Reiser til New York øker kraftig

I år har antall bookinger til USA virkelig fått fart på seg. Ticket Feriereisers bookingstatistikker viser at New York øker med 25 prosent sammenlignet med tall fra i fjor, mens reiser til Fort Lauderdale øker med 81 prosent.

nyc-liberty
I forbindelse med USA-dagene til Ticket i uke 43 har Ticket sett på reiser til USA. På topp 5 ligger det hele 3 destinasjoner i populære Florida: Orlando, Miami og Fort Lauderdale. Mye av den økende interessen til Florida kan skyldes flere nye ruter over dammen, men også større pågang på cruise.

Et cruise i Karibien har blitt veldig populært for våre kunder. Nå som det har blitt både billigere og enklere å komme seg til USA og Florida har vi virkelig fått øynene opp for hva slags ferie et cruise der borte kan tilby. Det er alt fra fantastisk snorkling, bading med delfiner, og oppleve flere karibiske øyer. Rett og slett en herlig ferieform, forteller Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Helikoptertur i New York
Flere ønsker å bruke ferien sin på opplevelser. Mens noen velger å reise til Disney World i Orlando, har andre lyst til å booke helikopterturer i New York og i Grand Canyon.

– Ellers kan man for eksempel kjøre Route 66 til vestkysten. Det er i det hele tatt tusenvis av ting å oppleve i USA og da er det ikke så rart det har blitt mer populært de siste årene – for alle aldersgrupper, sier Wolff Andresen.

USA-dager hos Ticket
Hele uke 43 er det duket for USA-dager i alle Tickets 19 butikker. Det blir pyntet med flagg, bakt gode brownies, og kundene får gode tips og hjelp for sin neste USA-reise. I tillegg har Ticket, i samarbeid med United Airlines, en konkurranse på Instagram. Der skal man ta bilde av noe man forbinder med USA, som for eksempel en cowboyhatt, og tagge bildet med #ticketreiser. De to beste bildene vinner et reisegavekort på flybilletter med United.

Velkommen til crazy USA-dager i en av våre butikker!

ticketnoinsta