Cruise fra Dubai

Cruise i Dubai

Eksotisk mystikk, ultramoderne byer, ørken og finkorndee hvite sandstrender, luksus og glamour blandet med 1800-tallets historie. Få plasser byr på så mange ulike ansikter som Dubai og De Forente Arabiske Emirater. Dessuten skinner solen nesten hele året! På et cruise med Royal Caribbean® får du mulighet til å oppleve alt på en og samme ferie.

Maksimale opplevelser i den arabiske verden

Bare syv timers flytur fra Oslo får du maksimale opplevelser med store kontraster. Hva med en spasertur på spennende markeder som fører tankene til tusen og en natt, shopping i verdens største shoppingsenter? Eller skue ut over vidstrakt ørken – fra kamelryggen eller fra verdens høyeste bygning Burj Khalifa, 828 meter over bakken? For all del, du kan også velge å bare kople helt av på en av de mange vakre sandstrendene. På et 7-netters cruise med Royal Caribbeans Vision of the Seas® kan du oppleve alt!

Burj Khalifa (Dusk) Panorama

Cruisene i de Arabiske Emiratene med Vision of the Seas® går fra Dubai – her står opplevelsene i kø. Skipet har et stort utvalg aktiviteter hvor du garantert finner noe som faller i din smak. Skjem deg bort med en herlig luksuriøs behandling på Vitality på Sea® Spa og slapp av i skipets herlige solarium.

RCI_spa_129_blogg

Nyt en drink på dekk ved skipets utendørs kino, eller bli imponert av fantastisk akrobatikk i skipets Centrum. Med nydelig mat, romslige og komfortable lugarer, og noen av verdens mest fantastiske destinasjoner, er det klart at en ferie ombord på Visjon av Seas® vil bli uforglemmelig. I både Oman og Dubai ligger over natten i havnen for at du skal ha godt med tid til opplevelser.

RCI_Breakfast_Balony_blogg

Kontrastenes Dubai og tradisjoner Muscat

Dubai byr på alt fra ultramoderne skyskrapere og verdens største skianlegg innendørs, til gammeldagse markeder og tradisjonelle trebåter. Opplev Omans middelalders arkitektur og den fantastiske moskeen Sultan Qaboos. Med to dager i Muscat havn har du tid på kvelden til å besøke det tradisjonelle markedet Mutrah Souq. Spaser blandt og la deg imponere av vakre osmanske håndtverk, krydder, røkelser og gullsmykker. Kjenn duftene og kjenn på atmosfæren i de labyrintiske gangene. En del av sjarmen er å ”gå deg vill”! Kjenn pulsen i De Forente Arabiske Emiraters hovedstad Abu Dhabi – og mye mer.

Al Fahidi Historical District - kamel og mann i gata_blogg

På et cruise med Royal Caribbean® opplever du flere spennende steder hvor moskeer, livlige markeder og blendende luksus ligger side om side.

telefonTa kontakt på tlf. 815 59 940 for mer informasjon og for å bestille.

ticketnoinsta