Velkommen til ny butikk i Hamar 8. desember

Ticket ekspanderer med enda en reisebutikk i Norge. Den 8. desember åpner Ticket på Hamar på Maxi Storsenter i 1. etasje.

Ticket overtar lokalet og de tidligere ansatte hos Via Tours Hamar, som gikk konkurs i midten av november.

Selgerleder Irene Mathisen Nybakken kommer sammen med 4 kollegaer til å fortsette med å hjelpe reiseglade innbyggere i Hamar og omegn.

– Det er utrolig gledelig å åpne enda en butikk i Norge. Vi har tidligere ikke vært representert i dette området, og vi ser et stort potensial der. Butikkene er en viktig del i vår omnikanalstrategi der vi håndterer alle kunder på like linje uansett kanal. Ved å åpne en butikk i Hamar styrker vi også vår onlinekanal, sier Jennie Pedersen, Regionsjef Norge.

Når reisebyråkjeden Ticket åpner nye butikker er viktige faktorer økt tilgjengelighet, høy kompetanse og at det finnes en stor kundestrøm.

– Vi jobber kontinuerlig for å øke tilgjengeligheten for kundene uansett hvilken kanal de ønsker å nå oss i – om det er via butikk, internett eller telefon. Vi følger kundestrømmene og målet er at vi skal finnes der kundene beveger seg. Vi ser derfor Hamar som et viktig tilskudd til våre butikker i Norge, som da vil bestå av 20 butikker, sier Jennie Pedersen.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *