Splitter nytt cruiseskip – MSC Bellissima

MSC Bellissima

Har du lyst å oppleve Middelhavet på splitter nytt cruiseskip i sommer? Til våren sjøsettes cruiseskipet MSC Bellissima, et lekkert og nymoderne skip som har alt du kan ønske deg! Her finner du alt fra et stort utvalg restauranter til badeland og originalforestillinger av Cirque du Soleil.

Ombord på MSC Bellissima ligger alt til rette for at du skal få en fantastisk ferie. På en 7-netters seiling i Middelhavet får du oppleve 6 flotte destinasjoner i vestre Middelhavet. Skipet går fra Barcelona og tar deg med til Marseille i Frankrike, Valletta i Malta og de Italienske byene Genova, Napoli og Messina, før det igjen går i havn i Barcelona.

MSC Cruises

Guell park, Barcelona

Når du ikke er i land og utforsker nye sjarmerende byer er det massevis å finne på ombord. Her har du 20 barer og 10 restauranter å velge mellom, og en to-etasjers innendørs promenade med en 480 kvadratmeters LED kuppel og et spektakulært fornøyelsesområde som er tilknyttet et utendørs vannland. Det er flotte bassengområder og badelandet har aktiviteter for alle aldersgrupper. Det er også mange treningsmuligheter ombord, flere butikker og et luksuriøst balinesisk spa. Noen andre aktiviteter å prøve ut ombord er Formula 1 simulatoren hvor man kan konkurrere mot hverandre, bowlinghallen eller se et show av Circue du Soleil. For barna finnes det lekerom og barneklubber.

For mer informasjon kontakt Ticket på tlf. 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticket-butikk.

Kampanje! Få All inclusive inkludert

Akkurat nå får du All inclusive på opptil 5.040 kr/lugar inkludert når du bestiller et cruise i sommer med MSC Cruises. Tilbudet gjelder for nye bestillinger gjort senest 28/2-19. Se mer informasjon om kampanjen her.

// Innlegget er i samarbeid med MSC Cruises

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *