Hva er inkludert i all inclusive?

All inclusive – en komfortabel reisemåte! 

Å dra på en såkalt all inclusive-ferie har blitt veldig populært de siste årene. Du kan ofte få svært prisgunstige reiser til Syden – særlig hvis du velger all inclusive.

blogg-all-inclusive

Selv om det heter all inclusive, er likevel ikke alt inkludert – det er naturlig nok begrensninger og forskjeller mellom ulike hoteller. Generelt kan man si at jo bedre hotell, desto bedre utvalg av inkludert mat og drikke.

Før du bestiller en all inclusive-reise, er det lurt å lese gjennom hva som egentlig er inkludert på nettopp det hotellet du har tenkt å bestille. Ofte lønner det seg å legge litt mer penger i reisekassa når du bestiller for å få en bedre opplevelse på stedet.  🙂

Den aller enkleste versjonen av all inclusive pleier å inkludere frokost, lunsj og middag i en restaurant, samt drikke til maten og lokale drinker/lokalt øl/lokal vin. Det behøver slett ikke være noe galt med maten, men utvalget kan være begrenset. De lokale drinkene bør man dog ikke ha for store forventninger til. Vinen og ølet er det som regel ikke noe å si på.

Vil du få litt mer ut av all inclusive-reisen, er det smart å stille disse spørsmålene:

* Serveres det sen frokost? Med andre ord – er det mulig å ligge lenge og likevel få frokost?

* Serveres det snacks/enklere retter mellom lunsj og middag? Dette er veldig greit hvis formiddagen tilbringes på stranden, og dere kommer tilbake til hotellet om ettermiddagen.

* Serveres det kveldssnacks/kveldsmat?

* Er iskrem inkludert? Uunnværlig for alle barn.  🙂

* Har hotellet flere restauranter hvor dere kan spise middag, og som inngår i all inclusive? Det pleier å være populært å kunne velge blant forskjellige restauranter. Forandring fryder!

* Er solseng på stranden inkludert?

* Får man kun inkludert drikke i en spesiell bar, eller gjelder det i alle hotellets barer?

* Er alkoholholdige drinker i baren på hotellets nattklubb inkludert?

* Er det gratis Internett på hotellet? Wi-fi?

* Hvilke aktiviteter er inkludert i prisen?


På Ticket har vi over 90 reiserådgivere, og det skal mye til for at ikke en av oss har besøkt/bodd på det hotellet du er interessert i. Så ikke nøl med å kontakte oss hvis det er ting du lurer på i forbindelse med bestillingen.

 

ticketnoinsta