Tenerife – et perfekt reisemål året rundt!

På Tenerife kan du nyte varierende natur og uforglemmelige opplevelser – alt fra stjernekikking til hvalsafari. Øya har dessuten et uslåelig klima, nesten 400 km kystlinje, åtte golfbaner og utmerkede hoteller. På Tenerife kan du få en ordentlig drømmeferie i avslappende og trivelig atmosfære. Høres det fristende ut? Her kan du bestille!

Sport uten grenser

Teneriffa

Tenerife byr på eventyr for enhver smak!

Tenerife er som et eneste stort treningssenter utendørs, takket være sitt milde klima året rundt. Det finnes knapt en sport man ikke kan utøve på øya! Har kan du for eksempel sykle, dykke eller gå på fottur. Tenerife har er stort nettverk av turstier i naturen og langs kysten. Er du i stedet ute etter et skikkelig adrenalinkick velger du kanskje istedet kitesurfing, fridykking eller paragliding. Det finnes uendelige muligheter for sport og eventyr på Tenerife!

 

Eldorado for familier

Tenerife er et paradis for familier med barn og det finnes en mengde ulike temaparker. Bruk en dag på en av verdens heftigste badeland, Siam Park, der du kan bade i flere meter høye kunstige bølger, prøve badesklier eller koble av på den 350 meter lange sandstranden. Vil du heller prøve zipline i heftig natur eller oppleve hvaler i deres naturlige habitat? Det er bare å velge – øya er fylt av heftige attraksjoner!

 

Kultur og festivaler

Tenerife er en øy med sterke tradisjoner og en mengde ulike festivaler, kulturopplevelser og gastronomiske nytelser. Tre plasser på øya er klassifisert som verdensarv av Unesco; Anaga Forest som biosfæreområde, nasjonalparken Teide og den historiske byen La Laguna. Folkefesten Corpus Christi og det store karnevalet i Santa Cruz er bare noen eksempler som viser øybeboernes karakter: velkommende og alltid klare for fest!

 

Nytelse og luksus

For deg som er kresen byr Tenerife på luksuriøse hotell og villaer, spaanlegg, gastronomiske opplevelser og eksklusive utflukter Alt mens du nyter et fantastisk landskap, herlig klima og uforglemmelige eventyr. Nyt lange dager på stranden Fañabe med fine restauranter og et stort eksklusivt shoppingsenter lengre opp i veien. Dra på guidet tur rundt øya eller lei en egen båt for dagen. På Tenerife får du ferieluksus for enhver smak.

 

For hjelp til å bestille eller andre tips kan du alltid komme innom en av våre 18 butikker eller ringe oss på 815 59 930 🙂

ticketnoinsta