Emiratene – Et ferieparadis

De forente arabiske emirater byr på spektakulære attraksjoner, fantastiske strender, shopping og restautanter i verdensklasse. Velg mellom blandt annet Dubai, Fujairah, Ras al Khaimah og Abu Dhabi. Finn ditt ferieparadis i Emiratene.

Dubai

Dubai er kjent for spektakulære skyskrapere, elleville temaparker, fantastiske strender og shopping. Om du besøker byen bør du få med deg Burj Kalifa som er verdens høyeste bygg, kunstdistriktet Alserkal, det autentiske Bastakia-kvartalet (old Dubai), shoppingsenteret Dubai Mall og jeepsafari i ørkenen. Om du reiser med barn, finnes det mange opplevelser som passer spesielt godt for de små i Dubai. Ta de med på vannparken Atlantis Aquaventure eller Wild Wadi, eller verdens største godteributikk Candylicious, som minner mye om Willy Wonkas elleville godteriunivers. Godteributikken finner du på Dubai Mall hvor du også har et akvarium med over 33.000 dyrearter. Garantert populært hos barna! Har du lyst på fart og spenning kan du stå på vannski, dykke eller hoppe i fallskjerm. Det store utvalget i Dubai gjør at byen passer godt både for kjærestepar, vennegjenger og småbarnsfamilier.

Bestill din reise til Dubai her.

Emiratene

Dubai Foto: Apollo

Fujairah

Fujairah er perfekt for deg som ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser. Her bor du ved vidstrakte og barnevennlige strender. Fujairah er det eneste emiratet som ikke ligger ved den persiske gulf, men ved Omanbukta. Her er havet enda blåere, enda mer krystallklart, og dykkeforholdene er perfekte. Det er mange flotte hoteller og havet har en temperatur på cirka 25 grader året rundt. Fujairah passer aller best for barnefamilier eller deg som ønsker en avslappende ferie. Det er ca en to timers biltur fra Fujairah til Dubai, som gjør at du gjerne kan kombinere de to i ferien om du ønsker.

Bestill din reise til Fujairah her.

Emiratene

Fujairah Foto: Apollo

Ras al Khaimah

Ras Al Khaimah er kjent som Emiratet med fantastisk natur. Her finner du uberørte sandstrender, majestetiske fjelltopper, eventyrlig ørken, fantastiske turmuligheter og arkeologiske skatter. Ta deg en klatretur i Midtøstens første Via Ferrata i de imponerende Hajarfjellene, kjenn adrenalinrushet i verdens lengste zipline, eller nyt avslappende dager på stranden. En rundtur i Ras Al Khaimah byr på spennende kultur og historie. Her finner du et historisk museum og et gammelt fiskemarked. Shoppe gjør du i de livlige basarene og i de velassorterte varehusene. Ras Al Khaimah passer godt for deg som ønsker roligere omgivelser i ferien enn hva du får i Dubai og er derfor populært både blandt barnefamilier, par og de som ønsker en sporty ferie kombinert med sol og bad.

Bestill din reise til Ras al Khaimah her.

Emiratene

Ras Al Khaimah Foto: Apollo

Abu Dhabi

Abu Dhabi er den futuristiske hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det som tidligere har vært en liten fiskeby, er i dag en moderne verdensmetropol full av imponerende bygninger, luksuriøs shopping og spennende severdigheter. Abu Dhabi har også en en åtte kilometer lang strandpromenade med en herlig bystrand. Tempoet her er litt roligere enn i Dubai, samtidig som du har flotte hoteller, shopping og et fantastisk strandliv. Det er også mange kulturelle opplevelser verdt å få med seg om du reiser til Abu Dhabi, som for eksempel den vakre Sheikh Zayed-moskéen, Louvre Abu Dhabi, Heritage Village og markeder. Det store utvalget i aktiviteter gjør at reisemålet passer godt for alle, for her finner du noe for enhver smak.

Bestill din reise til Abu Dhabi her.

Emiratene

Abu Dhabi Foto: Apollo

Usikker på hvilken av Emiratene du skal velge? Søk og sammenlign alle reiser med Apollo til Emiratene her.

PS! Akkurat nå har vi kampanje med Apollo hvor du får 1000 kr i rabatt på utvalgte reiser. Tilbudet gjelder kun i butikk og må bestilles innen 26. september. Finn din nærmeste Ticket-butikk her.

// Innlegget er i samarbeid med Apollo.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *