Sommerferie i herlige Kroatia

Kroatia byr på krystallklart vann, koselige småbyer og fantastiske utflukter. Som sommerferiedestinasjon har Kroatia noe for alle! Herlige lange kyststrekninger for badeentusiaster og tilhengere av vannsport, fantastiske fjellturer, fossefall og vakre nasjonalparker å utforske for den aktive, og idylliske gamlebyer for de historieinteresserte. Og for de matinteresserte har det Kroatiske kjøkkenet masse å by på fra lokal vin til deres fantastiske italiensk-inspirerte kjøkken. 

Planlegger sommerferien til Kroatia kommer du ikke til å bli skuffet! Les om ting du må oppleve og steder å besøke så kanskje du finner akkurat den perfekte destinasjonen i Kroatia for deg! 

Makarska rivieraen


Makarska rivieraen med Biokovo fjellet i bakgrunnen

Makarska rivieraen er en sikker vinner for en ferie flyt med sol og bad. Rivieraen strekker seg nesten 65 kilometer mellom Spilt og Makarska. Nyt dagene langs den gyldne strandkanten mens du nyter synet av det majestetiske Biokovo fjellene som speiler seg i de krystallklare vannet. I område er det også mange utfluktsmuligheter, en livlig promenade med restauranter og natteliv. 

Split

Split, Kroatia

Split er et av Kroatias mest populære ferieområder, og det ikke uten grunn! Her får du en spennende kombinasjon av gammelt og nytt og muligheten til å få både by- og strandliv. Spilt er svært sjarmerende og du vil kjenne på gjestfriheten til de lokale. Bruk tidene til å dra på utflukter, vandre i den idylliske gamlebyen eller nyte dagene på flere av strendene i nærheten. 

Brac

Zlatini Rat, Brac, Kroatia

Brac er en stor øy og et fantastisk badeparadis som har en mange strender å velge mellom, blant annet Kroatias mest kjente rullesteinstrand, Zlatini Rat. De mest besøkte turistbyene her er Supetar og Bol. Men den sjarmerende byen Milna er også et godt botilbud. Om du er glad i vannsport er Brac for deg! 

Hvar

Turquoise waterfront of Hvar island in Dalmatia, Croatia

I Hvar får du herlige klart vann, et morsomt natteliv, herlig sjømat,  pittoreske bygninger og restauranter. For den historieinteresserte er det mange bygninger fra middelalderen som skaper en fortryllende atmosfære. Ta turen til middelalderbyen Jesa og smak på den lokale vinen mens du beundrer arkitekturen. For den festglade er det nok å finne på etter solen har gått ned og Hvar huser også flere musikkfestivaler gjennom sesongen. 

Dubrovnik

Og besøke Dubrovnik er en utflukt i seg selv, dette er en spennende by med mye sjarm og utallige severdigheter! I tillegg til herlig autentisk mat, spennende historie og et bredt tilbud av utflukter har også byen fantastisk asurblått vann og badestrender ikke langt vekk fra storbyens varme gater, 

Korčula

Korčula er en av Kroatias vakreste og mest forodige øyer. Her er det mange små bortgjemte bukter der du kan komme vekk fra turistmassene og nyte en avslappende dag i krystallklart vann. Bruk ellers tiden på å utforske den koselige middelalderbyen, prøve all den gode maten, utforske gallerier og dra på vinsmaking. For den aktive er paragliding en stor ting på øya, men det er også en rekke andre vannaktiviteter å bruke tiden på. Ellers er det enkelt å sykle rundt på øya og dra på oppdagelsesferd. 

Frister det med en sommerferie i herlige Kroatia? Akkurat nå har vi en kampanje med Apollo der du får 1000,- kroner i rabatt til en rekke sommerferiedestinasjoner, blant annet Kroatia! Bestill reisen din her, besøk din nærmeste Ticketbutikk eller ring 21 49 39 00. 

ticketnoinsta