Opplev de vakre Kanariøyene

Med behagelig temperatur året rundt, flotte strender, et stort sports- og aktivitetstilbud og hoteller i alle prisklasser er det ikke rart at Kanariøyene har vært et favorittreisemål blant skandinaver i mange år. Men hvilken øy skal man velge? Hver og en av dem har nemlig sin egen personlighet! Her er din reiseguide til de lykkelige øyene.

Storfavoritten Gran Canaria

Gran Canaria er som et kontinent i miniatyr. Med herlig vær året rundt og det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde, har Gran Canaria lenge vært en storfavoritt blant nordmenn – og særlig barnefamilier. Her får du nemlig det beste av sol og bad, mat, fornøyelser, shopping og sportsaktiviteter på ett og samme sted.

La føttene gli gjennom sanddynene i Maspalomas, nyt late dager på den langstrakte sandstranden i Playa del Ingles eller bli kjent med moderne Meloneras. Reis mot de grønne fjellene i nord og utforsk bananplantasjer, vakre, gamle byer og den moderne storbyen Las Palmas. Her kan du gå deg vill i den flotte Catalinaparken, shoppe i Triana eller nyte uforglemmelige tapas i noen av gamlebyen Veguetas mange barer.

Blant Apollos fine hoteller på Gran Canaria finner man noe for enhver smak og lommebok. Unn deg en uke med luksus, eller reis hit på budsjett. Vi tilbyr både charter og pakkereiser med rutefly hvor du selv kan bestemme reiselengde. Valget er ditt!

Kanariøyene

Surfeparadiset Fuerteventura

Midt mellom Afrikas vestkyst og Gran Canaria ligger Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene. Nærmeste nabo er ferieøya Lanzarote. Men der Lanzarote går i dramatisk svart, er Fuerteventura en fargerik opplevelse med klare soldager, kunstig vannede oaser og frukttrær så langt øyet kan se.

Fuerteventura er mest kjent for sine fantastiske strender – men ikke bare fordi de er vakre. Øya er nemlig også et mekka for deg som ønsker deg en aktiv ferie. Den evige vinden gir perfekte forhold for vind- og kitesurfing, og med treningshotellet Playitas som Apollos flaggskip på øya er alt tilrettelagt for å kunne kombinere avslappende dager på stranden med solide og morsomme treningsøkter. Bestem feriepulsen din selv – her er mulighetene uendelige!

Apollo tilbyr surfekurs i samarbeid med XTravel på Fuerteventura!

Kanariøyene

Magiske Lanzarote

Både naturelskere, strandentusiaster og vannsportfantaster elsker Lanzarote! Her har man lyktes i å beholde den opprinnelige arkitekturen med lav bebyggelse og pittoreske, hvitmalte hus, og den rene stilen i kombinasjon med øyas magiske vulkanlandskap bidrar helt klart til den spesielle atmosfæren. Med fantastiske sandstrender, spennende severdigheter og gode shoppingmuligheter mangler det rett og slett ingenting her for en uforglemmelig ferieopplevelse.

Apollos hoteller på Lanzarote ligger i Puerto del Carmen-området og Costa
Teguise på østkysten og i Playa Blanca i sør. Uansett hvor du velger å bo så har du det meste innen rekkevidde – strendene, hovedstaden Arrecife, nasjonalparken Timanfaya med vulkaner og fantastisk natur og den gamle hovedstaden Teguise. Apollo tilbyr surfekurs i samarbeid med XTravel på Lanzarote!

Kanariøyene

Vakre Tenerife

Hvis det er sol og opplevelser som står øverst på ønskelisten, bør du
definitivt oppleve Tenerife. Den største, vakreste og frodigste av Kanariøyene byr nemlig på alt fra jeep-safari og vulkanbesøk til klassisk Sydenferie med strand, bading og god mat. I de sydvestlige og mest solrike delene av Tenerife ligger Playa de las Americas og Los Cristianos med herlige strender og et hektisk natteliv. Her ligger også de fleste av hotellene og leilighetene våre, men Apollo har et bredt utvalg av gode bosteder både sør og nord på øya; de aller fleste med oppvarmede bassenger vinterstid.

Du er derimot advart: Det er nemlig lett å forelske seg i denne vakre øya, hvor naturen veksler mellom milde og frodige områder og dramatiske fjellandskap!

Kanariøyene

Genuine La Gomera

Det kanariske folket kaller La Gomera «den runde øya» grunnet øyas kystlinje. I motsetning til naboøyene Tenerife og Gran Canaria som har hatt vulkanutbrudd i den senere tid, har La Gomera ikke hatt et utbrudd på over 2 millioner år. Derfor kan øya tilby en frodig, variert og vakker natur. Her finner du frodige daler som skjærer seg gjennom landskapet fra øyas indre og ut mot havet. Ser man øya ovenfra, minner den umiskjennelig om et sykkelhjul.

La Gomera viser deg en ny og uberørt side av Kanariøyene. Her møter du grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer, vennlige mennesker og en gavmild sol. De fleste av Apollos hoteller på La Gomera ligger ved kysten, og i feriebyen Valle Gran Rey råder en avslappet atmosfære. Vil du komme virkelig tett innpå øyas natur og kultur finnes det et stort antall stier i området som lokker en ut på deilige fotturer!

 

Kanariøyene

Finn din reise til Kanariøyene her.

ticketnoinsta