Palma – en storbyperle i Middelhavet

Palma er en koselig storby og passer perfekt for en weekendferie. Eller velg å bo litt utenfor byen og kombiner storbyferien med late dager på stranden. Her er noen tips for deg som vil reise til Palma.

Palma er en koselig storby og passer perfekt for en weekendferie. Mange vil nok beskrive byen som en mindre versjon av Barcelona. Her kan du spasere rundt i de små gatene og samtidig høre fuglene kvitre. Nede ved havnen kan du gå langs havnepromonaden og se massevis av luksusbåter og yachter som legger til der. Hvis du er heldig kanskje det er marked når du besøker havnen hvor du kan kjøpe lokale suvenirer, oster og viner. Når du blir sulten kan du for eksempel ta turen til restauranten La Paloma som ligger i en liten gate kun to kvartaler opp fra havnepromonaden. Her får du blant annet skikkelig god tapas. Etter måltidet kan du igjen spasere og finne en hyggelig parkbenk å nye solen.

Palma

Port of Palma de Mallorca

Når du besøker Palma bør du ikke gå glipp av den kjente katedralen La Seu som er bygget i gotisk stil. En fantastisk bygning som er vel verdt et besøk!

En annen ting du bør oppleve er kveldsshowet Son Amar. Det ligger i et gammelt herskapshus ca 30 minutters kjøring fra Palma. Her kan du nyte en tre-retters middag og underholdning i verdensklasse. Du kan se alt fra Flamenco, akrobatikk, showdans og sang. En kveld man definitivt ikke glemmer med det første.

Om du ønsker å være litt lengere enn en weekenferie, kan du bo litt utenfor hovedstaden i Palmabukten. Da kan du kombinere storbylivet i Palma med late dager i solen. Rett og slett det beste av to verdner!

Palma

Beach of Palma de Mallorca

Lyst å reise til Palma eller områdene rundt? Søk og bestill din reise her.

ticketnoinsta