Thailand reiseguide

Thailand

De fleste som drar til Thailand søker hvite strender, fantastisk snorkling, frodig vegetasjon og et tropisk klima. Men Thailand er et land som byr på så mye mer, fra den pulserende byen Bangkok og den fantastiske kulturen i nord-Thailand til uberørte naturvakre områder i sør.

 

Bangkok
Wat Arun Temple, Bangkok

Storbyen Bangkok kan virke kaotisk med sine tuktuker som raser rundt i gatene, de utallige markedene og templer tett i tett med hotell og kjøpesentre. Hvis du aldri har besøkt en asiatisk storby kan den virke overveldende. Men Bangkok har noe for enhver enten du er ute etter å oppleve en asiatisk storby for første gang, utforske templer, spise asiatisk gatemat eller shoppe. Om du vil kombinere strandliv med storbyen Bangkok finner du feriestedet Hua Hin bare 2 og en halvtimes kjøretur fra Bangkok. Hua Hin har lenge vært en storfavoritt for de rike og mektige i Thailand og er et fantastisk turiststed. Her finner du lange sandstrender, golfbaner og et livig bysentrum.

 

Thailand
Pileh bay, Phi Phi

Sør i Thailand finner du flere av landets vakreste øyer, blant annet ferieøya Phuket, med sine populære dykkesteder og vakre strender. Her finnes det vannsport i alle former som snorkling, dykking og vindseiling. Phuket passer for alle og er godt utgangspunkt om du ønsker å reise rundt i området til andre øyer.  Besøk også den eksotiske nasjonalparken Khoa Sok National Park. I sør er også ferieparadiset Krabi, mekkaet for øyhopping blant annet til de pittereske Phi Phi øyene kjent for sine vakre strender, filmen ”The Beach” og sin livlig party scene. På Phi Phi øyene er det full fest hele tiden men det er også helt fantastisk dykking med stort utvalg av fisk og vakre koraller. Du kan også støtte på en tigerhai eller to!  Ao Naing er selve hjertet til Krabi med den kjente straden for klatring Railey Beach. Fra Krabi har du også enkel tilgang til øyer som Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Muh og Koh Yao Noi.

ThailandDe kongelige padogas templene på toppen av Inthanon fjellet i nærheten av Chiang Mai

Om du vil oppleve en kulturell skatt er Chiang Mai i nord-Thailand stedet. Her er det flere vakre templer, lokale markeder og kulturelle attraksjoner. De mest kjente templene er det hvite tempelet i Chiang Rai og Wat Phra That Doi Suthep tempelet. Chiang Mai er kjent for sin gode lokale mat, om du vil ta et matlagingskurs er dette stedet, her er maten fantastisk! Og fra Chiang Mai kan du også besøke det gyldne triangel der du kan stå i Thailand og se over til Burhma og Laos. I Chiang Mai har de også noen helt fantastiske lokale markeder, her kan du finne fantastiske lokale skatter!

ThailandKoh Chang

Om du vil vekk fra turistmassene og leve en på en enklere levemåte er østkysten det perfekte området.  Det østlige Tailand byr på paradisøyen Koh Chang, med femti nærliggende mindre øyer med uberørte strender, glassklart vann og frodig jungel uten de store turistmassene som strømmer til de andre øyene. Om du liker å oppdage nye steder er dette øyhoppeparadiset for deg! Koh Chang ligger nesten på grensen til Kambodjsa og 70 % av øya er dekket av jungel. Noen få luksus hotell og resorts finnes på vestsiden av øya, men om du ønsker å bo i en enkel bungalow på strandkanten er det muligheter for det også. Uansett hvilken del av Thailand du velger å besøke så er dette et fantastisk land og du vil få en reise du sent kommer til å glemme.

Tips! Kampanje til Thailand med Ving

Akkurat nå har vi kampanje med Ving hvor du får 1500 kr i rabatt til Thailand.
Tilbudet gjelder i reiseperioden 1/1 til 31/3-2020. Bestill her eller i butikk senest 16/7-19.

Vi har også 500 kr i rabatt på alle andre charterreiser med Ving. Gjelder reiseperioden 1/1 til 31/3-2020. Bestill her eller i butikk senest 16/7-19.

//Innlegget er i samarbeid med Ving. 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *