Tips til ting å gjøre i Irland

irland

Har du lyst til å oppleve Irland? Her finner du utrolige landskap, flotte kystområder og koselige småsteder. Og for Game of Thrones fans- her har du mulighet til å besøke Westeros og Winterfell. Dublin passer også perfekt for en weekendreise. Om du vil oppleve mer, er det kun 2 timer mellom Dublin og Belfast, noe som gjør at du kan oppleve byene på samme tur. Her er våre beste tips til ting å gjøre i Irland.

Dublins kystområder og småsteder

Begi deg ut på eventyr langs Dublins kyst for å besøke flere koselige steder og områder bare en kort reise fra Dublins sentrum. Disse pittoreske småstedene tilbyr spektakulære landskap langs hele dene nydeligs kystlinjen, utrolig mat bestående av fisk og skalldyr, og en unik irsk opplevelse.

Irland

Game of Thrones®

Game of Thrones® skjer ikke i en fantasiverden – mye av seriens eventyrlige scener er faktisk filmet i Nord-Irland. Besøk Westeros og Winterfell gjennom å nyte en dag full av bueskyting og Game of Thrones®-opplevelser. Begi deg ut i naturen og reise gjennom The Seven Kingdoms. Opplev et autentisk Game of Thrones®-eventyr!

Irland

Irlands Ancient East

Beliggende ved irskesjøen og Shannonelven, de frodige landskapene med idylliske steder, Irlands Ancient East er et fantastisk område å besøke. Oppdag Irlands hemmeligheter mens du vandrer i eventyrlige landskapet. Se landets historie gjennom å besøke mektige slott, tidlige gravplasser, mytiske møteplasser og vikingearv.

Irland

 

Utrolige landskap

Irland har noen av verdens mest spektakulære utsikter. Om du liker å fotogafere, eller bare vandre og se på fantastiske landskap så er en reise til Irland et must. Opplev landets fjell, sjøer, klipper og slott over hele øya.

Irland

En reise, to byer: Dublin & Belfast

Et eventyr, to byer; ta deg tid til å oppleve de to hovestedene Dublin og Belfast på ferien. Øyas to hovedsteder er kompakte og livlige møtepunkter som er fulle av fengslende historier, god mat og koselige, tradisjonelle puber. Kort sagt, perfekt for en storbyweekend. De to hovedstedene er bare ca 2 timer unna hverandre og reisen mellom dem tar deg gjennom den vakre irske landsbygden. Med førtiåtte timer per by så rekker du alle høydepunktene for den perfekte irske opplevelsen.

Irland

Opplev Irland uten bil

Hvem trenger bil? Opplev Irland i din egen takt og la landet brette seg ut foran øynene dine. Velg mellom bussruter, toglinjer og temareiser som tar deg til Irlands aller beste severdigheter og landskap.

Irland

Lyst til å oppleve Irland? Søk og bestill din reise her.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *