Sommerens store overraskelse – Albania!

Har du planlagt sommerfeiren enda? Hvis ikke bør du vurdere en reise til Albanias vakre kyst. Kysten omtales som «det nye Kroatia» og det er ikke uten grunn. Her finner du vakre strender, krystallklart vann, stor gjestfrihet, lave priser og flotte hoteller.

Apollo satser stort på Albania som mange kaller en skjult perle i Middelhavet. Albania står nå klare til å ta imot turister med åpne armer med nyrevoverte hoteller og hyggelige promonader – ikke minst får du mye for pengene her. Opplev Middelhavets genuine atmosfære, smaker og gjestfrihet, kombinert med fantastiske strender uten de store turistmassene. Den beste tiden å reise på er i sommermånedene, i juni til august ligger temperaturen på rundt 25 til 28 grader perfekt for avslappende strandager. Ønsker du mer i ferien enn bare sol og bad, finner du det også. Her er det noe for alle! Fordyp deg i spennende kultur og historie eller gå på fottur i majestetiske fjell og opplev vakre naturfenomen som «Det blå øye». Her finner du massevis av arkeologiske skatter,  historiske byer og spennende nasjonalparker.

Velg mellom tre helt ulike feriesteder: Saranda – også kjent som albanias riviera, Durres riviera – barnefamilienes storfavoritt, og autentiske Himare.

Blogginnlegget er skrevet i samarbeid med Apollo.

Finn din reise og bestill her.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *