MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er et spesialkonsept som tilbys ombord på flere av MSC sine skip. Alle gjester har mulighet til å  oppgradere seg til MSC Yacht Club, eller å bestille det ved kjøp av reisen. Ved å være MSC Yacht Club gjest har du tilgang til et eget området kun for Yacht Club gjester med egne restauranter, eget flott bassengområde, butlertjeneste og mye mer. Kunne du tenkte deg en cruiseopplevelse utenom det vanlige? 

En ekslusive oase

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært å være ombord på en luksus yacht? MSC Yacht Club er et skip ombord i skipet som vil gi deg den opplevelsen. Et sted der du kan nyte eksklusivitet og privatliv i en verden av valgmuligheter. Der du kan hengi deg til luksusen av en privat yacht, samtidig som du kan glede deg over tilgangen til de utallige rekreasjons- og underholdningsmulighetene som resten av skipet tilbyr. 

Private lokaler

Ikke bare bor du luksuriøst inkvarter,  men du har også tilgang på flere fantastiske private faciliteter. Se den fantastiske utsikten fra Top Sail, en panorasalong med fantastisk utsikt. Nyt et måltid i den private restauranten eller nyt dagen i One Pool Deck, der gjester på MSC Yacht Club har tilgang på eget basseng, boblebad, soldekk og bar. 

Upåklagelig service

Gjester hos MSC Yacht Club trer inn i en verden av førsteklasses service. Her er resepsjonen åpent til alle døgnets tider, i tillegg har alle gjester tilgang på butler som er inkludert for alle i Yacht Club. PÅ lugarene sover gjestene i sengetøy av egyptisk bomull, kan få mat servert på rommet av butleren, skjemme seg bort med den inkluderte minibaren eller nyte underholdningen fra Widescreen TV-en. 

En rekke fordeler

I tillegg til alt medlemer av MSC Yacht Club får tilgang til får de også en rekke andre fordeler. Om gjester ønsker en spa-behandling på det fantastiske spaet ombord, Aurelia Spa, kan de ta en privat heis irekte og diskré inn i spaet, der du vil finne et eksklusivt MSC Yacht Club massasje- og behandlingsrom. 

Om gjester ønsker å dra på shopping utenfor åpningstider på butikken kan de gjøre dette med følge av sin personlige butler.

 I tillegg legges det til rette for at gjester skal få den beste opplevelsen ikke bare til havs – men også på land. Som MSC Yacht Club-medlem kan du ikke bare velge blant de anerkjente MSC-utfluktene og guidede turene, men også sette sammen dine egne skreddersydde utflukter.Slik kan du dra nytte av personlige råd fra butlerne våre og concierge-personalet, for å sikre at opplevelsene dine i hver eneste anløpshavn lever opp til alle forventningene dine.

Ønsker du å reise på en eksklusiv cruisereise du aldri kommer til å glemme? Bestill nå og gi deg et hav av valgmuligheter i 2020!

Akkurat nå vi flere tilbud med MSC Cruises, blant annet opp til 6 000,- i rabatt pr bestilling på MSC Yacht ClubKampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise om må bestilles innen 28/2! 

Les og bestill her, ved å ringe 21 49 39 00 eller på din nærmeste Ticketbutikk. 

ticketnoinsta