Reisetips! Opplev Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka kalles ofte for perlen i Det Indiviske hav. Den tropiske øya ligger sør for India og byr på både flotte strender, kultur, vakker natur og et variert landskap. Har du lyst til å oppleve Sri Lanka? Her gir vi deg noen tips til opplevelsesreiser som garantert vil gi minner for livet!

Sykkel på Sri Lanka

Opplev den fantastiske naturen på nært hold når du legger ut på eventyr på to hjul. Sykkel på Sri Lanka er en gruppereise arrangert av Tema reiser hvor man starter i fiskebyen Negombo og legger ut på en sykkeltur gjennom risfelt og teplantasjer, via fjellkjeden Knuckle og de bølgende åsene i høylandet til tropiske strender på den sørlige kysten. På veien får du oppleve grottetempelet ved Dambulla, løveklippen i Sigiriya, verdensarven Polonnaruwa og safari i nasjonalparken Udawale. Rundreisen varer i 16 dager og gruppen består av 14- 16 personer. En fantastisk og unik måte å oppleve Sri Lanka!

Les mer og bestill her.

Sri Lanka

Sri Lanka med Maldivene

Om du drømmer om å oppleve mer enn Sri Lanka, kan du velge en kombinasjonsreise som denne, hvor reisen avsluttes med noen herlige dager på Maldivene. Opplev høydepunkter i Sri Lanka som grottetempelet i Dambulla med vakre malinger, Sigiriyas ruiner, den hellige tannens tempel i Kandy og besøk på en tefabrikk. Rundreisen varer i 12 dager og gruppen består av 20 – 24 personer. Perfekt for deg som ønsker å kombinere opplevelser i Sri Lanka med avslappende stranddager på Maldivene.

Les mer og bestill her.

Sri Lanka

Rundreise på Sri Lanka

Rundreisen “Sri Lanka – det grønne gullets øy” tar deg med til hundre nyanser av grønt i et av verdens mest frodige land. Her står opplevelsene i kø med tur til løveklippen Sigiriya med sine vannhager, kongebyenes palass i Polonnaruwa, klippetempelet Dambulla og den hellige tannens tempel i Kandy. I tillegg får du oppleve høylandets te- og fjellandskap. Rundreisen varer i 12 dager og består av 20 – 24 personer. Reisen avsluttes med noen dager ved kysten og i hovedstaden Colombo.

Les mer og bestill her.

Sri Lanka

// Innlegget er i samarbeid med TEMA reiser.

Sri Lanka

ticketnoinsta