Charter til Mauritius

Les mer
Mauritius er en drømmedestinasjon for de som planlegger en bryllupsreise eller en tropisk familie- eller parferie. Reisemålets vakre strender og spennende, mikset kultur oppfyller alle forventninger om et tropisk ferieparadis.

Long Beach
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Long Beach ligger ved en rolig, fin sandstrand på østkysten. Her står service i fokus. Ønsker du stilren luksus og liker moderne arkitektur kan dette være hotellet for deg. All inclusive er inkludert. Du bor i rolig omgivelser en mil fra Belle Mare. Hjertet av hotellet, torget Central Square, er bygget etter en italiensk "piazza" i moderne utgave. Det finnes restauranter, uteserveringer, barer og butikker. Uansett om du vil tilbringe ferien med din kjære eller "La familglia" er det gode forutsetninger for at du vil trives. Vannsporter og loungebar Sandstranden er lang og lys og anses å være en av øyas beste. Vil du aktivere deg finnes det vannsporter som kajakk, fiske og dykking. Foretrekker du å sole deg finner du solsenger og parasoller blant kokospalmene. Loungebar på stranden. 3 bassenger Hotellet har tre store bassenger med ulik utforming. Et rolig infinitybasseng for voksne og et for trening i tillegg til det største som er på hele 1400 kvm og passer for familier. Aktiviteter og spa Hotellet har aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo, yoga, tennis, bueskyting og badminton for å nevne noen. På Sea spa kan du nyte en stort utvalg av behandlinger. For deg som vil spille golf tilbyr hotellet kostnadsfri transport til golfbanen Ile Aux Cerf. Noe for hele familien For de små finnes det lekeplass, barneklubb, aktiviteter og en egen middagsbuffé. Tenåringene har klatrevegg, pizzakvelder, barbeque og disko.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 648 NOK Pris per voksen

Ambre
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Ambre ligger ved stranden i Belle Mare. Den rolige beliggenheten i en bukt omgitt av tropisk vegetasjon gjør det perfekt for bad i lagunen, sportsaktiviteter og romantiske middager når dere bare vil ta vare på hverandre.  All inclusive er inkludert. Hotellet har 16 års aldersgrense og en voksen atmosfære. Fra det store bassengområdet har du utsikt mot lagunen. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. Etter en aktiv dag kan du unne deg en avkoblende massasje i hotellets spa og avrunde med avslapping i boblebadet. Noen eksempler på aktiviteter: Tennis, badminton, treningsrom og yoga Bassengaktiviteter, vanngymnastikk og strandvolleyball Windsurfing, kajakk og snorkling Spa med behandlinger, massasje, hammam og boblebad … og mye annet Hvis du vil shopp kan du ta en taxi til Centre Flacq som ligger ca. 10 km unna. Mat og drikke All inclusive inkluderr hovedrestauranten Indigo og à la carte-restauranten Dolce Vita. Indigo serverer bufféer med inspirasjon fra ulike deler av verden. Vil du sitte ut og spise ute finnes det bord i hagen og på terrassen med utsikt over bassenget. Du kan også spise lunsj på stranden med føttene i sanden og havet like ved. Du kan også bestille bord i den romantiske à la carte-restauranten La Plage mot ekstra kostnad. Du finner shopping en taxireise unna i Centre Flacq som ligger ca. 10 km fra Ambre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 628 NOK Pris per voksen

Riu Le Morne
Le Morne, Mauritius
 

4

Voksenhotellet Riu Le Morne på sydvestkysten ligger vakkert til ved havet og en fin sandstrand. All inclusive i 4 restauranter, barer, aktiviteter som windsurfing, snorkling, kajakk og underholdning er inkludert. Den rolige beliggenheten byr på avkobling.  Her kan du tilbringe late dager i en solseng eller rusle i vannkanten på stranden. Mat i fokus Med 24-timers all inclusive og 4 restauranter behøver du aldri gå sulten. Velg mellom bufféer med live cooking eller à la carte-restauranter. Maten har innflytelse fra Asia og den lokale kreolske mattradisjonen. Enkelte kvelder arrangeres spesielle temabufféer og etter middagen begynner kveldsunderholdningen med show, livemusikk, karaoke eller diskotek. Som gjest på Riu Le Morne har du også tilgang til dette innen Riu Resort: Treningsrom og boblebad RiuArt – malekurs i hotellets atelier RiuFit – gruppetrening som vanngymnastikk og fitness Gratis WiFi … i tillegg er solsenger og parasoll både ved bassenget og på stranden. Spa med hamam I hotellets spa kan du koble av med massasje eller sette gullkant på ferien med en velgjørende spa-behandling. Avslutt treningstimen eller en dag på stranden med tyrkisk bad. Hotellet har 18 års aldersgrense.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 698 NOK Pris per voksen

Riu Creole
Le Morne, Mauritius
 

4

Riu Creole ligger ved stranden i rolige omgivelser i Le Morne. Hotellet har 24-timers all inclusive, spa, aktiviteter, treningsmuligheter, vannsporter og underholdning.  Hotellet består av to deler som sammen danner en stort Riu Resort. Det finnes basseng i begge delene nær den lyse sandstranden som strekker seg mot fjellet Braban i enden av bukten. Du kan kombinere late dager i sanden med vannsporter som kajakk, snorkling og windsurfing. All inclusive hele døgnet Her står service og mat i fokus. All mat og drikke er inkludert. Maten er smakfull med innflytelse fra det kreolske og indiske kjøkkenet. Du har tre ulike restauranter å velge mellom. Hotellområdet Riu Resort Det finnes mange aktiviteter og mulighet for avkobling på det store hotellområdet.. Spa med velgjørende behandlinger Snorkling, windsurfing og kajakk Treningsrom, massasje og hammam Kveldsunderholdning For barna På området finnes det, i tillegg til barnas eget RiuLand med aktiviteter, også en lekeplass der de små kan leke og møte nye venner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 februar 2019
Hjemreise: torsdag 28 februar 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
21 388 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mauritius
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!