Charter til Hellas

Les mer
Hellas er en av Europas aller fineste badereisemål og variasjonen blant øyer og hoteller er overveldende. Her kan alle finne sin lille favorittøy, men de fleste nordmenn velger å reise til Kreta, Rhodos, Zakynthos og Kos. Reis hit juni - september.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica
Kolymbia, Rhodos, Hellas
 

4.5

Til sommeren får TUI Family Life Aegean Blue en ny og oppdatert fasade. Her venter et nytt bassengområder, en strandnær restaurant og fremfor alt nydesignede swim up-rom Select med store terrasser. Her bor du ved havet i den lille byen Kolymbia der all inclusive og inngang til badelandet er inkludert.  Det store bassengområdet strekker seg ned mot haver der flere bassenger går sammen til ett, med små broer over.  Hopp i bassenget fra terrassenAller best bor du hvis du bestiller et Select-rom med direkte utgang til basseng. Rommene er fine og har bassenget rett utenfor døren. Den store terrassen gir nesten følelsen av et ekstra rom utendørs med solsenger for total avkobling. Badeland for hele familienRett ved hotellet ligger badelandet der gjester på hotellet har gratis inngang. Her kan du fylle dagene med bad og moro. Det finnes 6 vannsklier for alle over 12 år og 120 cm. De yngste kan kose seg i Jungle Friends-delen med fire vannsklier og en Lazy River.Rolig bassengområde og italienske middagerDet nye relaxbassengområdet ligger ved stranden. Her er atmosfæren rolig og avslappet og du kan koble av i en solseng med utsikt over bukten. Her finner du også den nye italienske à la carte-restauranten der du kan spise middag med havutsikt. Trening, lek og sportI tillegg til bassengaktiviteter finnes det...Stor lekeplassStrandvolleyballMinifotballbaneLite treningsrom og treningstimerHvis du må fylle på energinivået er det vel verdt med et besøk i det nydesignede snackbarområdet med loungefølelse ved det store bassenget. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet er inkludert.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 mai 2018
Hjemreise: søndag 27 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 348 NOK Pris per voksen

Sirene
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 

4

Sirene har et lite, men hyggelig bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Bufférestaurant og lobbybar. Kveldsunderholdning flere ganger i uken i høysesongen. WiFi mot avgift i lobbyen. Gratis bordtennis og volleyball. Biljard mot avgift. Minimarked. Ca. 3 km til Rhodos by. Bussholdeplass utenfor hotellet. Gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 6 mai 2018
Hjemreise: mandag 14 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOK Pris per voksen

SENTIDO Mikri Poli Atlantica
Makrigialos, Kreta, Hellas
 

4.5

Velkommen til en komfortabel ferie! All Inclusive-hotellet SENTIDO Mikri Poli Atlantica ligger rett ved den fine sandstranden i Makrigialos og kan friste med mye for både store og små. Den gjennomførte stilrene og pene innredningen går igjen overalt på hotellet, fra det herlige bassengområdet til de delikate rommene. Alt i samme moderne, minimalistiske stil. Hotellet tilbyr blant annet barneklubb, spabehandlinger, aktiviteter og underholdning.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 juni 2018
Hjemreise: torsdag 14 juni 2018
Bosted: Dublettrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 995 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes
Kolymbia, Rhodos, Hellas
 

4

Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes  i Kolymbia ligger bare noen hundre meter fra Afandoubuktens turkise vann. Hotellet har eget badeland, flere bassenger og aktiviteter for alle aldre. All inclusive er inkludert. Hotellområdet med to-etasjers bygninger i lyse farger minner om en liten, gresk landsby.Bassengliv og strandHotellet har fem solterrasser med bassenger, barnebasseng med en liten vannsklie og babybasseng, solsenger og parasoller. Nede på stranden kan du mot kostnad slappe av i en av solsengene som står på små plattinger i sanden.Badelandet...... ligger midt på hotellområdet. Her finnes det flere ulike vannsklier, blant annet en fartsfylt multi slide-bane med fire baner og en Freefall-bane. Du kan også prøve Space Hole. Det finnes også en del som er tilpasset for de yngre og Lazy River går rundt denne delen.Fyll dagene med aktiviteterDet finnes aktiviteter for hele familien:Lekeplass med en liten borgTennisbane, bordtennis og basketballbaneTreningsrom og internasjonalt aktivitetsteam. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 september 2018
Hjemreise: lørdag 22 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
6 448 NOK Pris per voksen

4.5

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia er et moderne og komplett ferieanlegg der dagene kan fylles med aktiviteter, sport og avkobling. All inclusive er inkludert og det er bare en kort spasertur til stranden. På hotellet finnes alt fra boblebad, treningsrom, massasje og underholdning til flere barer og restauranter. Hotellet består av flere deler. I midten av området ligger et lite badeland for store og små. Du kan velge mellom fire boalternativer, blant annet i den eksklusive Tropical-delen. .Tropical – moderne og veldesignetHer bor du rolig til med et eget bassengområde, bassengbar, bufférestaurant og à la carte-restaurant. Rommene har en gjennomført design og passer for familier. Det finnes familierom med direkte utgang til basseng og familiesuite med et soverom tilpasset barn. Aller best bor du i superiorrom med detaljer som espressomaskin på rommet. Bor du her har du tilgang til et eget bassengområde og Deluxe-, relax- og aktivitetsdelene.  Her foregår alle Blue Star-aktivitetene. Bo nær aktiviteter eller avkoblingSentralt på området ligger aktivitetsdelen. Her bor du i dobbeltrom eller familierom ved badelandet og mange av hotellaktivitetene. I relax-delen råder et roligere tempo og du kan hvile ut ved bassenget.De Luxe – litt mer bekvemtVil du ha det ekstra komfortabelt velger du De Luxe-delen. Rommene har høy standard og det finnes villaer med eget basseng. Du som bor her spiser frokost i restauranten Cosmopolitan. Her har du også tilgang til et eget bassengområde og Tropical-, relax- og aktivitetsdelene. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 oktober 2018
Hjemreise: fredag 12 oktober 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 348 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica
Kolymbia, Rhodos, Hellas
 

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica ligger rett ved Kolymbiastranden. Her bor du på et av våre mest populære familiehotell med badeland, svømmeskole, sport og treningstimer med Les Mills. All inclusive med barnebuffé er inkludert.   Hotellet er nesten klimanøytralt og maten som serveres er stort sett produsert i området. Badeland og bassenger for alleHotellets badeland er storfavoritten hos både barn og voksne. Her finnes alt fra raske sklier til minibadelandet Junge Friends for yngre barn. Rundt på området finnes det bassenger for alle smaker, alt fra litt roligere til aktivitetsfylte og babybasseng med soltak. Hotellet har også:Thea's Coffee ShoLekeplass ved strandenUtendørs treningsromSwim up og store romRommene ligger i tre ulike deler. I Premium Seaside-delen bor du i eksklusive rom og suiter nærmest havet. Select Family-rommene ligger atskilt til med eget bassengområde i Premiumdelen på den andre siden av en gangvei. Rundt det store bassengområdet ligger hovedbygningen og separate bygninger med både dobbeltrom, familierom og familiesuiter. I alle deler kan du bestille swim up-rom.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 april 2018
Hjemreise: søndag 29 april 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 478 NOK Pris per voksen

Kalithea Horizon Royal
Kalithea, Rhodos, Hellas
 

4.5

Kalithea Horizon Royal er et stort hotell av høy standard som ligger vakkert til på en høyde med utsikt over Kalitheabukta og de små badevikene. Det er gåavstand til Kalithea. All inclusive er inkludert. Det er gåavstand fra hotellet inn til Kalithea der det finnes shopping, restauranter og barer. Ønsker du et større utvalg kan vi anbefale et besøk i Faliraki eller en tur til Rhodos by.Bassengområder med havutsiktHotellets to bassengområder er bygget i terrasser med bassenger, vannfall og boblebad. De minste har eget barnebasseng og det finnes også en lekepark i området.Tennis, treningsrom og mer på søsterhotelletKalithea Horizon Royal deler noen fasiliteter med søsterhotellet Kalithea Mare. Her kan du spille tennis, benytte treningsrommet og få massasje. Det internasjonale aktivitetsteamet arrangerer aktiviteter og underholdning flere dager og kvelder i uken.All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere barer. Om kvelden kan du nyte god mat med utsikt over bukten.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 april 2018
Hjemreise: lørdag 5 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 648 NOK Pris per voksen

Petit Palais Mitsis Hotels
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 

4

All Inclusive-hotellet Petit Palais Mistis har bassengområde med jacuzzi, gratis solsenger og parasoller. Bufférestaurant (pent antrekk) og bar. Gratis WiFi i resepsjonsområdet, internetthjørne mot avgift. En rekke restauranter, barer, nattklubber og butikker i området. Ca. 150 m til rullesteinsstrand, hvor solstoler og parasoller kan leies. Hotellet er populært blant et yngre publikum i høysesongen. Bytrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 april 2018
Hjemreise: søndag 6 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 448 NOK Pris per voksen

Esperos Blue Village & Spa
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

Esperos Blue Village & Spa er et fint hotell for gjester over 16 år. Hotellet ligger over stranden og har fin utsikt over havet. Hyggelig bassengområde med to basseng (ferskvann), solsenger og parasoller. Badehåndklær. Bufférestauranten Afrodite er åpen til frokost og middag. À la carte-restauranten Mediterraneo serverer frokost, lunsj og middag med retter fra det greske og det italienske kjøkkenet. Restaurant Aegean er åpen for middag og tilbyr à la carte-meny. Det er pent antrekk til middag (menn skal ha lange bukser). Pianobar. Underholdning tre kvelder i uken. Gratis WiFi i noen av fellesområdene. Høyhastighets-WiFi mot avgift. Spa mot avgift (ligger på nabohotellet Esperos Palace). Tennisbane, biljard og bordtennis. Hotellet ligger i et område med fine løpe- og turstier. Nivåforskjeller og flere trapper inne på hotellområdet. Hotellbuss som trafikkerer inne på hotellområdet dag og kveld. Gratis buss til stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 2 mai 2018
Hjemreise: torsdag 10 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM, MED ALL INCLUSIVE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 818 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Akti Zeus
Amoudara, Kreta, Hellas
 

4

Blue Star Atlantica Akti Zeus ligger rett ved stranden i Amoudara. Her er det plass til både trening, avkobling og lek. Hotellet har et eget badeland og en fin beliggenhet ved stranden. All inclusive med populære bufféer og à la carte-middag er inkludert.  Atlantica Akti Zeus ble totalrenovert sommeren 2015 og er moderne og luftig. Alle rom og suiter er lyse og har kvalitetssenger. Vi anbefaler familierom med direkte utgang til basseng. Hotellet kan bestilles både fra Chania og Heraklions flyplass, velg det som passer deg best!Badeland og basseng nær strandenHer finnes det noe som passer for alle i familien. Badelandet ligger uforstyrret i den bakre delen av hotellet. Farstfylte sklier som Crazy Cruise, multi-lane og en fontenepark med jungeltema. Når du vil ta en pause finnes det to andre basseng med vannaktiviteter flere ganger i uken nærmere stranden .  Beliggenhet og nærheten til storbyenHotellet har en rolig beliggenhet, samtidig som storbyen Heraklion kun ligger ca. 5 km unna. Det ligger et kraftverk ca. 500 m fra hotellet. Pipene der vinner nok ingen skjønnhetspris, men ellers er havet og stranden dine nærmeste naboer. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 748 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Hellas
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!