tennisbane og utlån av sykler. I tillegg finnes det treningsrom, spa og treningstimer.  Det arrangeres dagaktiviteter og kveldsunderholdning i regi av hotellet.Spansk tapas og amerikanske burgereDet finnes to hovedrestauranter med bufféservering, et innendørs og et utendørs. Restauranten Flower Power er inkludert og serverer lokale retter og tapas. À la carte-restauranten har 50-talls tema, er innredet som en amerikansk "diner" og fører tankene dine til filmen Grease.Nedenfor hotellet ligger den lille stranden i en vik, en såkalt cala.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 oktober 2018
Hjemreise: lørdag 20 oktober 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 948 NOK Pris per voksen

IFA Interclub Atlantic
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Interclub Atlantic i San Agustín har to store, innbydende bassengområder. Ett av de store bassengene har tre vannsklier (min. høyde 120 cm, svømmedyktig), mens det andre er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng med en liten vannsklie. Jacuzzier (ikke oppvarmet). Gratis solsenger. Badehåndklær mot avgift og depositum i tillegg til bytte mot betaling. Poolbar. Stor bufférestaurant, snackbar og baren El Teatro med kveldsunderholdning. Diskopub som er åpen lørdag og søndag (ikke inkludert i All Inclusive). Gratis WiFi i baren El Teatro. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneklubb for barn mellom 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis volleyball, dart, basket- og fotball, aerobic og vanngymnastikk. Tennis, tennistimer, dykkerskole og biljard mot avgift. Massasje og pedikyr mot avgift. Frisør mot avgift. Minimarked. Buss til/fra El Veril (mellom San Agustin og Playa del Inglés) to ganger pr. dag, billetter kjøpes i resepsjonen. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 5 desember 2018
Hjemreise: onsdag 12 desember 2018
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Vistamar
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Riu Vistamar ligger høyt oppe på en klippe mellom den fine Amadoresstranden og Puerto Rico. Fra de oppvarmede bassengområdene og bassengrestauranten har du utsikt over Atlanterhavet og horisonten. Samma utsikt får du også fra balkongen eller markterrassen din. All ilusive er inkludert. Hele hotellet ble renovert sommeren 2017. Det går hotellbuss flere ganger om dagen til og fra stranden ved Amadores.Med sans for hver minste detaljTUI i er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle Riu-hotell er at service, mat og drikke alltid er av høyeste kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Aktiviteter og underholdningDet arrangeres aktiviteter og underholdning for store og små hver dag. Det finnes også et treningsrom (kostnadsfritt, aldersgrense 16 år) og mulitisportbane for ballsporter som fotball og basket. Barna har lekeplass og eget basseng, og i den internasjonale barneklubben RiuLand kan de få venner fra mange andre land.All inclusiveClubHotel Riu Vistamar passer bra for par og familier som vil ha alt på ett sted. All inclusive er inkludert og du kan velge om du vil spise i bufférestauranten med ulike temaer, eller i bassengrestauranten der blant annet kontinental frokost, snacks og drikke serveres.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 28 mai 2018
Hjemreise: mandag 4 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 848 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!