Hotell-tips i Palma

Palma

Palma er en koselig storby på den klassiske ferieøya Mallorca i Middelhavet. Her frister fantastiske badestrender, tapasbarer, flott natur og shopping. Byen er et perfekt reisemål både for en weekendtur, en ukestur eller i kombinasjon med andre steder på Mallorca som for eksempel Can Pastillas, Platja de Palma, Palma Nova og Magaluf, som du enkelt når med buss. Mange beskriver byen som en miniversjon av Barcelona. Besøk den kjente katedralen Catedral de Palma, eller Museo de Mallorca for å lære øyas kultur og historie. Bak katedralen ligger gamlebyen som er hyggelig og genuin, og fra katedralen tar det ca 15 minutter å gå til nærmeste strand. Utforsk også byens uteliv, kulturliv og kaféliv. Noe som er så flott med Palma er at du kan bo midt i byen og likevel gå til stranden eller bo på ett av strandhotellene. Nedenfor gir vi deg tre hotell-tips i Palma.

Hotel Palma Bellver, managed by Meliá ****

Paseo Maritimo 11 070 14 Palma de Mallorca

Palma

Hotel Palma Bellver, managed by Meliá

Dette fire-stjerners hotellet har flott beliggenhet ved strandpromonaden og utsikt over Palma-bukten og marinaen. I marinaen kan de se på de mange luksusbåtene og yachtene, besøke markedet når det finner sted eller en av spisestedene. Fra hotellet er det ca 15 minutter å gå til sentrum av byen. Kun en liten spasertur fra hotellet finner du uteliv, Palma yachtklubb, Bellver festning og Sa Feixina-parken. Hotellet ligger også nær flere goldbaner som blant annet Son Vida og Son Campo. På hotellet er det flere fasiliteter som blant annet svømmebasseng, treningsstudio, sykkelutleie, restaurant og bar. Et populært hotell som passer for de aller fleste.

Søk og bestill her.

Melia Palma Bay ****

Calle Felicia Fuster 4 07006 Palma de Mallorca

Palma

Melia Palma Bay

Melina Palma Bay er et fire-stjerners hotell kun 350 meter fra Ca’n Pere Antoni-stranden. Kun en spasertur fra hotellet finner du det kjente kjøpesenteret El Corte Inglés, Parque del Mar og Plaza Mayor med kaféer, restauranter, gallerier og markedsboder. Hotellet har en rekke fasiliteter som blant annet en fantastisk takterasse med havutsikt og basseng. Det er også spa på hotellet med badstue, tyrkisk bad, basseng og behandlinger (mot pristillegg). For den aktive er det treningssenter på hotellet i tillegg sykkelutleie om du vil kombinere mosjon med å utforske området. Melina Palma Bay er et godt valg for deg som vil nyte sol, bad og velvære i tillegg til bylivet.

Søk og bestill her.

Innside by Melia Palma Bosque ****

Camilo Jose Cela 5 07014 Palma de Mallorca

Palma

Innside by Melia Palma Bosque

Dette urbane designhotellet med fire stjerner har flott beliggenhet i Palma, kun 5 minutter fra byens strandpromenade. Hotellet ligger like ved Santa Catalina-området med mange gode restauranter. Det er også kort vei til blant annet Bellver festning, Poble Espanyol, Palma yachtklubb og nattklubbene Tito’s og Pacha. Det er moderne rom og en rekke fasiliteter som blant annet 3 svømmebasseng, restaurant og lounge med DJ, samt et treningssenter med klassetreninger og sykkelutleie. På sykkel bruker du ca 10 minutter til den sjarmerende gamlebyen. Dette er et populært og sentralt hotell hvor du får valuta for pengene.

Søk og bestill her.

// Innlegget er i samarbeid med Sunhotels.

Bestill din reise til Palma her, kontakt oss på tlf. 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticket-butikk.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *