Herlige middelhavsdestinasjoner

Mange forbinder sommerferien med det vakre middelhavet. Det finnes både destinasjoner som byr på et livlig miljø med kultur og attraksjoner og destinasjoner for avslapping og god mat. Les om noe det beste middelhavet har å by på her. 

Mallorca

Øya som har alt! Uansett om du reiser med familien, kjæresten eller vennegjengen så passer Mallorca for deg. Mallorca har fantastiske strender, livlig uteliv, bra shoppingmuligheter og fantastisk natur med en mengde av sykkel- og turmuligheter. 

Rhodos

En reise til Rhodos byr på mye forskjellig. Som den greske øya med flest soldager i hele året, er Rhodos et perfekt reisemål for avslapning på øyas vakre sandstrender. For den rastløse har også Rhodos  flere severdigheter, hyggelige restauranter og et ungdommelig uteliv. 

Kypros

Kypros har en av Europas mest langgrunne strender med helt klart vann, som er perfekt for barnefamilier. Med et stort utvalg av hotell i alle prisklasser, småbyer, en mengde strender å utforske og et byliv som passer for alle aldre er Kypros en sikker vinner å tilbringe sommerferien sin i. 

Tyrkia

Tyrkia er et fantastisk reisemål for turister som er glad i kultur og passe eksotisk mat med smaker fra østen. I tillegg er Tyrkia er rimelig reisemål med både god shopping og en mengde fantastiske strender. For den kulturinteresserte kan byer som Istanbul lokke, og for den som ønsker strandliv er det flere vakre destinasjoner langs landets sørkyst.  

Kroatia

Historiske Kroatia byr på mange fantastiske attraksjoner og spennende historie. Maten i landet er også fantastisk med inspirasjon fra både Italia og østen. Kroatia har også en vakker natur, perfekt for ekskursjoner eller øyhopping der du kan utforske landets krystallklare vann og vakre rullesteinstrender. 

Bulgaria

Hvis du er ute etter en rimelig strandferie som passer for de i alle aldre er Bulgaria perfekt. Enten du ønsker avslapping eller å ta del i Bulgarias livlige uteliv, så får du mye for pengene og fantastiske lange gyldne sandstrender. For den rastløse er det flere utflukter eller en rekke vannsport å bruke tiden på. 

Drømmer du deg bort til Middelhavet i sommer? Akkurat nå er det opp til 4000.- i rabatt pr bestilling til alle sommerdestinasjoner hos Ving, i tillegg får du kr 500 i rabatt per bestilling når du bestiller turen hos Ticke! Bestill innen innen 28/1 her, ved å ringe 21 49 39 00 eller ved å besøke din nærmeste Ticketbutikk

// Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Ving 

ticketnoinsta