Tips for den everntyrlystne

Drømmer du om å reise på et skikkelig eventyr? Her er noen tips til reiser hvor du får oppleve mye og utfluktsmulighetene er mange. Garantert et minne for livet!

eventyr

Safari i Afrika

En reise til Afrikas natur og ville dyr gir deg et ordentlig eventyr! Se «The Big Five» i verdens beste safariområder Serengeti eller Masai Mara, eller kanskje i Krugerparken i Sør-Afrika. I Sør Afrika kan du kombinere safari og naturopplevelser med besøk på alt fra vingårder til townships. Velger du en teltlodgesafari i Tanzania sover du bokstavlig talt blant dyrene etter en lang dag på savannen. Dette er virkelig naturopplevelser på nært hold.

Tips! Topp villmarksopplevelsen med sol og bad på kritthvite strender på Zanzibar, Seychellene eller Mosambik.

Les mer om safari og Afrikareiser her.

eventyr

Roadtrip i USA

Besøk drømmenes land. Her finnes alt fra trendy byer, rimelig shopping, spektakulær natur, fantastiske fornøyelsesparker og langstrakte strender. Kjør vakre Highway 1 fra San Francisco til San Diego og Los Angeles, med en avstikker til Las Vegas og Grand Canyon på veien. Eller hvorfor ikke den klassiske Route 66 fra kyst til kyst? Med friheten bak et ratt i verdens kanskje mest bilvennlige land tar deg lett fra eventyr til eventyr. Dra på egenhånd med forhåndsbestilt fly, leiebil, hotell og en velkomponert reiseplan, eller reis på en rundreise der det meste inngår i prisen; fly, hotell, forkost, transfer, transporter, sightseeing og skandinavisk talende guide.

Les mer om roadtrip i USA her.

eventyr

Oppdagelsesreise med Hurtigruten

Opplev tropiske Amazonas eller reis som en oppdagelsesreisende om bord på ekspedisjonsfartøy, gjennom islandskap med isbreer og isfjell. Velg mellom ekspedisjoner til Grønland, Island eller Svalbard eller et eventyr til Patagonia og Antarktis? Uansett hvilket eventyr du velger får du et minne for livet.

Tips! Du trenger ikke reise langt for flotte naturopplevelser. Velg en rute langs norske kysten og se dype fjorder, storslaget og varierende landskap med spennende utflukter underveis.

Les mer om oppdagelsesreiser med Hurtigruten her.

eventyr

Paradisøyer i det Indiske Hav

Maldivene i det Indiske Hav er en drømmeverden med laguner, vajende kokospalmer og uvirkelige hvite strender. Landet består av mange øyer, alle like vakre med sine bortgjemte turkise laguner. Lengre sør finner du Seychellene som har et neste myteomspunnet skimmer over seg. Få land har vunnet flere kåringer om de vakreste strendene i verden. Landet består av 115 øyer, og du må oppleve flere av dem når du er der. Utenfor Madagaskars kyst finner du vakre og vennlige Mauritius som trollbinder hver eneste besøkende med hvite strender, tropisk klima og et deilig, avslappende tempo.

Se pakkereiser til Maldivene og Mauritius her. Vi hjelper deg også å sette sammen reisen til Seychellene.

Vi hjelper deg å sette sammen den eventyrreisen du drømmer om. Ring oss på tlf. 21 49 39 00 eller bestill selv her.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *