Opplev eksotiske Jamaica

Opplev eksotiske Jamaica med sitt tropiske klima, hvite strender og turkist hav. På den karibiske øyen får du avslappet stemning, reggae musikk og fossefall. Her gir vi deg noen tips til hva du bør oppleve på den karibiske paradisøyen.

Blue hole waterfall bør oppleves om du reiser til Jamaica. Her får du oppleve fantastisk natur mens du klatrer oppover fossefallene, går på stiene, hopper i kulpene og slenger deg i tau.

Poulet Jerk er Jamaicas egen spesialitet og består av grillet kjøtt med krydderblandingen jerk. Denne deilige retten bør smakes om du besøker øya.

Dunn’s River Falls er et fantastisk fossefall som du finner i Ocho Rios. Fossefallet strekker seg rundt 300 meter og er blandt Jamaicas mest kjente severdigheter.

Jamaica

Jamaica er kjent for reggae-musikk og Bob Marley. Når du er på Jamaica kan du besøke den lille byen Nail Mile hvor reggae-kongen ble født. Her finner du både huset han vokste opp i og stedet hvor han er begravd. Du kan også ta turen til Kingston som er hovedstaden i Jamaica. Der kan du både besøkte huset hans og platestudioet.

Jamaica er et solsikkert reisemål med jevn temperatur året rundt. Det ligger på rundt 30 grader i luften og 27 til 29 grader i vannet. Den beste tiden å reise er i hovedsesongen som er fra desember til mars. Uten om sesong kan været være mer ustabilt og risikoen er høyere for tropiske stormer.

Reisen til Jamaica kan du bestille hos Ticket her. 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *