NCL sitt splitter nye skip Norwegian Encore!

Opplev de perfekte øyeblikkene igjen og igjen med NCL sitt nyeste skip, Norwegian Encore. Kjør rundt skipets fartsfylte go kartbane, gå deg vill i et VR-eventyrland eller se et Broadway-show og i smaksløkene en uforglemmelig kveld på skipets mange spisesteder. Gjør alt dette og så mye mer på Norwegian Encore. 

Spennende opplevelser ombord! 

Nyskapende teknologi og vågale nye opplevelser tar cruiset til et helt nytt nivå. Prøv skipets egne gokart bane som er den største som finnes til sjøs, dra på eventyr i Atlantis der du kan prøve laser tag, eller gå inn i den høyteknologiske, virtuelle verdenen til Galaxy Pavilion. 

Skipet har også en helt utrolig vannpark ombord for barna der de kan bade, leke og kose seg i barnevennlige omgivelser. Skipet har også en fartsfylt vannpark for de større barna med 2 vannsklier som vil få det til å kiler magen når du kaster deg utfor. 

Fantastisk mat

Norwegian Encore har et bredt utvalg av utrolige matopplevelser ombord, noe som gjør at gjestene enkelt finner sine favoritter blant matretter fra hele verden. Prøv den helt nye restauranten Onda by Scarpetta, som gir en unik opplevelse av smaker fra hele verdens kjøkken. 

Skipet har også et bredt utvalg av barer og salonger, og du finner garantert et sted der du og familien, eller vennegjengen kan slappe av uansett om det er ved bassenget, ved havet eller i en av skipets innvendige barer.

Opplevelser i fleng

Det er alltid et hav av opplevelser på Norwegian Encore. Hver natt har du muligheten til å se spektakulære show ombord. Hva med et broadwayshow som er vinneren av seks Tony Awards, Kinky Boots. Klassiske rocketreff på The Choir Of Man eller en kveld i et New Orleans speakeasy på Happy Hour Prohibition: The Musical?

 

Avslapping 

Norwegian Encore er ikke kun et skip for den eventyrsøkende. Hva med å slappe av på en solseng på skipets Vibe Beach Club. Eller i det ekslusive Haven Sundeck, der du kan ta deg en dypp i boblebad eller bestille en herlig spa behandling. Rommene ombord er også utviklet for det ultimate komfort, der gjestene kan kose seg på sine private balkonger eller ha sammenkoblede familierom. Uansett vil det finnes et rom som passer deg og ditt behov. 

Destinasjoner

Norwegian Encore seiler tropiske farvann og velg mellom avslappende Karibien eller fantastiske Bermuda.

I Karibien kan du hoppe fra paradis til paradis ombord Norwegian Encore. Seil fra Miami og opplev vakre strender, fargerike korallrev og frodige regnskoger som setter scenen for dine fantastiske eventyr. Svøm med delfiner i Tortola, utforsk brosteinsgatene i Old San Juan, eller bare len deg tilbake og nyt utsikten.

Eller hva med spenennde Bermuda. Opplev et stykke paradis mens skipet seiler fra New York til Bermuda. Bygg et rosa sandslott. Dra på ekskursjoner og dykk eller snorkle blant det rike dyrelivet i havet, eller spill en runde på en av verdens fremste golfbaner. Med tre dager på Bermuda, har du god tid til å utforske og oppleve at det spennende Bermuda har å tilby. 

Ønsker du å reise på cruise med NCL sitt nye skip Norwegian Encore? Ring 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticketbutikk.

ticketnoinsta