Hotell-tips til Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by og hovedstad i Catalonia. Byen, som lenge har vært en av nordmenns favoritt byer, ligger ved Middelhavet og er et pulserende og spennende sted å besøke. Barcelona byr på utrolig arkitektur, deilig shopping, fantastisk mat, romantiske parker og et pulserende uteliv. Med kort vei til stranden, Platja de la Barcelonetta, får du en flott kombinasjon av storby og strand noe som gjør byen spesielt attraktiv for deg som vil ha alt, enten du planlegger en helgetur eller et lengre opphold.

Her finner du noe for alle enten du reiser med kjæresten, hele familien eller venner. Det er lett å ta seg rundt enten til fots eller kanskje på sykkel? Byen er forholdsvis liten og kompakt slik at du får med deg alle de forskjellige bydelene og byens mangfold. Barcelona er full av hotell med ulik beliggenhet og standard. Her gir vi deg fire tips slik at det kanskje blir lettere å velge.

Tryp Barcelona Apolo Hotel****

Avinguda del Paral-lel, 57-59, 08004 Barcelona, Spain

Tryp Barcelona Apolo Hotel

Tryp Barcelona Apolo Hotel

Dette fire stjerners hotellet ligger sentralt i Barcelona med kort avstand til det meste. Et hyggelig hotell nær Barcelonas teaterdistrikt, havnen og La Rambla. Dette er et populært område å bo i da det blant annet kun tar deg ca 7 minutter å gå til butikker og restaurantene i den populære shoppinggaten, La Rambla. Hotellet har egen restaurant, bar, lounge og room service. Her finner du også en hyggelig bakgård der frokosten kan nytes om sommeren. Har du behov for å trene har hotellet gratis adgang til treningsstudio som du kan bruke, samt spa-fasiliteter. Hotellet passer godt for deg som ønsker å bo sentralt med nærhet til shopping, monumenter og sightseeing.

Søk og bestill her.

Auto Hogar Hotel***

Avinguda del Parallel 64 08001 Barcelona Spain

Auto Hogar Hotel

Auto Hogar Hotel er et tre-stjerners hotell beliggende midt i Barcelona. Det tar ca 10 minutter å spasere til shoppinggaten La Rambla, som for mange er det mest populære området å bo i når du besøker byen. Det er også kun en kort spasertur til populære attraksjoner som Plaça Reial, Montjuïc og Picasso-museet. Hotellet har egen restaurant som er åpen 7 dager i uken og serverer middelhavsretter. Mot betaling kan du også benytte deg av hotellets andre fasiliteter som spa, badstue, boblebad og tyrkisk bad. Om du har lyst å oppleve byen med sykkel som er en flott måte å se byen på, kan hotellet ordne med utleie av sykkel for deg. Auto Hogar Hotel er prisgunstig og passer godt for deg som er interessert i god matkultur og sightseeing.

Søk og bestill her.

H10 Marina Barcelona Hotel * * * *

Avinguda del Bogatell, 64-68 Olympic Village 08005 Barcelona Catalonia Spain

H10 Marina Barcelona Hotel * * * *

Dette fire stjerners hotellet ligger i Olympic Village. Hotellet har lyse, freshe rom med parkettgulv. På taket, med en fantastisk utsikt, er det en solterrasse med basseng som hotellets gjester kan benytte. En kort spasertur unna ligger stranden med mange strandbarer og restauranter. Det er lett å komme seg til sentrum av Barcelona enten du velger å gå, sykle eller ta t-banen som tar ca 5 minutter. Hotellet har egen restaurant og bar, samt room service. Mot et tillegg får du tilgang til Spaet som har badstue, innendørsbasseng og dampbad. Det er også mulig å bestille ulike behandlinger. Andre fasiliteter er gym, sykkel- og billutleie, klesvask med mer. Hotellet passer perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med storbyaktiviteter.

Søk og bestill her.

Rialto Hotel * * *

Carrer de Ferran, 40-42 08002 Barcelona Spain

Hotel Rialto***

Rialto hotel er et tre-stjerners hotell midt i Barcelona og rett ved La Rambla. Hotellet ligger i en historisk bygning og alle rom har sitt særpreg. Her serveres en rikholdig frokostbufeet og i hotellets egne restaurant kan du nyte blant annet tapas og andre spanske retter. I de omkringliggende gatene og torgene finner du mange spennende restauranter og barer. Det kjente Boqueria-markedet og Barcelona-katedralen ligger bare 400 meter fra hotellet, mens stranden befinner seg ca 2 km unna om det skulle friste med et bad etter mange timer rundt i Barcelonas gater. Hotellet passer perfekt for deg som vil bo sentralt og utforske byen med god matkultur og sightseeing.

Søk og bestill her.

// Innlegget er i samarbeid med Sunhotels.

Bestill din reise til Barcelona her, kontakt oss på tlf. 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticket-butikk.

 

ticketnoinsta