Dette er julens reiseraketter!

reiseraketter

Når det er juleferie passer mange på å reise utenlands – spesielt for å få sol og varme, men også for å oppleve andre kulturer og for å slippe julestresset hjemme. Årets jul er dessuten veldig fordelaktig for de fleste arbeidstakere, noe som gir en mulighet til å reise utenlands uten å ta ut alt for mange feriedager. De reisemålene som øker mest denne julen er India, Los Angeles, Madrid, Orlando og Cape Town. Dette viser fersk bookingstatistikk fra Ticket.

Julen er en av årets mest reiseintensive helger og i år faller helligdagene slik at det holder å ta ut fem feriedager for å få to ukers sammenhengende ferie. Mange utnytter dette til å foreta en langreise, noe som gjenspeiler seg i reisestatistikken der nettopp reiser lengre bort øker mest.

reiseraketter

Arambol beach, Goa

Eksotiske reisemål

Thailand har lenge vært en favoritt og selv om Bangkok har en nedgang i julereiser i år så øker spesielt Koh Samui mye. Selv om Thailand står sterkt som reisemål også i vinter så er det andre eksotiske reisemål som øker mest. India har seilt opp som en av denne julens virkelige reiseraketter. India er et veldig spennende land med mange kontraster. Her blandes moderne livsstil og tradisjoner og for mange er det en drøm å oppleve blant annet Goa og Dehli.

Reiseraketter

Hollywood, Los Angeles

Juleferie i USA

USA er et annet spennende reisemål i julen og fremfor alt er det Los Angeles og Orlando som bestillingene øker mest til. I Los Angeles finnes alt fra verdenskjente severdigheter som det ikoniske Hollywood skiltet, luksuriøse Beverly Hills med shoppinggaten Rodeo Drive og Universal Studios med alle sine attraksjoner til strandpromenaden i Venice fylt av inlines- og skateboardkjørere, joggere, overvintrende hippier, helsefreaker og henførte turister. Orlando lokker med – foruten varme temperaturer – sitt store utvalg av fornøyelsesparker og et perfekt utgangspunkt for og utforske resten av Florida som for eksempel Miami, Everglades og Key West. Stadig flere velger dessuten å avrunde sin Floridareise med et cruise i Karibien på mellom 3-7 netter.

Julens reiseraketter – hit øker bestillingene mest

  1. Delhi
  2. Los Angeles
  3. Madrid
  4. Orlando
  5. Cape Town

Kilde: Tickets bookingstatistikk, reiser bestilt t.o.m. 8.10 med avreise mellom 21. Og 31. desember.

Har du lyst å reise bort i julen? Søk og bestill din reise her.

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *