Oppdag Karibien med Royal Caribbean!

Lengter du til sol og varme? Eller kanskje du ønsker å reise til tropen neste vinter? Sparer du noen feriedager så kan du enkelt bytte ut mørket og kulde med sol, varme og avkobling på cruise i eksotiske Karibien. På et cruise med Royal Caribbean opplever du ikke bare vakre strender og hyggelige øysamfunn, men også herlige luksuriøse opplevelser ombord med mange fantastiske opplevelser.

Royal Caribbeans Oasis class, Harmony-, Oasis-, Symphony og Allure of the Seas er verdens største cruiseskip og seiler i Karibien! Ombord på Oasis-class kan du blant annet forvente et fullverdig Broadwayshow med et 25 manns ensamble og levende orkester, surfesimulator, en 15 meter høy utendørs klattrevegg og en zip line hvor du svever 9 dekk over bakken – alt inkludert! Velg mellom 20 restauranter og caféer – og enda flere barer. 

Skipet er som et samfunn – og du finner ikke en kjedelig stund. Men ta det helt med ro, det finnes også flere steder ombord for deg som ønsker å kople helt av. I det luksuriøse bassengområdet Solarium er det aldersgrense 16 år. Her kan du slappe av på deilige solstoler med tykke madrasser og nyte en god bok i rolige omgivelser. Velg mellom 7 netters cruise i det østlige eller vestlige Karibien, alt etter hva du måtte ønske å oppleve. Les mer om alt det spennende du kan oppleve på de forskjellige cruisene nedenfor!

Det østlige Karibien

Det østlige Karibien byr på en mengde spennende opplevelser! Velg mellom å avreisehavn fra enten Miami eller Orlando og begi deg ut på et eventyr. Skipets reiserute varierer, men noen av høydepunktene du kan oppleve på flere av reisene er St.Marteen som er verdens minste landområder delt mellom 2 land, kjent for sine gode shopping og den kjente stranden Orient Beach.  Flere turer går også innom San Juan med sin godt bevarte bykjerne og sjarmerende torg. Og selvfølgelig går flere av seilingene innom Perfect Day at Coco Cay, Royal Caribbeans private vannparadis der du cruisegjestene kan sole seg og bade i Bahamas krystallklare vann. Om du kun ønsker å se vakre strender og er mest glad i sol og bad kan du velge cruise som går innom paradisøyer som St. Thomas og St. Kitts. 

Det vestlige Karibien

Det vestlige Karibien byr på andre destinasjoner en de du får i med enda flere fantastiske stranddestinasjoner og spennende småbyer. Velg mellom utreise fra Miami, Ft. Lauderdale eller Orlando, og også her varierer reiseruten ut ifra hvilket skip du reiser med. Gled deg til å slappe av på fantastiske paradisstrender med Karibiens klareste vann på Conzumel, eller utforsk både cenotas og templer. Også øyer som Roatan og Costa Maya byr på hvite stender og fantastisk klart vann der du kan se en mengde undervannsliv og prøve deg på forskjellige vannaktiviteter! I Jamaica kan du nyte reggae rytmer og slappe helt av eller dra på spennende utflukter. Også i det vestlige Karibien vil flere av rutene gå innom Perfect Day at Coco Cay eller Royal Caribbeans andre private strandparadis, Labadee i Haiti

Et cruise er en perfekt måte å oppleve verden på. Kofferten pakker du ut en gang – deretter har du hotellrommet med deg på hele ferien. Aktiviteter og underholdning, atmosfære og stemning varierer mellom de ulike rederiene og skip. Et cruise er en ferieform som passer alle – men det gjelder å finne cruiset som passer akkurat deg.

Kontakt en våre erfarne reiseselgere i din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller les mer om å reise på cruise med Royal Caribbean her. 

ticketnoinsta