Charter til Mauritius

Les mer
Mauritius er en drømmedestinasjon for de som planlegger en bryllupsreise eller en tropisk familie- eller parferie. Reisemålets vakre strender og spennende, mikset kultur oppfyller alle forventninger om et tropisk ferieparadis.

Hotell Friday Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Trivelige Friday Attitude ligger rett ved stranden i det lille tettsteder Trou d'Eau Douce. Hotellet passer for deg som reiser med familien og par som ønsker et prisgunstig bosted nær stranden og med aktiviteter og all inclusive. Hotellet ble totalrenovert i 2014. Det ligger ved en av øyas fineste sandstrender og er perfekt for en båttur til den vakre øya Ile aux Cerfs der du kan bade og snorkle.Hotellet består av 11 bygninger og rundt det lille bassengområdet og i hagen vokser det frodige bouganvillaer, hibiscus, bananplanter og palmer.All inclusive og aktiviteterHer kan du kombinere strandliv med aktiviteter som strandvolleyball og boule, eller bare slappe av i en solseng ved bassenget. Restauranten er sirkelformet og vender mot hagen og havet. Shopping i Centre de FlacqVil du shoppe så er det bare 9 kilometer til Centre de Flacq. Her finnes det et lokalt marked, klesbutikker og noen lokale restauranter. Du kan ta taxi eller lokalbuss som stanser et steinkast fra hotellet.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 januar 2019
Hjemreise: torsdag 31 januar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
22 948 NOK Pris per voksen

Long Beach
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Long Beach ligger ved en rolig, fin sandstrand på østkysten. Her står service i fokus. Ønsker du stilren luksus og liker moderne arkitektur kan dette være hotellet for deg. All inclusive og green fee er inkludert. Du bor i rolig omgivelser en mil fra Belle Mare. Hjertet av hotellet, torget Central Square, er bygget etter en italiensk "piazza" i moderne utgave. Det finnes restauranter, uteserveringer, barer og butikker. Uansett om du vil tilbringe ferien med din kjære eller "La familglia" er det gode forutsetninger for at du vil trives.Vannsporter og loungebarSandstranden er lang og lys og anses å være en av øyas beste. Vil du aktivere deg finnes det vannsporter som kajakk, fiske og dykking. Foretrekker du å sole deg finner du solsenger og parasoller blant kokospalmene. Loungebar på stranden. 3 bassenger Hotellet har tre store bassenger med ulik utforming. Et rolig infinitybasseng for voksne og et for trening i tillegg til det største som er på hele 1400 kvm og passer for familier.Aktiviteter og spaHotellet har aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo, yoga, tennis, bueskyting og badminton for å nevne noen. På Sea spa kan du nyte en stort utvalg av behandlinger. Noe for hele familienFor de små finnes det lekeplass, barneklubb, aktiviteter og en egen middagsbuffé. Tenåringene har klatrevegg, pizzakvelder, barbeque og disko.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
32 848 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Lagoon Mauritius
Grand Gaube, Mauritius
 

4.5

Parhotellet TUI Sensimar Lagoon Mauritius ligger ved en liten lagune i Anse la Raie på øyas nordkyst. Et moderne all inclusive-hotell, designet for to med infinity-basseng, restauranter av høy klasse, spa og aktiviteter.  Hotellet blir pusset opp sommeren 2016 for å åpne som TUI Sensimar. Her er det meste er designet for romantikk, avkobling og kvalitetstid. En kort taxireise unna ligger livlige Grand Baie med fine strender, shopping, barer og natteliv. Tid til hverandreI Attitude spa kan du og din partner unne dere en velgjørende parmassasje og slappe av i relax-avdelingen. Soldyrkere kan velge mellom det litt roligere infinity-bassenget med utsikt over øya Coin de Mire og det store bassenget med bassengbar og aktiviteter. Vil du være i aktiviteter finnes det et treningssenter, tennis og vannsporter som windsurfing og snorkling. Kulinariske stunderMaten er en viktig del av ferien. På TUI Sensimar Lagoon Mauritius blandes lokale smaker og innflytelser fra India med en internasjonal touch. Høy kvalitet, bufféer med voksen smak, bord for to og tre restauranter å velge mellom. I wokrestauranten kan du se når kokkene lager måltider. Strandrestauranten serverer lunsj, afternoon tea og middag. Du kan også bestille en skalldyrmiddag på tomannshånd med føttene i sanden. Alle rom har uteplass. Vil du bo ekstra bra kan du bestille et superiorrom med boblebad og havutsikt. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 998 NOK Pris per voksen

Emeraude Beach Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4

Emeraude Beach Attitude er et voksenhotell ved en av Mauritius fineste strender i Belle Mare. Hotellet har to basseng, spa, restaurant og strandservering. Det er et sjarmerende lite hotell som passer både for par og venner. All inclusive er inkludert! Nede på stranden kan du slappe av i en av hotellets solsenger, utfordre reisefølget i strandvolleyball eller prøve både stand up paddle og windsurfing. Sand mellom tærneBassengområdet består av to basseng og en bar med strandfølelse. I restauranten Les Alizés serveres det menyer som utmerker seg med lokalt krydder og urter. Nede ved stranden finnes har hotellet en strandvogn der du kan kjøpe drikke og snacks. Spa, matlaging og sykkelturerI tillegg til strandaktiviteter tilbyr hotellet matlagingskurs. Du kan leie sykler på hotellet og få spabehandlinger med velgjørende produkter fra det lokale planteriket. Aldersgrense 18 år.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 januar 2019
Hjemreise: torsdag 31 januar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 948 NOK Pris per voksen

Ambre
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

Hotell Ambre ligger ved stranden i Belle Mare. Den rolige beliggenheten i en bukt omgitt av tropisk vegetasjon gjør det perfekt for bad i lagunen, sportsaktiviteter og romantiske middager når dere bare vil ta vare på hverandre.  All inclusive er inkludert. Hotellet har 16 års aldersgrense og en voksen atmosfære. Fra det store bassengområdet har du utsikt mot lagunen.Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. Etter en aktiv dag kan du unne deg en avkoblende massasje i hotellets spa og avrunde med avslapping i boblebadet.Noen eksempler på aktiviteter: Tennis, badminton, treningsrom og yogaBassengaktiviteter, vanngymnastikk og strandvolleyballWindsurfing, kajakk og snorklingSpa med behandlinger, massasje, hamam og boblebad... og mye annetHvis du vil shopp kan du ta en taxi til Centre Flacq som ligger ca. 10 km unna.Mat og drikkeAll inclusive fra to restauranter og to barer er inkludert. Hovedrestauranten Indigo serverer bufféer med inspirasjon fra ulike deler av verden. Vil du sitte ut og spise ute finnes det bord i hagen og på terrassen med utsikt over bassenget. Du kan også spise lunsj på stranden med føttene i sanden og havet like ved. Bestill bord i à la carte-restauranten Dolce Vita for en romantisk middag.Du finner shopping en taxireise unna i Centre Flacq som ligger ca. 10 km fra Ambre. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 378 NOK Pris per voksen

Riu Creole
Le Morne, Mauritius
 

4

Riu Creole ligger ved stranden i rolige omgivelser i Le Morne. Hotellet er nyoppusset og har 24-timers all inclusive, spa, aktiviteter, treningsmuligheter, vannsporter og underholdning. Suitene har havutsikt.   Hotellet består av to deler som sammen danner en stort Riu Resort. Det finnes basseng i begge delene nær den lyse sandstranden som strekker seg mot fjellet Braban i enden av bukten. Du kan kombinere late dager i sanden med vannsporter som kajakk, snorkling og windsurfing.  Med sans for hver minste detaljTUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. All inclusive hele døgnetHer står service og mat i fokus. All mat og drikke er inkludert. Maten er smakfull med innflytelse fra det kreolske og indiske kjøkkenet. Du har tre ulike restauranter å velge mellom. Hotellområdet Riu ResortDet finnes mange aktiviteter og mulighet for avkobling på det store hotellområdet.Spa med velgjørende behandlingerSnorkling, windsurfing og kajakkTreningsrom, massasje og hamamKveldsunderholdningFor barnaPå området finnes det, i tillegg til barnas eget RiuLand med aktiviteter, også en lekeplass der de små kan leke og møte nye venner.Dobbeltrom, familierom eller suiteAlle rom er nyoppussede i moderne stil. Du kan velge mellom familierom eller større dobbeltrom med begrenset havutsikt. Vil du bo ekstra komfortabelt bestiller du en suite med havutsikt. Rommene ligger i begge hotelldelene som ligger ca. 300 meter fra hverandre.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 januar 2019
Hjemreise: torsdag 31 januar 2019
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 698 NOK Pris per voksen

Riu Le Morne
Le Morne, Mauritius
 

4

Voksenhotellet Riu Le Morne på sydvestkysten ligger vakkert til ved havet og en fin sandstrand. All inclusive i 4 restauranter, barer, aktiviteter som windsurfing, snorkling, kajakk og underholdning er inkludert. Den rolige beliggenheten byr på avkobling.  Her kan du tilbringe late dager i en solseng eller rusle i vannkanten på stranden.  Med sans for hver minste detaljTUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Mat i fokusMed 24-timers all inclusive og 4 restauranter behøver du aldri gå sulten. Velg mellom bufféer med live cooking eller à la carte-restauranter. Maten har innflytelse fra Asia og den lokale kreolske mattradisjonen. Enkelte kvelder arrangeres spesielle temabufféer og etter middagen begynner kveldsunderholdningen med show, livemusikk, karaoke eller diskotek. Som gjest på Riu Le Morne har du også tilgang til dette innen Riu ResortTreningsrom og boblebadRiuArt – malekurs i hotellets atelierRiuFit – gruppetrening som vanngymnastikk og fitnessGratis WiFi ... i tillegg er solsenger og parasoll både ved bassenget og på stranden. Spa med hamamI hotellets spa kan du koble av med massasje eller sette gullkant på ferien med en velgjørende spa-behandling. Avslutt treningstimen eller en dag på stranden med tyrkisk bad. Hotellet har 18 års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 januar 2019
Hjemreise: torsdag 31 januar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
25 148 NOK Pris per voksen

Hotell Veranda Palmar
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

Veranda Palmar ligger rett ved en lys sandstrandn i Belle Maria på Mauritius. Her trives du som søker et lite hotell med personlig service. Basseng innbyr til avkobling og på stranden kan du prøve vannsporter.  En palmekantet liten allé leder deg fra bassenget gjennom hagen og ned til den hvite sandstranden med solsenger og parasoller for late dager i solen. Du kan spasere langs stranden i vannkanten til bukten i lagunen.Bassengområdet – en liten oaseFinn ditt favorittsted i stolen eller i skyggen ved bassenget. Like ved ligger den runde baren BarAcuda som serverer kald juice og tropiske drinker.Området er lite og innrammet av palmer og fargerike bouganvillaer. All inclusive og vannsporterEttersom all inclusive er inkludert i prisen behøver du ikke tenke på lommeboken. På stranden finnes det vannsporter som kajakk, snorkling og windsurfing, eller du kan oppleve livet under vann med en glassbunnbåt.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 januar 2019
Hjemreise: torsdag 31 januar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
22 148 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mauritius
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!