Perfect Day at CocoCay

Coco Cay

Har du lyst til å oppleve en drømmedag for hele familien? Da burde bestille din Perfect Day og cruise med Royal Caribbean til CocoCay! CocoCay er Royal Caribbean sin helt nye, fantastiske opplevelsesøy på Bahamas. Fra og med mai 2019 kan du få oppleve “A Perfect Day på CocoCay” med hele familien.

Hva er så spesielt med CocoCay tenker du kanskje? CocoCay er ferieøya som vil forandre synet ditt på hva som er mulig å oppleve i løpet av en dag! Her får du den perfekte strandferie, den ultimate badeopplevlsen og den villeste fornøyelsesparken – på en og samme øy. Hele øya er full av ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder. Dette blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme! Her er noen av opplevelse du kan forvente deg når du ankommer CocoCay:

 

Thrill WaterparkSM

I Thrill Waterpark finner du blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie, en zipline på nesten en halv kilometer og utallige bassenger. Her er det bare å hoppe i det! Hva sier du til en tur med Nord-Amerikas høyeste vannsklie?

Coco Cay
Utsikt over Torill Waterpark

Coco Beach ClubSM

Har du lyst på en perfekt avslappende dag på CocoCay, og er av typen som  helst vil nyte solen og slappe av? På Coco Beach ClubSM kan du reservere din egen «overwater cabana», med hengekøye over vannet, vannsklie og egen privat butler slik at du har alt du trenger for noen timer med luksus. Her kan du finne roen med det krystallklare vannet rett under deg, mens resten av familien prøver seg på mer actionfylte opplevelser. Hva mer kan du ønske deg?

Coco Cay

Splashaway BaySM

Badeglade barn får oppleve den største og kuleste vannparken til sjøs i Splashaway Bay. Her finnes bassenger, vannkanoner, fontener, og hele fem vannsklier, så både barn (og voksne) kan kjøle seg ned.

South Beach

South Beach er for deg som liker å holde deg i aktivitet: Volleyball, basketball, fotball, SUP (stand up paddle), kajakk med glassbunn og ikke minst «zorbing» i en oppblåsbar zorb-ball. Her kan du også delta på ulike fitness timer.

Coco Cay

Up Up and Away

Er du typen som søker nye høyder? Kjenn den deilige brisen fra Bahamas` høyeste punkt når du svever 138 meter over CocoCay i en heliumballong!

Coco Cay

Chill IslandSM

Det er også mulig å ha en fredelig dag på CocoCay. Uberørt, krystallklart tropisk vann og hvit deilig sandstrand er alltid innen rekkevidde. Og midt på stranden finner du Chill Grill – hvor du kan nyte herlig BBQ mat.

Coco Cay

Harbourside DiningSM

Velkommen til Harbourside Dining. Her får du servert herlig taco med guacamole, kylling rett fra grillen eller hva med en saftig burger? Avslutt måltidet med nybakte brownies og kaker, eller frisk frukt.

Coco Cay

Oasis LagoonSM

Ved Karibiens største ferskvannsbasseng – Oasis LagoonSM – kan du tilbring tid med familien, nyte en cocktail med venner eller nyte en kald Coco Loco i Swim-up baren, før du tar en svømmetur til en av de tre øyene.

Coco Cay

Mange av Royal Caribbean´s fineste skip besøker Perfect Day på CocoCay 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas

 

Frister det med en drømmedag på CocoCay? Bestill reisen din her, kontakt Ticket på tlf. 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticket butikk for personlig service. Du finner din nærmeste Ticket butikk her.

// Dette innlegget er i sammarbeid med Royal Caribbean 

ticketnoinsta