Tips! Storbyferie i Amsterdam

Amsterdam

Nå har vi gått inn i årets siste sommermåned og høsten nærmer seg, en perfekt tid for storbyferie. Amsterdam er en flott storby som med kort flytid også passer godt for en weekendreise. I Amsterdam finner du verdenskjente museer, historiske severdigheter, internasjonale restauranter og et pulserende natteliv. Ta et cruise langs kanalene og opplev den karakteristiske arkitekturen og stemningen i den sjarmerende kanalbyen. Her er noen tips til Amsterdam.

Severdigheter

Van Gogh Museet og Rijksmuseet er to av mange grunner til å besøke Amsterdam. Ved Dam Square ligger byens perle; det kongelige slott. Gå heller ikke glipp av det berømte blomstermarkedet og de flotte tulipanene.

Amsterdam

Rijksmuseum

Varierte shoppingmuligheter

Ta deg en tur til hovedhandlegaten Kalverstraat og du vil finne alle de kjente kjedebutikkene, eller unn deg en shoppingrunde i designerbutikkene i P.C. Hoofstraat. For noe mer originalt; ta turen til «De 9 Straatjes». Et paradis for de kjøpelystne!

Amsterdam

Flowers market

Kafeer og restauranter

Langs kanalbredden kan du unne deg god mat og drikke i et stort utvalg av spisesteder, fra europeiske til surinamske og indonesiske restauranter. Eller ta turen innom et av de flotte vertshusene for god, tradisjonsrik mat.

Amsterdam

Amsterdams kanaler

Sykkeltur

Oppsøk et av de mange sykkelutleiefirmaene og utforsk byen fra to hjul. Amsterdam er en ekte sykkelby, hvor selv aksjemeglere og bankdirektører sykler til jobben. En ypperlig måte å gjøre sightseeing på!

Amsterdam

Sykler på bro i Amsterdam

Søk og bestill din reise til Amsterdam her.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *