Reiseguide til London

London

London er en destinasjon man gjerne reiser til flere ganger på grunn av byens mange severdigheter, fantastiske shoppingmuligheter og store kulturtilbud. Dette er en by som aldri står stille og som man aldri går lei av. Om du ikke har besøkt London før bør du bruke litt tid til å besøke attraksjonene i byen som Buckingham Palace og Tower of London, samt de mest kjente stedene som Oxford Street.

LondonBuckingham Palace

Mange tar turen til London for shopping, og storbyen skuffer absolutt ikke med Oxford og Regent street som de mest populære handlegatene, her finner du alle butikker du måtte ønske deg. For luksuriøs shopping dra til Bond Street der alle designerbutikkene ligger på rekke og rad. Og om du ønsker å shoppe men kanskje ikke orker en hel dag med tavle gater og ønsker deg kortere gåavstander mellom butikkene bør du besøke kjøpesenteret Westfield, her finner du alle butikkene som ligger i handlegatene samlet på et senter. Om du vil ha en opplevelse utenom det vanlige når du handler bør du besøke Liberty London, som er byens og muligens en av verdens vakreste varehus med vakre dekorasjoner og en unik atmosfære.

LondonOxford Street

Om du ikke har lyst til å dra på shopping er det en rekke andre aktiviteter og foreta seg. Nyt en spasertur i Hyde Park, her kan du leie en padlebåt, dette kan være veldig romantisk om du gjør det i solnedgangen eller du kan kombinere det etterfulgt av et koselig cafe besøk i parken. Andre vakre parker i byen som lett gjør at du glemmer at du er i storbyen er Regents Park, Kenwood House og Richmound Park.For byens beste utsikt er det verdt å ta en tur med London Eye for en fantastisk panoramautsikt over hele byen, selv om du må vente litt på å få plass i det kjente parishjulet er det så verdt det. Covent Garden området er en av de vakreste i hele London, her er det dekorert med blomster gatene er små og brusteinsbelagte med fargerike bygninger. Her finner du flere blomstermarkeder, små butikker  og noen av byens beste restauranter. Covent Garden er også hjemmet til mange musikaler, og er det et sted du bør se en musikal så er det i London. Her settes det opp kjente stykker med noen av verdens beste skuespillere hver uke.

LondonTrafalgar square, London

Andre koselige områder å besøke i London er Soho, der du finner gågater og mengder av små og koselige cafeer. Eller hva med å besøke Notting Hill, kjent fra den romantiske filmen med samme navn. Her er det mange cafeer og koselige gater og utforske med hus i vakre pastellfarger. Kanskje du kan prøve konseptet afternoon-tea på en av kafeene i området? Eller så anbefaler vi gjerne afternoon – tea hos Sketch som ligger i Mayfair, der hele lokalet er en rosa drøm og en opplevelse i seg selv. Dette er noe du bør prøve i London!

LondonNotting Hill – London

 

Resturant-anbefalinger:

Frokost og Brunsj:

Sketch London9 Conduit St, Mayfair

Saint Aymes: 59 Connaught St, St George’s Fields

Dalloway Terrace6-22 Great Russell St, Fitzrovia

Farm Gir:  59A Portobello Rd, Notting Hill

Peggy Porshen:  116 Ebury St, Belgarvia

Elan Café:  48 Park Ln, Mayfair

The Breakfast Club: finnes i Soho ved London Bridge og Spitalfields

Baker and Spice: finnes i Belgravia, Chelsea , Maida Vale og på Selfridges

Middag:

Bob Bob Richard: 1 Upper James St, Soho

Dishroom: finnes i Covent Garden Carnaby, Shoreditch og ved King´s Cross

Colbert50-52 Sloane Square, Chelsea

Maggie Jones6 Old Ct Pl, Kensington

Samba Sushi: 110 Bishopsgate

Granger & Cofinnes i Nothing Hill, Chelsea, Clerkenwenwell og ved King´s Cross

The Botanis: finnes ved Sloane Square og i Chelsea

The Thomas Cubitt44 Elizabeth St, Belgravia

Berners Tavern10 Berners St, Fitzrovia

 

Ønsker du å reise til London? Bestill reisen din her 

ticketnoinsta