Konkurranse! Vinn en reise for 2 til Malta

Malta er en liten øy, men som har utrolig mye å tilby uavhengig av interesser. Vakre strender, krystallklart vann, spennende historie, fantastiske dykkemuligheter og turstier – valget er ditt! Koselige båtturer er en perfekt måte å oppleve den vakre naturen og se mer av øyene, som for eksempel Gozo og Comino. Nå har du mulighet til å vinne en uforglemmelig reise til Malta sammen med noen. Konkurransen starter 15. mars og slutter den 29. mars, så pass på å del ditt bidrag så snart som mulig.

Konkurransevilkår 

Nå kan du vinne en reise til Malta for 2 personer, inklusive fly tur/retur, samt 4 netter i dobbeltrom på 3-stjerners hotell. Du kan selv velge blandt avreisedatoer i perioden 15. august til 30. oktober 2019. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Vinneren vil plukkes ut av en jury og annonseres 5. april på Instagram. Denne konkurransen er ikke sponset, organisert eller administrert av Instagram.

Slik deltar du:

  • Følg oss på Instagram (@ticketferiereiser her)
  • Lik innlegget om konkurransen og tagg (@) 3 venner du vil tipse om konkurransen til
  • Ta bilde av noe du ville tatt med deg på reisen til Malta
  • Publiser bildet på din Instagram profil, og tagg bildet med #TicketMalta og @ticketferiereiser så vi ser ditt bidrag
  • Du kan delta med så mange bidrag du vil, så lenge de er originale med nytt bilde på din profil, samt at du tagger 3 venner i vårt innlegg

Delta her.

Lykke til!

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *