Charter til Egypt

Les mer
Egypt har fokusert på å utvikle store all inclusive-hotell for voksne og barnefamilier med høy servicegrad og store bassengområder. I Egypt får du mye for pengene, som tiltrekker de som reiser for sol- og badeferie, men også for sportsdykkere og de historisk interesserte. Rødehavet tilbyr bra badetemperaturer og anses som best fra midten av februar til midten av november. Mest populære byer er Hurghada, Marsa Alam, Makadi Bay og El Gouna.

Albatros Citadel Resort
Hurghada, Egypt
 

4.5

All Inclusive-hotellet Albatros Citadel Resort er bygd som en liten by med tre hyggelige bassengområder; ved det ene ligger et barnebasseng hvor et tak gir skygge for sola. To bassenger er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær ved bassengene og på stranden. To saltvannslaguner og seks jacuzzier i tilknytning til bassengene. Poolbar. Hotellet har tre restauranter der en er bufférestaurant, en med italienske retter og en brasiliansk restaurant. Pent antrekk i alle restaurantene. Isbar, kafé og flere barer. Dag- og kveldsunderholdning. Aktiviteter som f. eks. minidisko for barn mellom 4 og 10 år med engelsktalende personale Spillrom med biljard, bordtennis og fotballspill. Playstation mot avgift. To tennisbaner, sandvolleyball og strandtennis. Dykkesenter. En time gratis pedalbåt eller kano pr. person/opphold. Gratis treningsrom og aerobic. Spa med behandlinger og skjønnhetssalong mot avgift. Gratis WiFi i lobbyen. Mindre shoppingområde på hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss med faste ruter inne på hotellområdet. Buss til Hurghada mot avgift. Korallstrand ved hotellet så badesko anbefales. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Limousinservice mot avgift. Ca. 5 kilometer til Sahl Hasheesh. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 948 NOK Pris per voksen

4.5

Albatros White Beach Resort har et stort bassengområde med fire barnebasseng og et lite badeland for barna. Alle bassengene er oppvarmet til ca. 20 grader om vinteren. Vanntemperaturen kan dog være lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Det er tre bufférestauranter inne på hotellområdet. Den italienske restauranten Soprano, orientalske Saffron og asiatiske L'Asiatique samt á la carte-restauranten Wow. Gratis WiFi på hele hotellet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis tennis og sandvolleyball. Treningsrom. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Frisør mot avgift. Biljard og dykking mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er ca. 500 meter til New Hurghada.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 748 NOK Pris per voksen

Arabia Azur Resort
Hurghada, Egypt
 

4.5

Arabia Azur Resort er et stort ferieanlegg med stort bassengområde, der hovedbassenget (50 meter) og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Gratis solsenger også på hotellstranden. Det er bufférestaurant og en thaiinspirert à la carte-restaurant på hotellet. Ved siden av hotellet ligger den tyskinspirerte restauranten Bordiehns som tilbyr to-retters middag (utvalgte retter og uten drikke inkludert), som er inkludert i All Inclusive. Flere barer, deriblant en snackbar på stranden. Underholdning flere kvelder i uken. Gratis WiFi i lobbyen, som er tregere når det er mange gjester på hotellet. Gratis tennis, squash, sandvolleyball, boccia, dart og aerobic (avhengig av dagsprogrammet). Aktivitetsledere som arrangerer volleyball, boccia og leker. Liten bowlinghall med fire baner mot avgift. Gratis trimrom. Massasje og badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Flere butikker. Vannsport mot avgift på søsterhotellet Arabella Azur Resort. Stort korallrev utenfor hotellstranden som er perfekt for snorkling. Ca. 1,8 km til Sekkala sentrum. Begrenset trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 april 2019
Hjemreise: lørdag 13 april 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 788 NOK Pris per voksen

Premier Le Reve Hotel and Spa
Makadi Bay, Egypt
 

5

På Premier Le Reve Hotel & Spa er det er stort bassengområde med ikke mindre enn 5 basseng; et hovedbasseng som er oppvarmet i vinterhalvåret, et saltvannsbasseng, to mindre basseng samt et innendørsbasseng ved spaet. Hotellet har også en privat strand ved Rødehavets asurblåe vann. Gratis solsenger, parasoll og håndkleservice både ved bassengområdet og på den private stranden. All Inclusive med hovedrestauranten Turquoise som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Poolrestauranten Ossiano serverer småretter og snacks. Hotellets gjester kan også spise på en av á la carte-restaurantene en gang pr. uke. Velg mellom restauranten Bella Italia som serverer mat fra det italienske kjøkkenet, restauranten Mermaid som serverer Middelhavsmat eller en asiatisk á la carte-restaurant. Restauranten Society Miyako, som serverer japansk mat, og den indiske restauranten Little Dehli er mot avgift. Reservasjon kreves i á la carte-restaurantene. Barene Long Bar, Vitamin Bar som serverer fersk juice og gode cocktails (mot avgift), poolbar samt lobbybar. Gratis trimrom, sandvolley, bordtennis, dart og biljard. Dykking samt snorklingsutstyr mot avgift. det koster ikke noe å benytte innendørsbassenget, men du betaler for å benytte resten av spaet og har da tilgang på badstue, dampbad, hamam, jacuzzi, thalasso-basseng og relaxavdeling. Behandlinger som massasje etc. er mot ytterligere avgift. Frisør mot avgift. Suvenirbutikk. Minibank. Resepsjon som er åpen døgnet rundt.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 april 2019
Hjemreise: lørdag 13 april 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 298 NOK Pris per voksen

Steigenberger Al Dau Beach
Hurghada, Egypt
 

4.5

Luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av de største strendene i den sørlige delen av Hurghada. Stort og herlig bassengområde, der hovedbassenget og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Hotellet har også en av Hurghadas største strender. Avstanden til stranden varierer fra 0-400 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Her er det en rekke fasilitetetr og flere restauranter og barer. Lekeplass og barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi. Gratis bordtennis, dart og biljard. Sandvolleyball. Utlån av sykler. Gratis pedalbåter (reservering nødvendig) og 9-hulls golfbane (utstyr kan leies). Dykkesenter. Gratis WiFi på hele hotellet og gratis internet i businessenteret. Velværesenter med trimrom, massasje, spa og jacuzzi mot avgift. Bankservice i resepsjonen og minibank. Room service. Ca. 1,5 kilometer til New Hurghada og 7,5 kilometer til Sekalla. Gratis hotellbuss til Hurghada sentrum (bestilling dagen før). Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mars 2019
Hjemreise: lørdag 9 mars 2019
Bosted: DELUXEROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 848 NOK Pris per voksen

Beach Albatros Resort
Hurghada, Egypt
 

4

Beach Albatros Resort er et luksuriøst hotell for hele familien. Her bor du i en renovert del av hotellet med et basseng forbeholdt Apollos gjester. I hovedbygningen ligger Apollos egen restaurant. Det store hotellområdet er omgitt av en frodig hage med Rødehavet som bakteppe. På stranden er det gratis solsenger og parasoller. Den langgrunne stranden med det rolige vannet er en herlig tumleplass for store og små. På hotellet er det gratis underholdning både om dagen og om kvelden samt strandfester i sommersesongen. Stort bassengområde med vannsklier På Beach Albatros Resort har Apollos gjester et helt nybygd basseng med barneseksjon, men kan også velge å bade i en av de andre bassengene, hvorav ett barnebasseng. I fem av bassengene er det barneseksjoner. Tre av bassengene er oppvarmet om vinteren. Et gratis badeland med vannsklier ligger ved barnebassenget der de to største vannskliene er for barn fra 10 år, mens de seks mindre er for barn mellom 2 og 10 år. Gratis håndkleservice. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på hotellets egen strand. Stort utvalg av restauranter Det er 5 bufférestauranter på hotellet; den asiatiske restauranten L´Asiatique, den italienske restauranten Alfredo, den orientalske restauranten Si Omer, den meksikanske restauranten Salsa, den tyske restauranten Zum Kaiser samt snacksrestauranten Club MC.Apollos gjester har tilgang til alle hotellets restauranter. Hele 9 barer: Club MC, Dolce Vita Loungebar, Mocha Bar, Cinderella Bar, Columbus Bar, Jazz Bar, COOEE Bistro og shisha baren Red Sky Bar. Ved Apollos eget basseng ligger kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, der du kan kjøpe ekstra god kaffe, nypresset juicer og deilig bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barneklubb og svømmeskole For barna er det mye å finne på. Beach Albatros Resort har et bredt utvalg av aktiviteter med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Barneklubben ligger ved Apollos egen bygning. Beach Albatros Resort har også en egen barneklubb for barn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale samt en lekeplass. Sport og trening Ved Apollos egen bygning er det et lite, gratis treningsrom. På hotellet tilbys fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga fem ganger i uken, disse holdes av våre skandinavisktalende instruktører. Her er det også tennis (racket og kveldsbelysning mot avgift), sandvolleyball, bordtennis, dart, boccia og minigolf (kveldsbelysning mot avgift). Vannsport, biljard samt spa med massasje, jacuzzi, badstue og dampbadstue/hamam mot avgift. Les mer om sport og trening på Beach Albatros Resort. Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resort.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mars 2019
Hjemreise: lørdag 6 april 2019
Bosted: JUNIORSUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 743 NOK Pris per voksen

4

Det elegante Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas ligger rett utenfor Hurghada. Med kun 15 minutters kjøring fra flyplassen kommer du raskt inn i feriemodus. Her trives både de som ønsker en rolig ferie med late dager ved bassenget, og de som vil ha en mer aktiv ferie med treningsmuligheter. Powered by Playitas Powered by Playitas innebærer en garanti for høyt nivå på alt fra service, sportsinfrastruktur, trening og helsekost. Gjester som tidligere har bodd på hotellene Playitas og La Pared kommer til å kjenne igjen mye, selv om Aqua Vista på mange måter er helt unikt. Trening på hotellet På Aqua Vista – powered by Playitas finner du Afrikas største og mest komplette sportshotell med tilhørende hotelltreningssenter og et stort utvalg av sportsfasiliteter. Her er det godt å trene både for den profesjonelle og mosjonisten. For svømmere, både mosjonssvømmere, proffe og triatleter på alle nivå, er det et nybygd 50-metersbasseng, som er oppvarmet året rundt og holder standarden for olympisk treningsnivå. I visse perioder tilbys crawl-kurs. Er du interessert i eller nysgjerrig på dykking så tilbyr vi ferdige pakker som du finner under våre utflukter. Du kan ta dykkersertifikat, et vanlig dykkerkurs om du allerede har sertifikat eller bare bli på en avslappende dykkerutflukt som passer både nybegynnere og erfarne. Ved hotellet er det også andre vannaktiviteter mot avgift. Her er det også et innendørs treningssenter på over 600 m² (se trening på hotellet) som er utstyrt med maskiner for både styrke og kondisjon. Det tilbys treningstimer i alt fra yoga til funksjonell trening og andre morsomme treningstimer. For de som vil ha frisk luft mens de trener er det et utendørs treningsområde. Fire tennisbaner med profesjonell standard samt tennistimer for både store og små. Vil du prøve paddeltennis er det tre baner for denne trendy sporten. Hotellet tilbyr også gratis volleyball, bordtennis, aerobics og bueskyting. Herlig bassengområde og egen sandstrand På Aqua Vista – Powered by Playitas er det fire basseng inkludert ett barnebasseng. Rtt av bassengene ligger på taket i Red Sky Bar med vakker utsikt over Rødehavet. Hotellets gjester kan også benytte bassengene på nabohotellene Sea World og AlbatrosAqua Park, det et er ni vannskiler og flere lekeland. Også helt vanlig sol og bad på stranden har du innen rekkevidde. Det er kun en kort tur ned til den fine bukta med bølgebrytere. Her er det også flere vannaktiviteter å velge blant. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på stranden. Håndkleservice. For de yngre Er barna lystne på badeland er det fort gjort å springe bort til nabohotellet, som har gratis vannsklier for en hver smak. Barna kan også bli med i Club Polly & Mino (begrenset antall plasser) på nabohotellet Beach Albatros Resort, som er er Apollo Mondo Family-hotell og ligger ca. 400 meter fra hotellet. Merk at vei må krysses for å komme dit. Stort utvalg av restauranter Aqua Vista – Powered by Playitas har et godt restauranttilbud med den italienske hovedrestauranten Soprano, restauranten Sports Bar som har blant annet pizza, pasta, salat og sandwicher, den orientalske restauranten Saffron og den asiatiske restauranten L`Asiatique. Snackbar ved stranden. Gjestene får også spise på nabohotellet Sea World. Lobbybaren Olympus, barene Millenium, Red Sky Bar med shisha lounge og Sport Bar. Gjestene får også besøke klubben The Bridge på hotellet Sea World. Øvrig på hotellet Dag- og kveldsaktiviteter 6 ggr/uken. Spa med badstue, jacuzzi, massasje og hamam mot avgift. Skjønnhetspleie mot avgift. Døgnåpen resepsjon. 700 meter til stranden. 15 kilometer fra sentrum i Hurghada.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 6 april 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 633 NOK Pris per voksen

Arabella Azur Resort
Hurghada, Egypt
 

4

Arabella Azur Resort er en ren idyll der det ligger med hvite småhus rundt bassengområdet. Her er det to barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Hovedbassenget er oppvarmet til ca. 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool- og strandbar. Hotellet har flere restauranter og barer. Fra hovedrestauranten er det panoramautsikt over havet og du kan nyte internasjonal mat. I den libanesiske restauranten serveres det á la carte mot avgift. Ved siden av hotellet ligger den tyskinspirerte restauranten Bordiehns som tilbyr to-retters middag (utvalgte retter og uten drikke inkludert), som er inkludert i All Inclusive, eller mot en á la carte-meny mot avgift. Nattklubben/baren Kalaboush har gratis inngang for Arabellas gjester. Gratis WiFi i lobbyen. Internettkafé mot avgift. Gratis deponering i resepsjonen. Det er en helseklubb på hotellet der visse aktiviteter er inkludert og andre mot avgift. Det er et stort utvalg av sportsaktiviteter, blant annet squash, bordtennis og fotball. Ved hotellet ligger det en mindre sandstrand, samt to korallstrender, badesko anbefales, med badetrapp for snorkling på revene. Vannsport. Nivåforskjeller på hotellområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 23 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 348 NOK Pris per voksen

Shams Prestige Abu Soma
Soma Bay, Egypt
 

4

Shams Prestige Abu Soma er et lekkert hotell som ligger i vakre omgivelser. Her er alle gjestene over 16 år og det medfører en rolig atmosfære. Det store bassengområdet ligger rette ved hotellstranden med utsikt over havet. Her er det en jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden. Elegant hovedrestaurant med vakker havutsikt. Restauranten på terrassen har en herlig utsikt over bassenget og stranden. Bar med utendørsterrasse samt pool-/strandbar. Gratis WiFi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom, tennis (dagtid), bordtennis, minigolf, sandvolley og squash på nabohotellet. Vannsport som dykking, snorkling, kitesurfing og windsurfing mot avgift. Gratis introduksjon til dykking. Spa som byr på gratis massasje 20 minutter/uke/rom, ellers mot avgift. Gratis badstue en gang/uke på nabohotellet. Frisør mot avgift. Suvenirshop på hotellområdet. Buss eller limousine til Safaga, Hurghada eller flyplassen mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 april 2019
Hjemreise: lørdag 13 april 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 148 NOK Pris per voksen

Baron Palace Resort
Makadi Bay, Egypt
 

Baron Palace Resort er et pent hotell som ligger i hjertet av Sahl Hasheesh. Her er det en herlig utsikt over Rødehavet og den fine, private sandstranden. Flere bassengområder med evighetsbasseng et stort barnebasseng med vannsklier og vannkanoner. Barneseksjon i ett av bassengene. Et relaxbasseng for voksne. Bassenget som er for gjester i clubrommene og deluxesuitene er kun for voksne. To saltvannsbasseng og to av bassengene som ligger mot havet og barnebassenget er oppvarmet til min. 20 grader om vinteren. Temperaturen kan imidlertid være lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller, både på solterrassene og på stranden. Gratis badehåndklær. Pool-/snackbarer. Hotellet har flere restauranter og barer. Restaurant Red Sea serverer internasjonal buffé til frokost, lunsj og middag. Bella Vista med italiensk mat og Ying & Yang med egyptisk og kinesisk inspirert meny. Mikado serverer teppanyaki og er forbeholdt gjester som bor i suite eller clubrom, bordreservasjon. I restauranten ved evighetsbassenget er det sjømat som stå i fokus samt spesialiteter fra grillen. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene. I Palace Lobby Bar kan du når som helst på døgnet slå deg ned å ta noe å drikke. I Bella Vista Italian Lounge kan du ta en aperitivo (kun for voksne) og i La Salsa Bar & Club kan du svinge deg til herlige rytmer. Infinity Pool Bar & Lounge. I The Niche Bar serverer de eksklusive cocktails og her røykes det kubanske sigarer, aldersgrense. Baron Club Lounge er en eksklusiv bar for de som bor i suite eller i clubrom. For unge under 17 år er det Barteen med spill og alkoholfrie drinker. Hotellet har også en egen nattklubb. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Spa med behandlinger og hydroterapi mot avgift. Bassenget i spaet er for gjester over 18 år. Gratis sportsaktiviteter som treningsrom, tennis, sandvolleyball, strandfotball, bordtennis, dart, aerobics, vanngymnastikk og vannpolo. Joggeløype og sykkelvei på promenaden mellom hotellet og stranden. Dykking, snorkling, windsurfing, surfing og vannski mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning, blant annet show. Roomservice døgnet rundt og vaskeriservice mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mars 2019
Hjemreise: lørdag 9 mars 2019
Bosted: KAMPANJEROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 298 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Egypt
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!