Hvilken koffert passer for deg?

Sommeren betyr sydenreise for mange. Uansett om du reiser langt eller kort finnes det mange kofferter som passer til deg, og her er noen gode råd for valg av riktig koffert!

Tips: For en reise på 1-4 dager, holder det som regel med en koffert på 25-30 liter. Velg gjerne en myk veske, med godkjent kabinstørrelse, så behøver ikke baggasjen sjekkes inn. For reiser på mellom 5-10 dager eller mer, anbefales det å ha en koffert som rommer mellom 45 og 90 liter. Om du velger hard eller myk er en smakssak, det samme gjelder om du vil ha knall rosa eller helt svart koffert. Hvilken kofferttype er du?

 

Sommerferie:

EPIC CRATE EX WILDLIFE. HARD LETT STOR TRILLEKOFFERT 76CM/113 L, 4,4 KG TROPICAL PARADISE

Skal du på en lengre sommerferie med flere stopp anbefales en stor og hard koffert som både tåler og rommer mye. Her er det mye å velge i, men en koffert som er god å rulle, gjerne med fire hjul, er smart å ha! Ønsker du en lett gjenkjennelig koffert kan Epic Crate Wildlife med Tropic Paradise-design være noe for deg. Du får hvertfall feriefølelsen bare av å se på den!

SAMSONITE. S`CURE, HARD LETT STOR KOFFERT XL 81 CM/138L SORT

En annen koffert av svært god kvalitet som tåler mye er Samsonite S’Cure. Den er lett å trill og veier lite, perfekt når man kanskje har pakket med seg litt for mye bagasje.

Langweekend:

EPIC PHANTOM. HARD MEDIUM 66 CM LETT VANNTETT KOFFERT. 67 LITER 3,1 KG

For en langweekend er det koffert av medium størrelse som gjelder. Epic Phantom er romslig, lett å trille og tåler mye – til og med vann!

AMERICAN TOURISTER. BON AIR, HARD 66 CM MEDIUM FRESH PINK.

American Tourister har også en flott koffert i samme størrelse som kommer i mange freshe farger!

Storbyweekend:

DELSEY PARIS. BELFORT PLUS 55 CM 41 LITER.

Når man booker en storbyweekend bestiller man gjerne rimeligere billetter som ikke inkluderer innsjekket bagasje, og hva trenger man da? En romslig og lett kabinkoffert! Denne fra Delsey Paris er fin å se på og enkel å pakke i da den inneholder flere små rom.

LIPAULT ORIGINALE PLUME KABIN TRILLEKOFFERT 55CM-41L-2,3KG

Om du skal på lang tur eller bare trenger en kabin trillekoffert vil du alltid føle deg velkledd med disse stilige, lette og meget solide koffertene fra Lipault. Trillekoffert serien Originale Plume er produsert i meget sterk og kraftig glanset nylon.

For backpackeren:

VANNTETT SPORTSEKK 50 LITER

Om du skal ferdes steder hvor koffert ikke egner seg i det hele tatt, for eksempel på backpacking, er ryggsekk tingen! Alle produkter fra Overboard er produsert i nøye utvalgte materialer for og kunne oppfylle kravene om og holde vann, støv, og snø ute. Hold tingene dine tørre med denne vanntette sekken som er god å bære over lengre tid.

Hos BagBrokers.no finner du kofferter, sekker, bager og reiseutstyr for enhver smak og ethvert behov, og reisen finner du selvfølgelig hos Ticket  🙂

Skrevet i samarbeid med BagBrokers.no

ticketnoinsta