Reis på cruise med MSC Cruises

MSC Cruises

Opplev en kombinasjon av sol, bad og storby

Lyst å få mest mulig ut av feriedagene? Da kan cruise være den perfekte ferieformen for deg. En cruiseferie gir deg en kombinasjon av sol, bad og storby med massevis av aktiviteter for alle aldre både ombord på cruiseskipet og i land. MSC Cruises har en rekke cruiseskip og seilingsruter å velge mellom. Les mer om disse og MSC Cruises pakkeløsning her.

En ny destinasjon hver dag

Hvilke destinasjoner ønsker du å oppleve? Hver dag tar skipet deg mot en ny havn uten at du trenger å bruke verdifull ferietid på å transport eller pakking, og med flere destinasjoner på en reise kan man oppleve flere av ønskereisemålene på en og samme ferie. Kobl av på skipet med god mat og alle fasilitetene skipet har å by i mellom de ulike destinasjonene.

Finn det cruiset som passer for deg og dine

Du kan reise enkelt og komfortabelt med pakkeløsningen til MSC Cruises som inkluderer fly, transfer og cruise med helpensjon og drikkepakke. Akkurat nå får du priser fra kr. 9 389,-

Kontakt oss på tlf. 815 59 930 så hjelper vi deg med å finne det cruiset som passer for deg og dine eller les mer om MSC Cruises og send forespørsel her.

 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *