Charter til Mauritius

Les mer
Mauritius er en drømmedestinasjon for de som planlegger en bryllupsreise eller en tropisk familie- eller parferie. Reisemålets vakre strender og spennende, mikset kultur oppfyller alle forventninger om et tropisk ferieparadis.

Friday Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Trivelige Friday Attitude ligger rett ved stranden i det lille tettsteder Trou d'Eau Douce. Hotellet passer for deg som reiser med familien og par som ønsker et prisgunstig bosted nær stranden og med aktiviteter og all inclusive. Hotellet ligger ved en av øyas fineste sandstrender og er perfekt for en båttur til den vakre øya Ile aux Cerfs der du kan bade og snorkle. Hotellet består av 11 bygninger og rundt det lille bassengområdet og i hagen vokser det frodige bouganvillaer, hibiscus, bananplanter og palmer. Hotellet jobber mye med miljø og bærekraft lokalt. Noen eksempler er at det planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere og sponser ulike kulturarrangement. All inclusive og aktiviteter Her kan du kombinere strandliv med aktiviteter som strandvolleyball og boule, eller bare slappe av i en solseng ved bassenget. Restauranten er sirkelformet og vender mot hagen og havet. Shopping i Centre de Flacq Vil du shoppe så er det bare 9 kilometer til Centre de Flacq. Her finnes det et lokalt marked, klesbutikker og noen lokale restauranter. Du kan ta taxi eller lokalbuss som stanser et steinkast fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 mars 2020
Hjemreise: mandag 16 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 011 NOK Pris per voksen

Emeraude Beach Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Emeraude Beach Attitude er et voksenhotell ved en av Mauritius fineste strender i Belle Mare. Hotellet har to basseng, spa, restaurant og strandservering. Det er et sjarmerende lite hotell som passer både for par og venner. All inclusive er inkludert! Hotellet jobber mye med miljø og bærekraft lokalt. Noen eksempler er at de planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Sand mellom tærne Bassengområdet består av to basseng og en bar med strandfølelse. I restauranten Les Alizés serveres det menyer som utmerker seg med lokalt krydder og urter. Nede ved stranden kan du slappe av i en av hotellets solsenger eller kjøpe snacks og drikke fra strandvognen. Spa, matlaging og sykkelturer I tillegg til strandaktiviteter tilbyr hotellet matlagingskurs. Du kan leie sykler på hotellet og få spabehandlinger med velgjørende produkter fra det lokale planteriket. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 mars 2020
Hjemreise: søndag 5 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 862 NOK Pris per voksen

Long Beach
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Long Beach ligger ved en rolig, fin sandstrand på østkysten. Her står service i fokus. Ønsker du stilren luksus og liker moderne arkitektur kan dette være hotellet for deg. All inclusive er inkludert. Du bor i rolig omgivelser en mil fra Belle Mare. Hjertet av hotellet, torget Central Square, er bygget etter en italiensk "piazza" i moderne utgave. Det finnes restauranter, uteserveringer, barer og butikker. Uansett om du vil tilbringe ferien med din kjære eller "La familglia" er det gode forutsetninger for at du vil trives. Vannsporter og loungebar Sandstranden er lang og lys og anses å være en av øyas beste. Vil du aktivere deg finnes det vannsporter som kajakk, fiske og dykking. Foretrekker du å sole deg finner du solsenger og parasoller blant kokospalmene. Loungebar på stranden. 3 bassenger Hotellet har tre store bassenger med ulik utforming. Et rolig infinitybasseng for voksne og et for trening i tillegg til det største som er på hele 1400 kvm og passer for familier. Aktiviteter og spa Hotellet har aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo, yoga, tennis, bueskyting og badminton for å nevne noen. På Sea spa kan du nyte en stort utvalg av behandlinger. For deg som vil spille golf tilbyr hotellet kostnadsfri transport til golfbanen Ile Aux Cerf. Noe for hele familien For de små finnes det lekeplass, barneklubb, aktiviteter og en egen middagsbuffé. Tenåringene har klatrevegg, pizzakvelder, barbeque og disko.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 februar 2020
Hjemreise: mandag 10 februar 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 911 NOK Pris per voksen

Lagoon Attitude
Grand Gaube, Mauritius
 

4.5

Parhotellet Lagoon Attitude ligger ved en liten lagune i Anse la Raie på øyas nordkyst. Et moderne all inclusive-hotell, designet for to med infinity-basseng, restauranter av høy klasse, spa og aktiviteter. Her er det meste er designet for romantikk, avkobling og kvalitetstid. En kort taxireise unna ligger livlige Grand Baie med fine strender, shopping, barer og natteliv. Hotellet jobber veldig mye med miljø og holdbarhet lokalt. Noen eksempler er at de planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Spa, treningssenter og tennis I Attitude Spa kan du og din partner unne dere en velgjørende parmassasje og slappe av i relax-avdelingen. Soldyrkere kan velge mellom det litt roligere infinity-bassenget med utsikt over øya Coin de Mire og det store bassenget med bassengbar og aktiviteter. Vil du være i aktiviteter finnes det et treningssenter, tennis og vannsporter som windsurfing og snorkling. Indiske smaker Maten er en viktig del av ferien. På Lagoon Attitude blandes lokale smaker og innflytelser fra India med en internasjonal touch. Høy kvalitet, bufféer med voksen smak, bord for to og tre restauranter å velge mellom. I wokrestauranten kan du se når kokkene lager måltider. Strandrestauranten serverer lunsj, afternoon tea og middag. Du kan også bestille en skalldyrmiddag på tomannshånd med føttene i sanden. Alle rom har uteplass. Vil du bo ekstra bra kan du bestille et superiorrom med boblebad og havutsikt. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 mars 2020
Hjemreise: søndag 22 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
15 641 NOK Pris per voksen

Ambre
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Ambre ligger ved stranden i Belle Mare. Den rolige beliggenheten i en bukt omgitt av tropisk vegetasjon gjør det perfekt for bad i lagunen, sportsaktiviteter og romantiske middager når dere bare vil ta vare på hverandre.  All inclusive er inkludert. Hotellet har 16 års aldersgrense og en voksen atmosfære. Fra det store bassengområdet har du utsikt mot lagunen. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. Etter en aktiv dag kan du unne deg en avkoblende massasje i hotellets spa og avrunde med avslapping i boblebadet. Noen eksempler på aktiviteter: Tennis, badminton, treningsrom og yoga Bassengaktiviteter, vanngymnastikk og strandvolleyball Windsurfing, kajakk og snorkling Spa med behandlinger, massasje, hammam og boblebad … og mye annet Hvis du vil shopp kan du ta en taxi til Centre Flacq som ligger ca. 10 km unna. Mat og drikke All inclusive inkluderr hovedrestauranten Indigo og à la carte-restauranten Dolce Vita. Indigo serverer bufféer med inspirasjon fra ulike deler av verden. Vil du sitte ut og spise ute finnes det bord i hagen og på terrassen med utsikt over bassenget. Du kan også spise lunsj på stranden med føttene i sanden og havet like ved. Du kan også bestille bord i den romantiske à la carte-restauranten La Plage mot ekstra kostnad. Du finner shopping en taxireise unna i Centre Flacq som ligger ca. 10 km fra Ambre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 februar 2020
Hjemreise: mandag 10 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 711 NOK Pris per voksen

Riu Le Morne
Le Morne, Mauritius
 

4

Voksenhotellet Riu Le Morne på sydvestkysten ligger vakkert til ved havet og en fin sandstrand. All inclusive i 4 restauranter, barer, aktiviteter som windsurfing, snorkling, kajakk og underholdning er inkludert. Den rolige beliggenheten byr på avkobling. Her kan du tilbringe late dager i en solseng eller rusle i vannkanten på stranden. Mat i fokus Med 24-timers all inclusive og 4 restauranter behøver du aldri gå sulten. Velg mellom bufféer med live cooking eller à la carte-restauranter. Maten har innflytelse fra Asia og den lokale kreolske mattradisjonen. Enkelte kvelder arrangeres spesielle temabufféer og etter middagen begynner kveldsunderholdningen med show, livemusikk, karaoke eller diskotek. Som gjest på Riu Le Morne har du også tilgang til dette innen Riu Resort: Treningsrom og boblebad RiuArt – malekurs i hotellets atelier RiuFit – gruppetrening som vanngymnastikk og fitness Gratis WiFi … i tillegg er solsenger og parasoll både ved bassenget og på stranden. Spa med hamam I hotellets spa kan du koble av med massasje eller sette gullkant på ferien med en velgjørende spa-behandling. Avslutt treningstimen eller en dag på stranden med tyrkisk bad. Hotellet har 18 års aldersgrense.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 2 april 2020
Hjemreise: fredag 10 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 372 NOK Pris per voksen

Riu Creole
Le Morne, Mauritius
 

4

Riu Creole ligger ved stranden i rolige omgivelser i Le Morne. Hotellet har 24-timers all inclusive, spa, aktiviteter, treningsmuligheter, vannsporter og underholdning. Hotellet består av to deler som sammen danner en stort Riu Resort. Det finnes basseng i begge delene nær den lyse sandstranden som strekker seg mot fjellet Braban i enden av bukten. Du kan kombinere late dager i sanden med vannsporter som kajakk, snorkling og windsurfing. All inclusive hele døgnet Her står service og mat i fokus. All mat og drikke er inkludert. Maten er smakfull med innflytelse fra det kreolske og indiske kjøkkenet. Du har tre ulike restauranter å velge mellom. Hotellområdet Riu Resort Det finnes mange aktiviteter og mulighet for avkobling på det store hotellområdet.. Spa med velgjørende behandlinger Snorkling, windsurfing og kajakk Treningsrom, massasje og hammam Kveldsunderholdning For barna På området finnes det, i tillegg til barnas eget RiuLand med aktiviteter, også en lekeplass der de små kan leke og møte nye venner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 2 april 2020
Hjemreise: fredag 10 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 917 NOK Pris per voksen

Maritim Crystals Beach
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4

Maritim Crystals Beach ligger nær en av øyas fineste strender i Belle Mare og har det meste for en aktiv familieferie. All inclusive med et stort utvalg av restauranter og aktiviteter inkludert. På Maritim Crystals Beach bor du rett ved den fine stranden i Belle Mare. Her finner du vannsport og gode snorklesteder i nærheten. De myke solsengene og parasollene står klare for deg som foretrekker å ligge i skyggen med en god bok. Frodig bassengområde Bassengområdet er omgitt av vegetasjon og har flere bassenger, hvorav ett er oppvarmet. Det finnes både bufférestaurant og flere à la carte-restauranter, en med asiatiske retter og en annen med retter fra det franske kjøkkenet. Mye for barna Når barna vil ha litt variasjon fra plask og lek i barnebassenget kan du være med i den internasjonale barneklubb som arrangerer konkurranser og andre aktiviteter. Tenåringene har en egen klubb der de kan spille strandvolleyball og gå på party med DJ. Sport for alle smaker All inclusive inkluderer stand up-padling, tennis, snorkling og kanopadling. Vil du kite eller dykke kan du gjøre det mot ekstra kostnad. Sykler og mopeder kan leies hvis du vil ta en tur utenfor hotellområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 mars 2020
Hjemreise: søndag 5 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 662 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mauritius
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!