Ocean Cay – MSC sin nye paradisøy

Ocean Cay

Ocean Cay er MSC sin private paradisøy i Bahamas, 10 mil øst for Miami. Øya er designet for at gjestene skal være omringet av naturen, vakre strender og fargerike korallrev. Ved hjelp av marinbiologer har havbunnen blitt gjenskapt, 75 000 planter og 5 000 palmetrær har blitt plantet. Øya har premiere i 2019 og de første gjestene vil ankomme øyparadiset for første gang i november. 

Strender i verdensklasse

Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve

Her kan du nyte dagen på hvite paradisstrender, alle med sin egen sjarm og atmosfære. Det første strandområdet på øya består av North og South Beach. Sunset Stranden er den lengste stranden på øya og er nesten en kilometer lang. 

 

Aktiviteter og avlsapning 

For gjester som foretrekker en aktiv ferie er det masse å velge mellom for å holde deg i aktivitet både over og under vann. Hva med å bruke dagen på fantastiske aktiviteter som safari under vann, kajakkpadling eller paddelboarding? 

For gjester som ønsker seg avslappning og velværet kan glede seg over herlige handlinger på det prisbelønte MSC Aurea Spa. Velg mellom et stort utvalg av spabehandlinger for kropp og ansikt. 

Mat og drikke

På den luksuriøse øya er lunsj inkludert på en buffé på restauranten, Seakers Buffet. Det er også når som helst å gå ombord på skipet for å spise i blant det brede tilbud ombord. Det er også inkludert drikke på Ocean Cay, men det er et litt annerledes utvalg på øya i forhold til skipet. Det er også 8 forskjellige strandbarer å velge mellom.

Feiring på øya

Ocean Cay MSC Marine Reserve er omgitt av to mindre øyer, hvorav den ene kan leies privat for dagen (maks. 30 gjester). Når du leier øya for en dag, er det inkludert en privat båt, et partytelt, fluktstoler, salonger, mat og drikke.

Miljø

Engasjementet for miljøvern og ansvarlig turisme vil gjenspeiles i driften
av øya med bærekraftige metoder. Øya er utstyrt for å minimere sitt miljøavtrykk og en rekke tiltak har som mål å redusere den totale miljøpåvirkningen.

Drømmer du om å besøke Ocean Cay? MSC har flere seilinger dit hele året rundt, og akkurat nå får du opp til 30 % på utvalgte seilinger. Les mer her, ring 21 49 39 00 for å få hjelp til bestillingen eller besøk din nærmeste Ticketbutikk.

ticketnoinsta