Tips til julemarkeder i Europa

Lyst å besøke et av Europas mange hyggelige julemarkeder? I slutten av november starter julemarkedene og utvalget er enormt. Her har vi laget en liste over noen av Europas kosligste julemarkeder. Reis på førjulstur med venner, familie eller kjæresten og kom i julestemning med shopping og god mat i en spennende storby. 

Julemarked i Praha

Julemarked i Praha

 • Praha
  Julemarkedene i Praha er kjent for å være blant Europas beste. Byens største julemarkeder finner du på torget i gamlebyen og på Vaclavplassen. Julemarkedene starter fra 1. desember og varer til 6. januar. Bestill din reise til Praha her.
Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

 • Berlin
  Det er en stor tradisjon for julemarkeder i Tyskland og i Berlin finner du et marked for en hver smak. Det mest kjente er julemarkedet på Gendarmenmarkt ved den franske domkirken. Besøk også markedene på Alexanderplatz, Opernpalais og Potsdamer Platz. Julemarkedene åpner 28. november og varer til 20. desember. Bestill din reise til Berlin her.
Julemarked i München

Julemarked i München

 • München
  Det største og mest kjente julemarkedet i München ligger på Marienplatz i sentrum av byen her synges det julesanger og julenissen går mellom bodene hver ettermiddag. Åpent fra 27. november til 24. desember. Bestill din reise til München her.
Julemarked i Wien

Julemarked i Wien

 • Wien
  I Wien har du mange populære julemarked å velge mellom og en fantastisk julestemning. De mest kjente julemarkedene finner du utenfor rådhuset, i Spittelberg og ved Schönbrunn slott fra midten av november og frem til julaften. Bestill din reise til Wien her.
Tivoli christmas decorations

Tivoli christmas decorations

 • København
  København byr på god julestemning med julemarked i Nyhavn, Christiania og i Tivoliet. Julemarkedet i Tivoliet har nok blitt det mest kjente og her opplever du Tivoliet med juledekorasjoner, salgsboder og julemusikk. Åpent fra 19. november til 23. desember. Bestill din reise til København her.
Julemarked i London

Julemarked i London

 • London
  Storbyen er en populær shoppingby og mange reiser hit for å handle julegaver. London har flere julemarkeder å velge mellom som Christmas at Kew, Hyde Park Winter Wonderland, og Winter Village i Hackney. Winter Wonderland i Hyde Park er det største og mest kjente julemarkedet og har åpent fra 19. november til 3. januar. Bestill din reise til London her.
St. Stephen's Basilica i Budapest

St. Stephen’s Basilica i Budapest

 • Budapest
  I slutten av november starter julemarkedet i Budapest som du finner på Vörösmarty Square. Plassen forvandles til et lysende julemarked og dekkes med over hundre salgsboder. I tillegg forvandles Gerbeaud-bygningen til en stor adventskalender hvor et nytt vindu åpnes daglig. Julemarkedet varer fra 27. november til 1. januar. Bestill din reise til Budapest her.
Julemarked i Frankfurt

Julemarked i Frankfurt

 • Frankfurt
  Julemarkedet i Frankfurt er et av Tysklands eldste. Her finner du rundt 200 boder spredd ut over Römerberg, Paulsplatz og Mainkai. Julemarkedet har åpent fra 25. november til 22. desember. Bestill din reise til Frankfurt her.

Har du noen tips til flotte julemarked i europa? Del gjerne i kommentarfeltet.

Storbyreisen kan du bestille her

ticketnoinsta

Kommentarer

 • Jeg er veldig oppgitt over at både reiseselskap og media gjentar seg selv. Storbyferie med de samme byene år etter år. Og det skrives f.eks kun om ølfestivalen i München. Mitt stikkord er Bremen. Der har de årlig Freimarkt de 2 siste ukene i oktober. Og i år er det 980. gangen. En rimelig stolt historie kan man trygt si. Og julemarkedet rundt Rathaus, Domsheide og Schlachte, er ganske så magisk. Dette grunnet rammene rundt, med vakre bygninger rundt, som gjør hele greia veldig intim.

 • Krakow er også flott. Ett hovedmarked på hovedtorget og flere mindre marked i gangavstand.

Stengt for kommentarer