Reis på elvecruise

På et elvecruise kan du kombinere en avslappende ferie ombord på båten med spennende opplevelser på land. Opplev store byer, slott, landsbyer og vakre omgivelser. Sett fra deg kofferten når du går ombord, og nyt reisen. 

Elvecruise blir stadig mer populært. Det er mange reiseruter og velge mellom, og på denne måten kan du oppleve flere destinasjoner på kort tid. Fra elvecruiset kan du nyte utsikten over varierte landskap, og la bagasjen stå ombord når du går i land for å utforske hver destinasjon. Har du testet elvecruise? Del gjerne dine opplevelser og erfaringer i kommentarfeltet.

Vi har kampanje på elvecruise med Escape Travel. Escape Travel er Norges største elvecruisearrangør med lengst erfaring og størst utvalg av elver. Velg mellom romantiske Rhinen, Paris og Normandie, Nederland og Belgia, og Dourodalen og Salamanca.

Kanal i Amsterdam

Kanal i Amsterdam

Velger du romantiske Rhinen blir du med på seiling gjennom Nederland og Tyskland. Hver dag venter nye byer og interessante steder. Opplev kanalbyen Amsterdam og Kinderdijk med alle vindmøllene. La deg trollbinde av vakre byer som Köln med den flotte domkirken, Koblenz som ligger der elvene Mosel og Rhinen møtes, vinbyen Rüdesheim, Boppard og Düsseldorf.

Honfleur harbour i Normandy, Frankrike.

Honfleur harbour i Normandy, Frankrike.

På reiseruten Paris og Normandie går seilingen fra hovedstadsregionen Île-de-France til Normandiekysten. Fra Seinen ser man et vakkert landskap før den munner ut i Den engelske kanal. Opplev kulturmetropolen Paris med alle sine severdigheter, middelalderbyen Rouen og den pittoreske havnebyen Honfleur som har inspirert flere av de store impresjonistmalerne.

Soloppgang over Amsterdam

Soloppgang over Amsterdam

På turen til Nederland og Belgia tar cruiset deg ut på det utstrakte nettverket av elver og kanaler. Dette er en fantastisk måte å bli kjent med Nederland og Belgia på. Skipet passerer en rekke hyggelige små og store byer – og opplevelsene står i kø. Foruten kanalbyen Amsterdam – kan du å oppleve Gent, havnebyen Antwerpen, sjarmeren- de Brügge og Belgias hovedstad Brüssel.

Dourodalen

Dourodalen

På seilingen Dourodalen og Salamanca vil man oppleve hvordan Douro renner gjennom Portugals vakreste vinlandskap, med bratte fjellsider og tradisjonsrike byer. Cruiset starter og ender i Porto, som i århundrer har vært synonymt med portvin. Utfluktspakken inkluderer besøk med smaksprøver i et av portsvinshusene i Vila Nova de Gaia og utflukt til den spanske middelalderbyen Salamanca.

For mer informasjon om Elvecruise se http://www.ticket.no/cruise/elvecruise/ eller kom innom din nærmeste Ticket butikk.

 

ticketnoinsta