Reisetips til Kapp Verde

Kapp Verde

Lyst å reise til et tropisk klima, solskinn og eksotiske strender i vinter? Vakre Kapp Verde og det herlige reisemålet Boa Vista har 350 soldager i året og under 10 timer i flytid. Tidsforskjellen fra Norge er også liten, kun 2 timer i vinterhalvåret. Dette gjør Kapp Verde til et perfekt reisemål for mange i vinterhalvåret enten du ønsker å reise en uke eller to. Se våre reisetips til den afrikanske øya her.

Kapp Verde

Riu Karamboa Foto: TUI

RIU Karamboa

Hotellet RIU Karamboa er et av de mest populære hotellene på Kapp Verde. Dette hotellet passer godt både for barnefamilier og par med et høyt servicenivå og fine blanding av aktiviteter og avkobling. RIU Karamboa er et all inclusive hotell med fire restautanter som ligger ved den milelange stranden Praia de Chaves. På hotellet tilbyr de aktiviteter og trening som blant annet tennis, fotball, treningsrom, strandvollyball, spa og barneklubber.

Les mer og bestill her (du kan endre datoer i chartersøket for å finne riktig pris).

Kapp Verde

RIU Touareg Foto: TUI

RIU Touareg

Hotellet RIU Touareg er også et veldig populært hotell med høy kundescore. Hotellet ligger ved stranden sør på Boa Vista og er et all inclusive hotell. Hotellet passer godt for alle, både barnefamilier og par. Hotellområdet er delt i to soner hvor en er kun for voksne. Den barnefrie sonen preges av en rolig atmosfære med eget basseng og snackbar. De fleste aktiviteter foregår i sonen for alle. På hotellet har du et stort bassengområde rett ved stranden og en rekke aktiviteter som blandt annet tennis, spa, treningsrom, nattklubb, karaokebar og vannaktiviteter ved stranden. Barna har sitt eget RiuLand med lekeplass og to barnebasseng.

Les mer og bestill her (du kan endre datoer i chartersøket for å finne riktig pris).

Kapp Verde

RIU Palace Boavista Foto: TUI

RIU Palace Boavista

Hotellet RIU Palace Boavista er et nybygd strandhotell med all inclusive. Hotellet passer både for par og familier med en rekke aktiviteter for alle aldre. På hotellet finner du blant annet tre basseng og et barnebasseng, spa med behandlinger, treningsrom, strandvolleyball og barneklubber for barn i alderen 4 til 12 år. Hotellet har fire restauranter og seks barer, i tillegg har du som gjest på RIU Palace Boavista tilgang til barene på nabohotellet RIU Karamboa.

Les mer og bestill her (du kan endre datoer i chartersøket for å finne riktig pris).

Kapp Verde

Foto: TUI

Aktiviteter på Kapp Verde

Kapp Verde er først og fremst kjent for sine fantastiske strender så forskjellige vannaktiviteter er naturligvis populært. Vitersesongen er for eksempel topp for kite- og windsurfing. En annen morsom utflukt er sandsurfing hvor du får rutsje nedover sanddynene i Viana-ørkenen. Hotellene tilbyr også flere sportslige aktiviteter som blandt annet strandvolleyball.

Kapp Verde

Foto: TUI

Kampanje!

Kun hos Ticket: Akkurat nå får du 1.000 kr i rabatt på alle charterreiser til Kapp Verde med TUI. Gjelder reiseperiode 1/11-18 til 1/4-19. Søk og bestill her. Bruk rabattkoden Tick99 om du bestiller på nett eller kontakt oss for bestilling. Gjelder kun nybookinger. Tilbudet varer frem til 2/9-18.

Søk og bestill din reise her.

//Innlegget er skrevet i samarbeid med TUI

Kapp Verde

ticketnoinsta