Charter til Egypt

Les mer
Egypt har fokusert på å utvikle store all inclusive-hotell for voksne og barnefamilier med høy servicegrad og store bassengområder. I Egypt får du mye for pengene, som tiltrekker de som reiser for sol- og badeferie, men også for sportsdykkere og de historisk interesserte. Rødehavet tilbyr bra badetemperaturer og anses som best fra midten av februar til midten av november. Mest populære byer er Hurghada, Marsa Alam, Makadi Bay og El Gouna.

4.5

Albatros White Beach Resort har et stort bassengområde med fire barnebasseng og et lite badeland for barna. Alle bassengene er oppvarmet til ca. 20 grader om vinteren. Vanntemperaturen kan dog være lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Det er tre bufférestauranter inne på hotellområdet. Den italienske restauranten Soprano, orientalske Saffron og asiatiske L'Asiatique samt á la carte-restauranten Wow. Gratis WiFi på hele hotellet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis tennis og sandvolleyball. Treningsrom. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Frisør mot avgift. Biljard og dykking mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er ca. 500 meter til sentrum.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 648 NOK Pris per voksen

4.5

Alf Leila Wa Leila Waterpark i Hurghada er en spennende kombinasjon av orientalsk arkitektur og egyptisk sjarm. Hotellet har flere bassengområder med til sammen 9 basseng, hvorav 2 har barneseksjon og 2 er barnebasseng. 2 av bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassengene og på stranden. Hotellet har fire bufférestauranter som alle er med i All Inclusive. I hovedrestauranten Le Marche får du frokost, lunsj og middag. I tillegg er det en asiatisk, en italiensk og en restaurant som serverer marokkanske retter. Det er hele 9 barer. Underholdning og aktiviteter. Gratis WiFi (som kan være treg når det er mange gjester på hotellet) i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Spabehandlinger og massasje mot avgift. Jacuzzi, badstue og hamam mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis sandvolleyball, fotball, dart, tennis og minigolf. Biljard mot avgift. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekepark. Room service hele døgnet. Frisør. Dykkesenter. Gratis hotellbusser til/fra Dana Beach 08.30-17.30. Gratis inngang og lunsj i badelandet i Jungle Aqua Park på nabohotellet, som ligger ca. 10 minutter unna. Det er ca. 10 minutters gange til Senzi Mall. Flytrafikk og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 548 NOK Pris per voksen

Steigenberger Aqua Magic
Hurghada, Egypt
 

4.5

Steigenberger Aqua Magic ligger litt utenfor Hurghada og deler fasiliteter med Steigenberger Al Dau (dog ikke All Inclusive-restauranter og -barer). Stort bassengområde med seks bassenger; barnebasseng og badeland med sklier for små og store og Lazy River, for barn fra 120 cm. Barna har et eget lite badeland med rundt 30 attraksjoner. Fem bassenger er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Flere restauranter og pent antrekk gjelder. I hovedrestauranten serveres buffé og det er to à la carte-restauranter. Food court og og en strandrestaurant som serverer både buffé og à la carte. Flere strand- og poolbarer, lobbybar. Dag- og kveldsunderholdning som livemusikk. Aktivitetsledere. Spa med stort utvalg av behandlinger mot avgift. Barneklubb for barn mellom 4 og 12 år i hotellets regi og lekeplass. Spillrom med gratis bordtennis, minifotball og biljard. Døgnåpent treningsrom med 16 års grense. En 2,5 kilometer lang joggeløype ved nabohotellet Steigenberger Al Dau. Privat strand og gratis sandvolleyball. Gratis bruk av kanoer og pedalbåter (forhåndsbestilling). Gratis WiFi i lobbyen. Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Minibank. Gratis hotellbuss til Hurghada med plassbestilling senest dagen før. Ca. 5 kilometer til Hurghada. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: KAMPANJEROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 648 NOK Pris per voksen

Beach Albatros Resort
Hurghada, Egypt
 

4

Beach Albatros Resort er et luksuriøst hotell for hele familien. Det store hotellområdet er omgitt av en frodig hage med Rødehavet som bakteppe. På stranden er det gratis solsenger og parasoller. Den langgrunne stranden med det rolige vannet er en herlig tumleplass for store og små. På hotellet er det gratis underholdning både om dagen og om kvelden samt strandfester i sommersesongen. Stort bassengområde med vannsklier For den som liker å leke seg i vannet er det mye å ta seg til på Beach Albatros Resort. Hele seks basseng, hvorav ett barnebasseng. I tre av bassengene er det barneseksjon. Tre av bassengene er oppvarmet vinterstid. Vannskliene er ved barnebassenget der de to største er for barn fra 10 år og de seks mindre for barn fra 2-10 år. Gratis håndkleservice. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranden. Vellaget og god mat Her finner du den asiatiske restauranten L´Asiatique, den italienske restauranten Alfredo, den orientalske restauranten Si Omar, den meksikanske restauranten Salsa, den tyske restauranten Zum Kaiser samt snacksrestauranten Club MC. Hele 9 barer: Club MC, Dolce Vita Loungebar, Mocha Bar, Cinderella Bar, Columbus Bar, Jazz Bar, COOEE Bistro og shisha baren Red Sky Bar. Her er også kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, der du kan kjøpe ekstra god kaffe, nypresset juicer og deilig bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barneklubb og svømmeskole Beach Albatros Resort har en barneklubb for barn fra 4-12 år med engelsktalende personale i hotellets regi. Lekeplass. Her er også et Polly & Mino Playroom med et stort aktivitetsprogram med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Sport og trening Hotellet tilbyr gratis treningsrom og fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga fem ganger i uken, disse holdes av våre skandinavisktalende instruktører. Her er det også gratis tennis (racket og kveldsbelysning mot avgift), sandvolleyball, bordtennis, pilkasting, boccia og minigolf (kveldsbelysning mot avgift). Vannsport, biljard samt spa med massasje, jacuzzi, badstue og dampbadstue/hamam mot avgift. Les mer om sport og trening på Beach Albatros Resort. Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resort.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: JUNIORSUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 848 NOK Pris per voksen

Arabia Azur Resort
Hurghada, Egypt
 

4.5

Arabia Azur Resort er et stort ferieanlegg med stort bassengområde, der hovedbassenget (50 meter) og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Gratis solsenger også på hotellstranden. Det er bufférestaurant og en thaiinspirert à la carte-restaurant på hotellet. Ved siden av hotellet ligger den tyskinspirerte restauranten Bordiehns som tilbyr to-retters middag (utvalgte retter og uten drikke inkludert), som er inkludert i All Inclusive. Flere barer, deriblant en snackbar på stranden. Underholdning flere kvelder i uken. Gratis WiFi i lobbyen, som er tregere når det er mange gjester på hotellet. Gratis tennis, squash, sandvolleyball, boccia, dart og aerobic (avhengig av dagsprogrammet). Aktivitetsledere som arrangerer volleyball, boccia og leker. Liten bowlinghall med fire baner mot avgift. Gratis trimrom. Massasje og badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Flere butikker. Vannsport mot avgift på søsterhotellet Arabella Azur Resort. Stort korallrev utenfor hotellstranden som er perfekt for snorkling. Ca. 1,8 km til Sekkala sentrum. Begrenset trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 438 NOK Pris per voksen

Arabella Azur Resort
Hurghada, Egypt
 

4

Arabella Azur Resort er en ren idyll der det ligger med hvite småhus rundt bassengområdet. Her er det to barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Hovedbassenget er oppvarmet til ca. 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool- og strandbar. Hotellet har flere restauranter og barer. Fra hovedrestauranten er det panoramautsikt over havet og du kan nyte internasjonal mat. I den libanesiske restauranten serveres det á la carte mot avgift. Ved siden av hotellet ligger den tyskinspirerte restauranten Bordiehns som tilbyr to-retters middag (utvalgte retter og uten drikke inkludert), som er inkludert i All Inclusive. Nattklubben/baren Kalaboush har gratis inngang for Arabellas gjester. Gratis WiFi i lobbyen. Internettkafé mot avgift. Gratis deponering i resepsjonen. Det er en helseklubb på hotellet der visse aktiviteter er inkludert og andre mot avgift. Det er et stort utvalg av sportsaktiviteter, blant annet squash, bordtennis og fotball. Ved hotellet ligger det en mindre sandstrand, samt to korallstrender, badesko anbefales, med badetrapp for snorkling på revene. Vannsport. Nivåforskjeller på hotellområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 448 NOK Pris per voksen

Steigenberger Al Dau Beach
Hurghada, Egypt
 

4.5

Luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av de største strendene i den sørlige delen av Hurghada. Stort og herlig bassengområde, der hovedbassenget og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Flere restauranter og barer. Gratis WiFi på hele hotellet, og gratis "internetthjørne" i business-senteret. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Gratis bordtennis, dart og biljard. Sandvolleyball. Velværesenter med trimrom, massasje, spa og jacuzzi mot avgift. Utlån av sykler. Veksling og minibank i resepsjonen. Room service. Gratis pedalbåter (reservering nødvendig) og 9-hulls golfbane (utstyr kan leies). Dykkesenter. Ca. 1,5 km til nye Hurghada og 7,5 km til Sekalla. Gratis hotellbuss til Hurghada sentrum (bestilling dagen før). Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DELUXEROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 898 NOK Pris per voksen

Steigenberger Pure Lifestyle er et nybygd og moderne hotell med to basseng. Ett basseng med innbygd biljardbord samt oppvarmet avkoblingsbasseng. Hotellets gjester har tilgang til ytterligere 10 basseng på søsterhotellene Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Gratis inngang til badelandet på Steigenberger Aqua Magic der det er seks vannsklier og et piratskip. Egen sandstrand med beacclub. Strandfest en gang i uken. Avstanden til stranden varierer mellom 0 og 200 meter, avhengig av hvor på hotellområdet du befinner deg. Hovedrestauranten Gourmet Market med ulike stasjoner med pizza, grillet fisk- og skalldyr, sushi, indisk, asiatisk wok, italiensk, japansk og dessert. Poolrestaurant. Lobbybar. Hotellets gjester kan innta middagen i restaurantene på søsterhotellet Steigenberger Al Dau Beach, der det er en hovedrestaurant, restauranten Alexander's som serverer retter fra det franske kjøkkenet, strandrestauranten Tanga, S-square samt tre asiatiske restauranter som ligger på Al Dau-promenaden, shisha lounge samt et utvalg forskjellige barer. Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Gratis velutstyrt, døgnåpent treningsrom som ligger på Steigenberger Al Dau Beach. En 2 kilometer lang joggeløype. Gratis spa med hamam og badstue. Spabehandlinger mot avgift. Golfbane, golfballer mot avgift. Dykkesenter med egen havn, gratis dykkerkurs i bassenget hver mandag og søndag, tid må reserveres. Gratis undervisning i windsurfing hver søndag og tirsdag, tid må reserveres. Gratis pedalbåter og kanoer, reservasjon kreves. Gratis lån av sykkel til bruk inne på hotellområdet. Bordtennis, biljard, sandvolleyball, fotball, dart og fotballspill. Gratis vaskeriservice 5 plagg/person/dag. Gratis transport til sentrum av Hurghada, som ligger ca. 5 kilometer unna. Gratis transport til shoppingsentrum en gang i uken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: JUNIORSUITE, PRIVAT BASSENG - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 348 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Egypt
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!