Dette er mest etterspurt når vi reiser utenlands

utenlands

Drøyt en fjerdedel kan tenke seg å kjøpe til måltider om bord på flyet. Omtrent like mange kan tenke seg å betale for at innsjekket bagasje er inkludert i billetten. Mens underholdning om bord som for eksempel filmer er det som nedprioriteres. Dette viser Tickets Kantor/Sifo undersøkelse.

Måltid ombord og innsjekket bagasje

Ved kjøp av en utenlandsreise så er det ofte bare selve flysetet som inngår i prisen. Andre bekvemmeligheter eller produkter er ofte noe som man velger å kjøpe i tillegg. Måltid ombord, sammen med innsjekket bagasje er det som de fleste kan tenke seg å kjøpe i tillegg når de reiser utenlands.

Avbestille reisen uten legeerklæring og ombookingsbare flybilletter

Elleve prosent er interessert i muligheten til å kunne avbestille reisen sin uten legeerklæring, mens ni prosent gjerne vil ha ombookingsbare flybilletter som innebærer at man kan endre dato på reisen. Om noe uforutsett inntreffer, uansett om det handler om sjefen som ikke innvilger ferie eller om en invitasjon til en morsom fest dumper ned i postkassen, kan det kjennes bra å kunne endre dato eller avbestille reisen. Ticket har utviklet en unik avbestillingsbeskyttelse, TicketGaranti, som innebærer at du kan avbestille reisen med hvilket som helst flyselskap opp til 3 timer før avreise. Når man kanskje er usikker på hvordan kalenderen kommer til å se ut eller at du helt enkelt ikke lenger har lyst til å dra på solferie når værprognosen på reisemålet er dårlig, så er dette en trygghet som flere og flere etterspør.

Barnefri sone

Selv om uregjerlige og høylytte barn kan være et forstyrrende moment på flyreisen er det få som kan tenke seg å betale ekstra for å sitte i en barnefri sone. Bare 8 prosent er interessert i å betale ekstra for en flyreise garantert fri for små føtter som sparker i stolryggen. Selv om en flyreise kan være en prøvelse for yngre barn og det påvirker medpassasjerene er de fleste overbærende og innser som oftest at det er tøffest for barnet selv – og for foreldrene.

Hva kan du tenke deg å betale ekstra for når du bestiller en flyreise utenlands?

 1. Måltid ombord (26 prosent)
 2. Innsjekket bagasje innkludert (25 prosent)
 3. Ekstra benplass (21 prosent)
 4. Mer behagelig sete (20 prosent)
 5. Bestilling av sitteplass (13 prosent)
 6. Mulighet for å avbestille reisen uten legeerklæring (11 prosent)
 7. Fast Track i sikkerhetskontrollen/tilgang til lounge
  (9 prosent)
 8. Ekstra kilo i bagasjen (9 prosent)
 9. Ombookingsbare flybilletter (9 prosent)
 10. Barnefri sone (8 prosent)
 11. Wifi/internett (8 prosent)
 12. Reiseforsikring (avbestillingsbeskyttelse med legeerklæring) (7 prosent)
 13. Underholdning, feks film ombord (4 prosent)
 14. Ingenting av det over (15 prosent)
 15. Usikker, vet ikke (5 prosent)

Kilde: Tickets Kantar/Sifo undersøkelse riksrepresentativt utvalg.

 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *