Påskeferie 2015 går til Las Palmas

Det er ingen tvil – vi nordmenn har lagt vår elsk på Kanariøyene. Vi blir rett og slett aldri lei av denne spanske feriefavoritten. I år øker reisene i påskeferien til Las Palmas med hele 64 prosent. Er du en av dem?  😀 

Las Palmas, Gran Canaria, Spain

Las Palmas, Gran Canaria, Spain

Det fine med Kanariøyene er at man kan nyte solen i de fleste av årets måneder. Ellers har man den gode spanske maten, man kan dra på fotturer i fjellene og utforske de små byene. En annen fin ferieform i påskeferien fra Las Palmas er cruise som mange virkelig har fått øyene opp for! Spør en av våre reiseselgere om hjelp til å finne en reise i påskeferien som passer deg best.


Tips til reiser til Kanariøyene:
1. På nordsiden av Gran Canaria kan man besøke Cenebio den Valerón – grotteklosteret
2. Dra til morsomme Aqualand mellom Maspalomas og Palmitos Park. Har over 30 vannsklier!
3. Teguises søndagsmarked: boder fylt med håndverk, mat, suvenirer m.m.

Charterselskapene melder om fulle charterfly, men er du heldig får du nå tak i en billig restplass. Hos Ticket kan du enkelt sammenligne alle charterselskaper.

Finn en restplass i påskeferien her: http://fb.st/ty35pe

Et tips for de som ikke finner en charterreise som de ønsker er å bestille fly og hotell. Det er mange fordeler med det, blant annet at man da kan være litt mer fleksibel i forhold til avreise og hjemreise. I tillegg er man også omfattet av pakkereiseloven.

Her er de mest populære reisemålene vi nordmenn reiser til i påskeferien:
1. Las Palmas
2. Bangkok
3. London
4. Amsterdam
5. Tenerife
6. Barcelona
7. Alicante
8. Lisboa
9. Paris
10. Roma

ticketnoinsta