Charter til Side, Tyrkia


TUI Sensatori Sorgun
Side, Tyrkia
 

4.5

TUI Sensatori Sorgun passer for deg som leter etter den ultimate ferieluksusen uansett om du reiser som familie eller par. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere romtyper, noen med plass til 5 personer. Du når stranden ved å gå gjennom den fine hagen.  TUI Sensatori står for å tilfredsstille alle dine sanser og gjøre ferien unik. Det finnes fem bassenger og seks restauranter. På en halvtime spaserer du til Sorgun som har et lite sentrum. Vil du utforske Side sentrum kan du ta lokalbuss eller taxi. Soner for voksne og soner for barnEnkelte deler av hotellet  er kun for voksne, andre områder er for alle. Det finnes f.eks. både basseng og barer der kun voksne har tilgang. Lekeplass, leker og konkurranser er eksempler på aktiviteter for barn. Treningsrom, pilates og ekstraordinært spaDet finnes både organiserte aktiviteter og aktiviteter du kan gjøre på egen hånd. Som på alle TUI Sensatori-hoteller så er spa-avdelingen noe helt spesielt. Her kan du nyte velgjørende behandlinger i et avslappende miljø. Variert restauranttilbudRestaurantene har ulike kjøkken, og i tillegg til hovedrestaurantern, der menyen er blandet, finnes det en tyrkisk, en italiensk og en fiskerestaurant. Du kan også betale et tillegg for grillrestauranten og gourmetrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 948 NOK Pris per voksen

SENTIDO Perissia
Side, Tyrkia
 

4.5

SENTIDO Perissia er et fint All Inclusive-hotell som ligger rett på den vestre stranden i utkanten av Side. Her er det mange aktiviteter for hele familien og hotellet har flotte, laguneaktige basseng og et eget basseng med to vannsklier hvor de litt større barna vil storkose seg. Her er det fem forskjellige restauranter å velge mellom. Du kan også slappe av i biblioteket eller ta en tur på hotellets kino.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 juni 2018
Hjemreise: lørdag 23 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom Standard
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 195 NOK Pris per voksen

4

All inclusive hotell for hele familien Dream World Resort er et all inclusive hotell som har alt man trenger for et vellykket ferie! Flott beliggenhet i Evrenseki, ca. 7 km. fra selve sentrum av Side. Irestauranten serveres det deilig buffee tre ganger daglig, måltidet kan du nyte både innendørsog utendørs. Hotellet har et veldig koselig bassengområde med solsenger og parasoller, samt en bassengbar der all inclusive gjelder mellom 10.00-24.00. Finnes også to a la carte restauranter, en tyrkisk og en fiskerestuarant, der man kan spise gratis èn gang under oppholdet, ellers koster det ekstra. Det er 350meter til hotelletsegen strand, der du også kan nyte godt avall inclusive konseptet, også solsenger og parasoller er gratisfor hotellets gjester. Hotellet har et flott spa og hamam med en rekke forskjellige behandlinger(alle behandliger mot avgift), samt sauna og et godt utstyrt treningsrom tilgjengelig uten ekstra kostnad. Er også frisør, et minimarked og andre butikker som selger klær, sko osv.(mot kostnad). Hotellet kan også tilby barneklubb for barn mellom 4 og 12 år. Rommene: Lyse og elegante rommedinnredning i mørkt tre og turkis, laminat på gulvet. Dobbeltrom med plass for opptil3 personer, familierom med plass for opptil 4 personer.Minibar er fyllt med brus og vann ved ankomst, og fylles opp med vann hver dag. Air condition, tv og telefon på alle rom. Balkong/terrasse på de fleste rom, noen rom uten! Baderom med enten dusj eller badekar, toalett og hårføner. Rommet blir vasket hver dag, bytting av sengeklær og håndklær på forespørsel eller etter behov. For øvrig: Hotellet åpnet i mai 2013 og har tilsammen 232 rom. Gratis trådløst internett i lobby, safe finnes på romme og kan leies mot betaling. Room service tilgjengelig 24/7 mot betaling. Adresse: Evrenseki Turizm merkezi, Side, Antalya, Turkey Telefon: +90 242 777 00 90 Fax: + 90 242 777 00 95

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 290 NOK Pris per voksen

5

TUI Sensimar Andiz by Barut er det beste valget i Side når dere reiser som par. Hotellet retter seg mot voksne og har en moderne design, rolig atmosfære og fasiliteter som spa og treningsrom. En fin beliggenhet ved stranden og med restauranter, barer og shopping i nærheten. All inclusive er inkludert. TUI Senismar Andiz by Barut ønsker gjester over 16 år velkommen.Dere kan ta lokalbuss eller taxi inn til Sides sentrum med både historiske ruiner og natteliv. Alternativt kan dere gå eller jogge langs stranden.Tid til hverandreUansett om du vil ha en aktiv ferie, ta det rolig eller kombinere disse to, finnes det muligheter på Sensimar Andiz. Her finnes det blant annet:Et lite treningsrom med treningsmaskiner, vekter og tredemølleTreningstimer et par ganger i uken som vanngymnastikk og stretchingSpa med tyrkisk bad, massasje og skjønnhetsbehandlingerAktiviteter på dagtid som shuffleboard, dart og quizLesehjørneKulinariske stunderAll inclusive med både buffémåltider, à la carte-middag, drikke, bakverk og mellommåltider er inkludert. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 748 NOK Pris per voksen

Seven Seas Side
Side, Tyrkia
 

4.5

Hotell Seven Seas Side har alt – spa, eget badeland, aktiviteter for voksne og barn og det ligger nær stranden. Hotellområdet er stort med god plass både ved stranden og rundt bassenget. All inclusive er inkludert.  Stort bassengområde med flere bassenger.Treningsrom, spa og vannsklierPå Seven Seas Side finnes det aktiviteter og trening for alle aldre. Her finner du treningsrom, fotball og vannsklier for både små barn og de større våghalsene. I tillegg kan du bestille velgjørende spa-behandlinger og massasje i hotellets spa. Rom med plass til store familier. Her finnes alt fra dobbeltrom til familierom med plass for opptil 8 personer. Alle er lyse og moderne. Noen rom har havutsikt. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 463 NOK Pris per voksen

Barut Hemera
Side, Tyrkia
 

4.5

Barut Hemera er et populært All Inclusive-hotell for hele familien, ved stranden vest for Side. På dette luksushotellet er det mye å gjøre for både store og små. Hotellet har en stor hage med fint bassengområde. De små trives i barneklubben og i det lille badelandet. De voksne kan bruke tennisbanen eller slappe av i spa-avdelingen, hvor det også er hamam. På kveldene kan dere nyte god mat i hotellets restauranter og få med dere underholdning arrangert av hotellets personale. Barut Hemera tilbyr dobbeltrom med direkte utgang til bassenget der du kan nyte en ordentlig komfortabel ferie ved bassengkanten på din egen terrasse.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 5 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 12 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom, Jacuzzi
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 995 NOK Pris per voksen

4

TUI Magic Life Jacaranda Imperial ligger rett ved sandstranden, en mil utenfor Side. Her trives alle som vil ha en aktiv ferie. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter, sport og underholdning for alle aldre. Hotellområdet er rundt 130 000 kvadratmeter og det er vanskelig å kjede seg. Førsteklasses all inclusive er inkludert.Du kan i tillegg være med på pilates, vanngymnastikk, dansekurs eller aerobic daglig. Om kvelden bys det på fargesprakende show og diskoteket er åpent langt ut i de små timer.Noen eksempler på aktiviteter for hele familien:Boblebad, badstue, dampbadstue og spaAerobic, vanngymnastikk og spinningPilates, yoga og stretchingSalsakurs, tennis og minifotballVannsport, strandvolleyball og basket7515 kvadratmeter med bassengerDu kan velge mellom 6 bassenger, blant annet bassenger tilpasset fartsfylte aktiviteter, rolige svømmeturer, barn og lek og bassengområder med vannsklier. Bassengområdene har solsenger og parasoller. Mat og drikkeDet finnes flere barer. En av dem, Wunderbar, er åpen hele døgnet. Måltidene serveres i hotellets bufférestaurant. TUI Magic Life Jacaranda Imperial har 5 spesialitetrestauranter. En middag per uke og restaurant er inkludert i all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 448 NOK Pris per voksen

5

Velkommen til Barut Acanthus & Cennet, et fint All Inclusive-hotell rett ved stranden og strandpromenaden vest for Side. Hotellet får pene, moderne rom og vil du unne deg det lille ekstra, bestiller du rom med direkte utgang til basseng eller et i de øverste etasjene. Her kommer det også til å bli et innbydende bassengområde, flere restauranter og barer samt hyggelige aktiviteter og et lekkert spa. All Inclusive er inkludert i prisen, noe som gjør ferien enda mer komfortabel. Vings gjester har kåret Barut Acanthus & Cennet til et av de 10 beste hotellene i sommersesongen 2017.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 21 august 2018
Hjemreise: tirsdag 28 august 2018
Bosted: Dobbeltrom med havutsikt på skrå
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
9 495 NOK Pris per voksen

Barut Arum
Side, Tyrkia
 

4.5

Velkommen til et av Sides beste hotell, rett ved den vestre stranden. Det barnevennlige All Inclusive-hotellet Barut Arum har en stor hage med et nydelig bassengområde. Slapp av i spa-avdelingen med tyrkisk hamam eller bli med på en av hotellets mange sportsaktiviteter. Barut Arum har mange restaurantalternativer. Hver kveld arrangeres underholdning og utover natten kan du fortsette videre til diskoteket. Vings gjester har kåret Barut Arum til ett av de 10 beste hotellene i sommersesongen 2017.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 2 oktober 2018
Hjemreise: tirsdag 9 oktober 2018
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
9 770 NOK Pris per voksen

SENTIDO Turan Prince
Side, Tyrkia
 

4

På SENTIDO Turan Prince har hele familien det bra. Her er det barneklubb og vannsklier for de yngste, og spa, treningsrom og forskjellige typer vannsport for større barn og voksne. Hotellet består av flere bygninger som ligger i rolige omgivelser vest for Side. Hotellet er som skapt for en behagelig ferie, med All Inclusive inkludert og beliggenhet rett ved stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 28 august 2018
Hjemreise: tirsdag 4 september 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 795 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Side, Tyrkia
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!