21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Egypt

Les mer
Egypt har fokusert på å utvikle store all inclusive-hotell for voksne og barnefamilier med høy servicegrad og store bassengområder. I Egypt får du mye for pengene, som tiltrekker de som reiser for sol- og badeferie, men også for sportsdykkere og de historisk interesserte. Rødehavet tilbyr bra badetemperaturer og anses som best fra midten av februar til midten av november. Mest populære byer er Hurghada, Marsa Alam, Makadi Bay og El Gouna.

Steigenberger Aqua Magic
Hurghada, Egypt
 

4.5

Steigenberger Aqua Magic er et moderne hotell for deg som liker bading og vannplask. I bassengområdet er det flere oppvarmede basseng og et badeland med blant annet vannsklier og en lazy river samt et separat barnebasseng. Det er også et separat badeland for barn med cirka 30 ulike attraksjoner. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Vil du heller bare ta det med ro kan du slappe av på hotellets privat strand. Flere strand- og poolbarer i nærheten. Det generøse All Inclusive-tilbudet byr på flere restauranter; hovedrestauranten som serverer buffé, to à la carte-restauranter, en food court samt en strandrestaurant som har både buffé og à la carte. Pent antrekk gjelder til middag i alle restaurantene, menn må ha langbukser. Hotellets treningsrom er åpent døgnet rundt og på nabohotellet Steigenberger Al Dau er det en 2,5 kilometer lang joggeløype. På stranda tilbys gratis sandvolleyball og vannsport aktiviteter som gratis kano og pedalbåt (forhåndsbestilles). På hotellet er det også gratis bordtennis, minifotball og biljard. Glem ikke å ta en tur innom spaavdelingen, som byr et utvalg av deilige behandlinger mot avgift. For de yngre er det en lekeplass og en barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning som livemusikk. Du surfer gratis på WiFi i hotellets lobby og det er en minibank inne på hotellområdet. Vil du oppleve Hurghadas livlige markeder, butikker og marina tilbyr hotellet gratis hotellbuss dit, du må bare huske å si ifra på forhånd at du skal være med. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 485 NOK Pris per voksen

Tropitel Sahl Hasheesh
Makadi Bay, Egypt
 

4.5

Tropitel Sahl Hasheesh er et stilig hotell med en vakker utsikt over Rødehavet. Hotellet har en egen sandstrand og bassengområdet ligger i en frodig hage. Foruten to romslige basseng, der det ene er oppvarmet til minst 20 grader i vinter halvåret (fra 1.11), er det barnebasseng, jacuzzi og et lite badeland med tre vannsklier. Gode snorklingmuligheter fra hotellets pir som strekker seg cirka 300 meter ut i havet, der du fritt kan svømme. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Hotellet har flere restauranter og barer. Hovedrestaurantene the Palm og the Waves serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Det er også tre à la carte-restauranter med italiensk, meksikansk og indisk mat. Den indiske restauranten er ikke inkludert i All Inclusive. Den italienske à la carte-restauranten og den asiatiske à la carte-restauranten ligger ved stranda. Hver kveld har the Palm et tema som for eksempel fisk- og skalldyr eller grillmat. Pent antrekk gjelder i restaurantene til middag, og det forventes at man pynter seg. Hotellet har også en orientalsk kafé med shisha samt flere barer. Av aktiviteter tilbyr hotellet et treningsrom samt sandvolleyball, fotball og bordtennis. Det er tennis, mot avgift om kvelden, og biljard som er gratis 1 time per person per uke. I spaavdelingen tilbys massasje, badstue, hamam og et flertall behandlinger for hele kroppen, mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen, denne er åpen døgnet rundt. Her er det også lekerom og barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi for barn 4-12 år samt en lekeplass. Kveldsunderholdning med live musikk. Vil du ta en tur på Hurghadas livlige markeder, butikker og marina så tilbyr hotellet gratis transport en gang om dagen (reservasjon kreves).

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 586 NOK Pris per voksen

Shams Prestige Abu Soma
Soma Bay, Egypt
 

4.5

Shams Prestige Abu Soma er et elegant hotell i naturskjønne omgivelser med aldersgrense 18 år. Det store bassenget ligger like ved den private sandstranda med utsikt over havet. Her finnes også en jacuzzi å slappe av i. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda. Hotellet har en elegant hovedrestaurant med nydelig utsikt. Restauranten på terrassen har en fin utsikt over bassenget og stranda. Bar med utendørsterrasse samt pool-/strandbar. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Resepsjonen er døgnåpen. Gratis treningsrom, tennis (på dagtid), bordtennis, minigolf, sandvolleyball og squash på nabohotellet. Vannsport som dykking, snorkling, kitesurfing og wind surfing mot avgift. Gratis introkurs til dykking. Spa som tilbyr gratis massasje 20 minutter/uka per person, ellers mot avgift. Gratis badstue en gang/uke på nabohotellet. Frisør mot avgift. Suvenirshop på hotellområdet. Buss eller limousin til Safaga, Hurghada eller flyplassen mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 775 NOK Pris per voksen

Imperial Shams Abu Soma
Soma Bay, Egypt
 

3.5

Imperial Shams Abu Soma Resort er et U-formet hotell som ligger med utsikt over det krystallklare Rødehavet – et av verdens beste dykke- og snorklingssteder. Her bor du rett ved den private sandstranden og fra det store bassengområdet er det utsikt over havet. For barn er det et barnebasseng og et badeland på hotell Shams Safaga som er åpent mellom kl. 10.00-13.00 og 15.00-17.00. Både på sandstranden og ved bassenget er det solsenger, parasoller og håndklær uten kostnad. Det er flere restauranter å velge blant på hotellet. I hovedrestauranten La Bonbonera serveres måltidene som er inkludert i All Inclusive. Den italienske restauranten Portofino og den orientalske restauranten El Khan er ikke inkludert i All Inclusive og bordbestilling kreves. Det er også flere barer der du kan kose deg med en god drink. For deg som liker å trene er det mange alternativer på Imperial Shams Abu Soma Resort. Trimrom og andre sportsfasiliteter som tennis (på dagtid), volleyball og bordtennis tilbys uten kostnad. Vil du lære deg å dykke er et introduksjonsdykk inkludert. Windsurfing, kitesurfing, dykke- og snorklingsutflukter, motorisert vannsporter og tennisutstyr, alle mot avgift. Hotellets spaavdeling kan tilby deilige, avkoblende stunder, med badstue, dampbadstue, massasje og andre behandlinger (mot avgift). Hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt og WiFi mot avgift på hele hotellet og nettet er tregt. For barn er det en barneklubb i hotellets regi samt en lekeplass. Hotellet hjelper gjerne til med å bestille taxi inn til tettstedet Safaga og Hurghada. Abu Soma er det perfekte reisemålet for deg som bare vil slappe av og nyte ferien på sandstranden og det asurblåe vannet. Det er flere rev for de som vil snorkle og dykke, fargerike fisker er et vanlig syn.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 630 NOK Pris per voksen

4

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas er et fint hotell som ligger ved det krystallklare Rødehavet med sanddynene og fjellene som bakteppe. Hotellet ligger llike ved en privat sandstrand og er omgitt av en frodig hage med fargerike blomster og palmer. Her kan du snorkle rett ut fra stranda og oppleve Rødehavets vakre undervannsverden! Eget område kun for voksne Fort Arabesque Resort, Spa & Villas består av tre deler som kalles West Bay, the Villas og Fort Arabesque Resort & Spa. De tre delene har egne resepsjoner der du sjekker inn og ut. West Bay og the Villas er kun for voksne gjester over 16 år. Bassengområde og privat strand I det lekre bassengområdet er det fire basseng hvorav to oppvarmet. Bassenget som ligger i West Bay er for voksne gjester. Bortenfor bassengområdet strekker den private sandstranden seg ned mot det asurblåe Rødehavet. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger og parasoller. Trenger du noe forfriskende er det en swim up-poolbar der du kan bestille drikke rett fra bassenget. Komfortabelt med All Inclusive Under oppholdet på Fort Arabesque Resort, Spa & Villas har du All Inclusive og tilgang til flere restauranter. Hovedrestauranten ligger på området Fort Arabesque Resort & Spa, og består av fem restauranter i én! Her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé som du kan innta både inne og ute. Ved stranden er det en strandbar som serverer sen frokost, afternoon tea og BBQ om kvelden. Bor du i en villa eller suite kan du besøke restauranten the Pavilion som er en eksklusiv á la carte-restaurant med luksuriøs og personlig service eller restauranten Club 159. Frister det med en kveldsdrink er det flere barer å velge mellom, og alle er inkludert i All Inclusive-programmet. Nede ved Marinaen ligger f. eks. baren Windbreaker, med utsikt over stranden, havet og båtene. Flere aktiviteter For gjester som bor i villa og suite er det gratis treningsstudio, øvrige rom mot avgift. Her er det også gratis tennis (utstyr mot avgift), sandvolleyball og fotball på stranden. Unn deg et besøk i det luksuriøse spaanlegget The Vareena Spa (mot avgift) med bl.a. thaimassasje, hamam, ulike behandlinger som thalasso og varme steiner, samt et stort basseng med jacuzzi og regndusj. Vil du begi deg ut på eventyr er det muligheter for snorkling, dykking, windsurfing og quad safari (ikke i hotellets regi). Er du shoppingglad ligger de to basarer på hotellområdet. Fort Arabesque tilbyr også gratis buss til Hurghada to ganger pr. dag – perfekt for å oppleve den livlige byen på en dagsutflukt! Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og det finnes WiFi i lobbyen (kan oppleves treg).

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 271 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Egypt
× Reiselengde 1-2 uker
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear