Cruiseferie i Karibien med Royal Caribbean

RCCL

Drømmer du om en cruiseferie i Karbien med hele familien? Det trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende å planlegge, reiser du med Royal Caribbean, er du garantert en fantastisk ferie for liten og stor. De prisbelønte Oasis Class-skipene er bedre enn noen gang – Allure, Harmony, Oasis og Symphony of the Seas. Oasis-klassen har noe å se og gjøre for alle, da hvert skip innholdet spennende aktiviteter og underholding, Det vanskeligste er å bestemme seg for hvor du skal begynne!

Opplev Karibien med hele familien!

En cruiseferie er en enkel og komfortabel feriemåte. Du pakker ut kofferten én gang, men besøker likevel mange spennende steder. Det er som å bo på et flytende hotell. Det er enkelt og ta med hele familien på ferie på et av Oasis skipene, da de er svært barnevennlige med masse fasiliteter tilpasset barna. Ombord på alle cruiseskipene finnes det et stort aktivitetstilbud. Svømmebassenger, vannsklier, klatrevegger, zipline og mye annet. Det er mye å finne på! Det finnes også et hav av forskjellige restauranter, barer, butikker, treningsmuligheter og aktiviteter fra morgen til kveld her, her finner du noe for hele familien!

Og tenk hvor spennende det er å oppdag Karibien med familien, skipene seiler innom paradisøyer som  Coco Cay, Key West, Labadee og mange fler. Dere kan se og oppleve noe nytt sammen hele dagen. Bad i krystallklart vann og se fantastisk natur. Vel tilbake på skipet kan kan du koble av- alt er tilrettelagt, så nyt tiden med hverandre eller i de flotte spa avdelingene ombord. Om du vil ha barnevakt og nyte litt tid alene har du også mulighet til dette, barneklubber er inkludert i prisen. Ha en drømmeferie med familien og få minner sammen for livet på Oasis skipene!

RCCl

RCCL

 

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas er det første skipet i Oasis-klassen og ett av verdens største cruiseskip. Ombord finner du syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav. Det er mange aktiviteter for barna ombord som for eksempel H2O Zone som er en stor vannlekeplass for barna med sprutende geysirer, fossefall, vannpistoler, morsomme figurer, plaskebasseng og mye mer. Barna vil garantert kose seg her og mange av dem tilbringer nesten hele dagen i dette området. For deg som vil ha litt fart og spenning kan du prøve skipets unike zip line over 9 dekk, hvor det bare er å holde seg fast og nyte den fantastiske utsikten.

 

Allure of the Seas

Allure of the Seas er ett av verdens største cruiseskip sammen med søsterskipene i Oasis-klassen.Skipet har syv forskjellige skipsområder som byr på spektakulære fasiliteter, eventyr og spenning. På kveldene er det også ulike show- og underholdningtilbud. Er du ute etter fartsfylte aktiviteter? Da bør du prøve surfesimulatoren FlowRider. Andre aktiviteter du finner ombord er minigolf, Zip Line, klatrevegg, skøytebane, basketballbane, bordtennis. m.m. Det er et stort utvalg av solsenger, bassenger og boblebad. Få også med deg den storslagne Broadway-musikalen Mamma Mia, basert på ABBAs største hits.

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas er verdens nest største cruiseskip, kun søsterskipet Symphony of the Seas er større! Her finner du også syv forskjellige skipsområder med massevis av fasiliteter, Boardwalk og Royal Promonade. Opplev aktiviteter som rutsjebanen Ultimate Abyss som går ned hele 10 dekk, klatrevegg, surfesimulator, ZipLine, skøytebane, minigolf, basketball og The Perfect Storm – 3 superkule vannsklier som passer for alle aldre. Underholdningstilbudet ombord er imponerende og bør oppleves – her vises originalproduksjoner både på scene, på is og i vann!

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er verdens største cruiseskip og Royal Caribbeans nyeste stolthet. Her finner du alt det beste fra søsterskipene –  i tillegg til et hav av opplevelser og nyheter du bare finner ombord på dette skipet: Broadway-musikalen Hairspray, godteriparadiset Sugar Beach, den nye restauranten El Loco Fresh, LaserTag i Studio B, sportsbaren Playmakers og fiskerestauranten Hooked for å nevne noe. Om du vil unne deg litt velvære kan du besøke det flotte spaanlegget Vitality℠ Spa luksuriøse behandlinger, massasje og salonger som får deg til å gløde innenfra og ut. Her finner du som på de andre Oasis-skipene mange restauranter å velge mellom. Her har Royal Caribbean også lansert The Ultimate Family Suite, som går over 2 etasjer, kreativ, fargerik og med interiørelementer som barna kommer til å fryde seg over! Vi kan nevne krittvegg  og puslevegg, spill-zone, airhockey-bord, boblebad, sklie ned fra 2 etasje, m.m. Denne suiten finner du kun på Symphony of the Seas.

RCCL

RCCL

For mer informasjon og bestilling kontakt Ticket på tlf. 21 49 39 00, besøk din nærmeste Ticket-butikk her,  eller send forespørsel her.

//Dette innelgget er i samarbeid med Royal Caribbean.  

ticketnoinsta