Dette er de mest populære jul- og nyttårsreisene!

Trykket på jul- og nyttårsreiser er stort! Mest populært er Gran Canaria, etterfulgt av Bangkok og Amsterdam. Det er sol og badereisemål flest velger, samtidig som storbyreiser har en stor økning!

I år holder det med kun tre feriedager for å få ut elleve dagers sammenhengende ferie. Det gjør at flere ser muligheten for en lang og god juleferie utenlands. Bestillingsstatistikken viser en økning på 32 prosent sammenlignet med fjorårets jul- og nyttårsreiser.

Det er Gran Canaria som er det mest populære reisemålet i julen og over nyttår, Bangkok er på andreplass og på tredjeplass finner vi storbyen Amsterdam.

Topp 10 – mest populære jul- og nyttårsreiser:

 1. Gran Canaria
 2. Bangkok
 3. Amsterdam
 4. London
 5. Paris
 6. Manchester
 7. Alicante
 8. Phuket
 9. Tenerife
 10. Frankfurt

*Bookinger gjort frem til 7.12.2017 med avreiser i perioden 22. desember – 29. desember 2017. 

TICKET TIPSER – Slik finner du en reise i jul- og nyttår

 • Vær fleksibel med avreisedato, reiselengde og reisemål. Reisene blir aldri utsolgt, men man trenger kanskje å finne andre løsninger for å finne en reise som passer for deg.
 • Se på reiser som av avreisedag på selve julaften og nyttårsaften. Se også på reiser med avreiser helgen før jul som har hjemreise i romjulen.
 • Gå mot strømmen og ikke gjør som alle andre. Se på de uvanlige reisemålene som ikke nødvendigvis er på topplistene, eller ha litt mer tålmodighet med ventetid ved en mellomlanding. Bestill fly og hotell samtidig hvis det er utsolgt på charter.
 • Se på avreiser fra en annen flyplass enn den du vanligvis reiser fra. Ved bestilling av rutefly er det ofte lettere å finne reiser fra de store flyplassene, som har et bredere tilbud. Husk at det er viktig å være ute i god tid med bil, buss eller tog om man reiser fra en annen flyplass. Man vil ikke risikere å miste flyet om det for eksempel skulle oppstå forsinkelser i trafikken.
 • Mange vil reise bort i julen, men den som vil og har mulighet kan finne betydeligere billigere reiser de to første ukene i desember eller i januar. Reiser utenom skoleferien er generelt billigere. Mellom høstferien og andre uken i desember er det mange reiser å velge mellom for de som har mulighet å reise da.

Reisen bestiller du her.

 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *