Opplev Ocean Cay med MSC Cruises

Ocean Cay

Har du lyst å reise på cruiseferie? Med MSC Cruises kan du nå oppleve Ocean Cay, en øy i Bahamas eksklusiv for MSC Cruises-gjester. Sammen med bahamanske miljøeksperter er øya forvandlet fra et tidligere industriområde til et et blomstrende økosystem som nå er en privat øy. På Ocean Cay står opplevelsene i kø! Her kan du nyte fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Det er flere restauranter og spa hvor du kan unne deg massasje eller ulike skjønnhetsbehandlinger. Eller bli med på en utflukt eller vannsport. Alt ettersom hva du har lyst til å oppleve!

Strender

Hele øya er omgitt av hvit urørt sand og du finner 8 unike fantastiske strender på Ocean Cay. Hver strand har sin egen sjarm og tilbyr solstoler som du kan leie for dagen. Det største strandområdet er The Great Lagoon med krystallklart vann. Her kan du også prøve deg på vannsport om du ønsker. Like ved finner du familiestranden Seakers Lagoon som passer godt for de yngste med grunt vann og mange leker. Den største stranden er Great Bimini Beach som er over en halv mil lang. Her finner du massevis av vannaktiviteter som blant annet oppblåsbare badeleker og snorkleutstyr. Alle strendene har livreddere.

Ocean Cay

Opplevelser

På Ocean Cay finner du et stort utvalg av aktiviteter, alt fra sportsturneringer og dansekurs til levende musikk og popup-kino på natten. Det er også flere butikker hvor du kan handle alt du trenger til hele familien. Du kan også når som helst velge å gå om bord på skipet, der butikker, kasinoer og spa er åpent og underholdningsaktiviteter fortsetter som vanlig. På øya finnes det også mange utflukter å velge mellom både over og under vannet. Bli med på snorkling over det fargesterke revet eller fly avgårde på et paraseiling-eventyr. For deg som er ute etter roligere aktiviteter kan du besøke MSC Aurea SPA for avslappende kropps- og ansiktsbehandlinger. Det er også yoga-kurs på stranden i nærheten av spaet. Utfluktene kan du enten bestille på forhånd eller om bord på skipet. Ofte lønner det seg å bestille på forhånd da du kan spare opp til 20% rabatt.

Ocean Cay

Cruiseskip

Øya kan du besøke fra november 2019 med MSC Cruises sine skip som seiler i Karibien. Ocean Cay er eksklusiv for MSC Cruises-gjester. Ta kontakt med oss på Ticket for mer informasjon om skipene og reiserutene som tar deg med til den fantastiske øya vest på Bahamas.
Ocean Cay

Lyst å oppleve Ocean Cay? Kontakt oss på tlf. 21 49 39 00, besøk din nærmeste Ticket-butikk eller les mer her.

// Innlegget er i samarbeid med MSC Cruises

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *