London mest populært på valentinsdagen!

Valentinsdagen er rett rundt hjørnet og mange velger å feire med en romantisk stobyhelg. Vi har sett på reisestatistikken og mest populært er London, etterfulgt av Amsterdam og Riga. Skal du ikke reise bort i helgen? Da kan en romantisk storbyhelg være den perfekte gaven til kjæresten! Gi et reisegavekort – en perfekt gave til dere begge to.

Happy young couple enjoying a piggyback ride in London

Hvor skal man reise på årets mest romantiske helg? Ifølge bestillingsstatistikk er London den storbyen fleste reiser til for å feire valentinsdagen den 14. februar, etterfulgt av Amsterdam og Riga. At London er den mest populære storbyen på valentinsdagen er ingen overraskelse. Byens fantastiske atmosfære og store utvalg i gode restauranter gjør storbyen perfekt for en romantisk helg.

I år faller valentinsdagen på en søndag (14. februar) noe som gjør det ekstra attraktivt å feire med en weekendreise. I følge vår respons analyse-undersøkelse synes en av fem nordmenn (18 prosent) at en reise er en bra presang å gi eller få på valentinsdagen. Se statistikk nedenfor.

At mange synes en reise er en fin gave denne helgen er et godt tips om du vil overraske din kjæreste med en fin kjærlighetsgave. Det kan være vanskelig å velge reisemål og datoer når man kanskje gjerne vil bestemme dette sammen, og da er gavekort den perfekte løsningen.

Les mer og kjøp gavekort her.

Fem på topp – storbyreiser over valentins-helgen.  

  1. London (1)
  2. Amsterdam (2)
  3. Riga (ny)
  4. Barcelona (5)
  5. Praha (ny)

Kilde: Ticket.no, bestilt t.o.m. 10. februar, reiser utenfor Norden bestilt av par uten barn med avreise 11.-14. februar og reiselengde 1-5 dager. Tallene i parentes viser fjorårets plassering. 

Så mange synes at en reise er en bra presang på valentinsdagen.

Totalt: 18 prosent
18-29 år: 32 prosent
30-49 år: 25 prosent

Kilde: Tickets respons analyse-undersøkelse (sommer 2015).

 

ticketnoinsta