Slik finner du en reise i julen og over nyttår

Her er noen enkle tips til deg som ønsker å reise bort i julen:

  • Vær fleksibel med avreisedato, reiselengde og reisemål. Reisene blir aldri utsolgt, men man trenger kanskje å finne andre løsninger for å finne en reise som passer for deg.
  • Se på reiser som har avreisedag på selve julaften og nyttårsaften. Se også på reiser med avreiser helgen før jul som har hjemreise i romjulen.
  • Gå mot strømmen og ikke gjør som alle andre. Se på de uvanlige reisemålene som ikke nødvendigvis er på topplistene, eller ha litt mer tålmodighet med ventetid ved en mellomlanding. Bestill fly og hotell samtidig hvis det er utsolgt på charter.
  • Se på avreiser fra en annen flyplass enn den du vanligvis reiser fra. Ved bestilling av rutefly er det ofte lettere å finne reiser fra de store flyplassene, som har et bredere tilbud. Husk at det er viktig å være ute i god tid med bil, buss eller tog om man reiser fra en annen flyplass. Man vil ikke risikere å miste flyet om det for eksempel skulle oppstå forsinkelser i trafikken.
  • Mange vil reise bort i julen, men den som vil og har mulighet kan finne betydeligere billigere reiser de to første ukene i desember eller i januar. Reiser utenom skoleferien er generelt billigere. Mellom høstferien og andre uken i desember er det mange reiser å velge mellom for de som har mulighet å reise da.
bangkok-150058187

Reiser til Thailand over julen er veldig populært. Fly til Bangkok og ta deg videre til Phuket, Koh Samui eller andre fantastiske steder i Thailand.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *