Paradisøyene i Det indiske hav

Å reise til øyene i Det indiske hav behøver ikke å koste skjorta! Mange tror at Mauritius, Maldivene og Seychellene er eksklusive reisemål hvor bare de rikeste reiser, men med litt planlegging kan du helt fint få en reise dit til en rimelig pris. Kunnskapen om hvor og hvilken sesong man skal dra, og ikke minst noen som har oversikt over alle kampanjer og rabatter som hotellene tilbyr er noe vi på Ticket har! Hvilken øy passer best for luksusdyret, barnefamilien eller den aktive? Her er noen korte tips!

Mauritius

Visste du at tidsforskjellen til Mauritius bare er +3 timer fra Norge? Det er den største øya og ligger lengst syd, øst for Madagaskar. Her møtes man av herlige strender og et kupert landskap og farger så langt øyet kan se. Klimaet er tropisk men behagelig og overstiger sjelden 30+, det er best mellom oktober og februar. Hit drar man med kjæresten sin, med familien eller med bestevennen, og gjerne med en som vil være litt aktiv med aktiviteter som seiling, fiske, vannsport og golf. Her kan man besøke teplantasjer, den botaniske hagen Pamplemousse eller lokale og fargesterke markeder. Det finnes et stort utvalg hoteller for alle smaker og lommebokstørrelser!

Den franske arven er veldig påtagelig og merkes fremfor alt i språket og maten, men har også sterke vibber fra India, Afrika og Orienten. Servicenivået er høyt og kommer ofte med en strålende smil!

Maldivene

Maldivene er det ultimate reismålet om man vil ha postkortverdige kritthvite strender og fantastisk krystallklart vann. Et paradis for snorkling og dykking og andre vannsporter! Hotellene ligger en og en på hver sin lille øy i de ulike atollene, ca 300 er bebygde. Maldivene kryr av lekre hotellanlegg der man nyter god service og god mat til kanskje litt høye priser – alt må importeres og fraktes hit! Man er bundet til hotellets utvalg av mat og drikke, så de kan ta seg godt betalt. All Inclusive-pakke kan derfor lønne seg. Maldivene er en svært populær destinasjon for bryllupsreiser for par fra hele verden, så regn med rolige kvelder for par og barnefamilier snarere enn party for vennegjenger. På Maldivene er valg av hotell alfa og omega!

Seychellene

Seychellene ligger nærmere Afrikas kyst, men nord for Madagaskar og består av 115 øyer. Ikke alle er bebodde og de skiller seg fra hverandre. Her finner du frodig og grønt med spennende klippeformasjoner i granitt, hvite innbydende sandstrender, fjelltopper og en vennlig folkeslag. Her er det ingen masseturisme, og det minner en del om Karibien med litt høyere og jevn standard; ingen ekstrem fattigdom.

Her bør man oppleve flere øyer, enten ved å bytte hotell eller dra på dagsutflukter. Naturen er fantastisk med regnskoger og naturreservat med arter av vekster og dyr som bare finnes her.

Bestill reisen din HER eller kontakt oss på 21 49 39 00 for hjelp med å sette sammen din drømmereise 🙂

 

 

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *