Opplev ferieparadiset Montenegro

Har du planlagt hvor du skal reise i sommer? Om ikke bør du vurdere ferieparadiset Montenegro. Landet byr på en milelang kystlinje, vakker natur og sjarmerende middelalderbyer.

Lyst å prøve noe nytt i sommer? Akuratt nå har vi kampanje med Ving som har Montenegro som nyhet i sitt sommerprogram. Kroatias nabo har mye å by på, her får du flotte strender langs Adriaterhavet, godt bevarte middelalderbyer rik på historie og en fargerik kultur. Montenegro ligger bare en kort flytur unna, det er billig, og det er vakkert. Montenegro passer for de fleste, både par, venner og barnefamilier. Velg mellom sol og badeliv i Becici som har en av Montenegros lengste strender, folkelivet i Budva eller den familievennlige atmosfæren i Petrovac. Her er noen tips for deg som vil reise til Montenegro.

Utforsk Montenegro med leiebil

Montenegro er et spennende land å utforskre med bil. Landet er lite og med bil får du mulighet til å oppleve flere sjarmerende byer og badesteder i løpet av ferien. Montenegro grenser til Kroatia og med leiebil har du også mulighet til å kombinere de to landene i ferien. Søk og finn leiebil her.

Kotor

Kotor på Unesocos verdensarvliste

Den gamle byen Kotor er på Unesocos verdensarvliste. Kotor er en vakker historisk by med vakkert landskap og høye fjell som stiger opp fra havet. Kotor-området ble oppført på Unescos verdensarvliste i 1979 på grunn av sin natur, arkitektur og historiske kulturarv.

Sveti Stefan

Landes mest fotograferte by

Sveti Stefan er Montenegros mest fotograferte by. Denne lille byen ligger på en tidevannsøy i Budva kommune. Her finner du noen av de beste luksushotellene i Montenegro. På begge sider av øya ligger det to offentlige badestrender. Her er det pedalbåter, solsenger og parasoller til utleie. Om du ikke bor her eller har leiebil går det daglige busser til Sveti Stefan fra Budva.

Porto Montenegro

Eksklusive Porto Montenegro

I Porto Montenegro finner du båter på rekke og rad, den ene finere enn den andre. Dette var tidligere en marina som har blitt gjort om til yachthavn. Her finner du en fin strandpromonade med eksklusive butikker, landets mest eksklusive beachclubber og restauranter.

Tips! Akkurat nå har Ticket en kampanje hvor du får 500 kr i rabatt på reiser med Ving. Tilbudet gjelder per booking til alle charterreisemål hele sommeren fra 1/5 til 25/9 fra alle avreiseflyplasser i Norge. Gjelder nybookinger og pakker med fly og hotell. Kampanjen varer til og med 30/1-18.

Kontakt Ticket for bestilling på tlf. 21 49 39 00 eller finn din nærmeste Ticket butikk her.

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Ving.

ticketnoinsta