Charter til Spania


ClubHotel Riu Buena Vista
Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 januar 2018
Hjemreise: søndag 4 februar 2018
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 953 NOK Pris per voksen

Servatur Puerto Azul
Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

SunConnect Servatur Puerto Azul er et stort og hyggelig leilighetshotell med en flott utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet. Her har du alt som kjennetegner et komfortabelt familiehotell, med romslige leiligheter og et bassengområde som passer alle aldre. For de yngre gjestene er det Lollo & Bernie Kids Club og det skandinaviske personalet arrangerer morsomme aktiviteter for alle gjester, uansett alder. Kort sagt, her vil hele familien trives! For å gjøre ferien ekstra behagelig er All Inclusive inkludert i prisen når du bor på SunConnect Servatur Puerto Azul. Hotellet er SunConnect med barneklubb og Lollo & Bernie til og med 24. april 2018. Planlegger du å reise etter det kan du bestille her.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 april 2018
Hjemreise: lørdag 21 april 2018
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 860 NOK Pris per voksen

IFA Interclub Atlantic
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Interclub Atlantic i San Agustín har to store, innbydende bassengområder. Ett av de store bassengene har tre vannsklier (min. høyde 120 cm, svømmedyktig), mens det andre er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng med en liten vannsklie. Jacuzzier (ikke oppvarmet). Gratis solstoler. Badehåndklær mot depositum; bytte mot betaling. Poolbar. Stor bufférestaurant, snackbar og baren El Teatro med kveldsunderholdning. Diskopub som er åpen lørdag og søndag (inngår ikke i All Inclusive). Gratis WiFi i baren El Teatro. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneklubb (4-12 år) med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis volleyball, dart, basket- og fotball, aerobic og vanngymnastikk. Tennis, tennistimer, dykkerskole og biljard mot avgift. Massasje og pedikyr mot avgift. Frisør mot avgift. Minimarked. Buss til/fra El Veril (mellom San Agustin og Playa del Inglés) to ganger pr. dag, billetter kjøpes i resepsjonen. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 februar 2018
Hjemreise: lørdag 10 februar 2018
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 298 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Vistamar
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Riu Vistamar ligger høyt oppe på en klippe mellom den flotte Amadores-stranden og Puerto Rico. Fra de oppvarmede bassengområdene og bassengrestauranten har du utsikt over Atlanteren og horisonten. Sitter du på balkongen eller markterrassen har du samme fine utsikt. All inclusive er inkludert.    Hele hotellet renoveres sommeren 2017. Det går kostnadsfri hotellbuss flere ganger om dagen til og fra stranden i Amadores.Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som kan tilby RIU-hotell til deg som reisende. Det er vi stolte over! Felles for alle Riu-hotell er at service, mat og drikke alltid er av høyeste kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus.Aktiviteter og underholdningDet arrangeres aktiviteter og underholdning for store og små hver dag og det finnes både treningsrom (kostnadsfritt, aldersgrense 16 år) og multisportbane for ballsport som fotball og basket. Barna har en egen lekeplass og et eget basseng, og i den internasjonale barneklubben kan de få venner fra mange andre land.All inclusiveDu kan velge om du vil spise i bufférestauranten med ulike temaer, eller i bassengrestauranten der blant annet kontinental frokost, snacks og drikke serveres.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 april 2018
Hjemreise: torsdag 19 april 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 598 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Fuerteventura
Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4.5

TUI Magic Life Fuerteventura ligger ved den lange stranden og de beste sykkelstiene. Hotellet har store bassenger og et bra utvalg av aktiviteter, både for nybegynnere og for deg som vil ha litt utfordringer i ferien. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i Esquinzo, ca. 8 km utenfor Jandias sentrum. Her kan du begynne dagen med mountainbiking eller drøye litt og bli med på en treningstime. Flere av timene er utendørs på en terrasse med havutsikt. Noe for alle ved strandenSpredt utover det store hotellområdet finner du tennis, fotball, treningstimer og sykkelsenter. Det er enkelt å velge aktivitet og delta. Du kan velge mellom flere ulike bassenger. I aktivitetsbassenget er det liv og røre, mens det lange bassenget passer utmerket for mosjonssvømming. Når du vil ha en pause finnes det chill out-basseng og den lange sandstranden ligger bare et par skritt unna. Atskilt og avslappetBestiller du rom eller juniorsuite i den separate delen, bor du eksklusivt i små bygninger med boblebad og panoramabasseng ved siden av. Familiemoro og middager på tomannshåndFor barn i alle aldre finnes det aktiviteter som skattejakt. For spesielle tilfeller eller når du vil ha litt variasjon finnes det tre à spesialrestauranter med hvoedsakelig spansk, grillet og italiensk mat. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 1 februar 2018
Hjemreise: torsdag 8 februar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 598 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Papayas
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

ClubHotel Riu Papayas i Playa del Ingles ligger sentralt og har en stor hage med solterrasse, basseng og bassengbar. Alle rom er oppussede og du kan velge mellom dobbeltrom og familierom for opptil 5 personer. All inclusive med snacks og drikke døgnet rundt er inkludert.  Hotellet besto tidligere av søsterhotellene Riu Flamingo og Riu Papayas.Med sans for hver minste detaljTUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Stort bassengområdeClubHotel Riu Papayas passer både par, vennegjengen og den lille familien. Blant aktivitetene finnes det noe for både små og store, blant annet:Stort bassengområde med barnebassengVolleyball og biljardDagaktiviteter og kveldsunderholdning hver dagFlere restauranter, barer og et lite supermarked... i tillegg har hotellet egne barneklubber i RiuLand for barn 4–7 år og 8–12 år. Busservice til strandenVil du besøke stranden kan du kjøre dit med hotellets buss, turen er gratis og det finnes flere avganger per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.   

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 april 2018
Hjemreise: torsdag 19 april 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 448 NOK Pris per voksen

Altamadores
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Altamadores er et fint All Inclusive-hotell med komfortable leiligheter som passer for hele familien. Her er det en rolig og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du herlig utsikt over havet og Playa de Amadores. Hotellet har et stort bassengområde å slappe av på, og når du får lyst på noe å spise og drikke er det perfekt å ha All Inclusive inkludert i prisen. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 august 2018
Hjemreise: onsdag 29 august 2018
Bosted: 2-romsleilighet mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 895 NOK Pris per voksen

Paradise Lago Taurito
Playa Taurito, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Splash-hotellet Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, rett ved saltvannslagunen med badelandet og sandstranden. Dette er det rette stedet for deg som ønsker en aktiv, men samtidig avkoblende ferie. Gjester på Paradise Lago Taurito har gratis inngang til badelandet og all inclusive med buffémåltider i hovedrestauranten, snacks og barservering. Badelandet kommer til å være delvis stengt i perioden 8/1–8/3 2018 for renovering av bassengene. Mer informasjon under Hotellfakta. Trening og underholdningPå det store hotellområdet finner du et basseng som er oppvarmet om vinteren, et mindre barnebasseng og minigolf samt treningsrom, squash og tennis. Kveldsunderholdningen er som regel ved baren Plaza Arena.Gran Canarias største hotellbadelandLiker du fart og spenning skal du prøve "Kamikaze-sklien" eller kjøre om kapp med vennene dine i en "multi-slide". Men dette er kun to av de mange skliene som finnes her.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 februar 2018
Hjemreise: lørdag 10 februar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 498 NOK Pris per voksen

Park Club Europe
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Park Club Europe er et stort, barnevennlig All Inclusive-hotell i sentrum av Playa de las Américas. Hotellbygningene ligger i en vakker, blomstrende hage og i det koselige bassengområdet er et av bassengene oppvarmet. Hotellets egne verter arrangerer daglige aktiviteter, underholder om kvelden og byr på dansemusikk flere kvelder i uken. For barna er det barneklubb og lekeplass. Fra Park Club Europe har du kort vei til Safari kjøpesenter og det er behagelig gangavstand til stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 august 2018
Hjemreise: tirsdag 21 august 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 195 NOK Pris per voksen

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites
Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites er et pent All Inclusive-hotell med høy standard og komfort. Hotellet ligger ved havet i Santa Ponsa og består av to bygninger med en innbydende solterrasse med basseng, solsenger og bassengbar. På IBEROSTAR Jardin del Sol Suites kan du nyte en fantastisk havutsikt fra restauranten og baren. Hotellet passer for deg som ønsker en avslappende ferie, uten barn. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 mai 2018
Hjemreise: fredag 1 juni 2018
Bosted: Dublettrom Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
8 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!