Celebrity Edge – En helt ny skipsklasse!

Celebrity Edge

Celebrity Edge er Celebrity Cruises sitt nyeste skip og det første skipet i det nye Edge Class, designet for å toppe alle forventninger du har til et dømmecruise. 

Ombord på Celebrity Edge bor du på smakfulle designede rom der overgangen mellom det innvendige og utvendige gjør at du føler deg nærmere havet og stedene du besøker. Komfort og luksus står høyt og ombord finner du også 29 restauranter, barer og salonger i verdensklasse. Da er det ikke rart at Celebrity Edge er kåret til beste nye skip av Cruise Critic. Les vårt blogginlegg om det prisbelønte skipet og se hvorfor du burde oppleve det selv. 

Skipets enestående fellesområder

Magic Carpet


Nyt det spektakulære utsikten fra Magic Carpet, en gigantisk glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Dette er både den beste måten å innta den spektakulære utsikten på, og det mest spennende stedet å være. Dette er en opplevelse du må få med deg ombord på Celebrity Edge. 

Magic Carpet

Eden

Slapp av i oppholdsrommet Eden, som representerer et avslappende og frodig rom du kan koble av.  Det er et rom der naturen er så til stede og skaper en opplevelse ulikt noe du har sett på et cruise før. 

Eden

Takterrassen

Rooftop Garden er som en vakker bypark i en storby – som tilfeldigvis er milevis ute på havet. Denne avslappede, men likevel lekne utendørsområdet på toppen av skipet hjelper gjestene til å koble av, og ha det gøy.

Takterrassen

En kulinarisk opplevelse

På Celebrity Edge satser de på en global og inspirert servering med restauranter i verdensklasse. I tillegg til å besøke utrolige destinasjoner, bringer Celebrity Edge verden til deg ombord gjennom menyer som gir en smak av internasjonal mat. Med ikke en, men fire hovedrestauranter, pluss en rekke spesialiteter og gratis spisesteder, venter det uendelig med kulinariske opplevelser.

 

Restauranten Raw i 5.etasje

Gran Plaza

Opplev et majestetisk, åpent, tre-etasjers sted inspirert av piazzene i Italia. Her ligger skipets fantastiske spesialrestauranter, sammen med de populære barene Martini Bar, Café al Bacio, og den nye Grand Plaza Café.  Grand Plaza er tenkt som det ultimate samlingsstedet på Celebrity Edge.

Grand Plaza

Velvære i verdensklasse

Celebrity Edge er et luksuriøst fristed der du kan slappe av i kropp og sinn. Her får du slappet av med herlige spa behandlinger, akupunktur og skjønnhetssalonger. I spa avdelingen får du også tilgang til et stort treningssenter.

Spa – Behandlingsrom

Resort Deck
Slapp av på Resort Deck ved det utradisjonelle asymmetriske hovedbassengområdet. Her finner du den nye takterrassen som inneholder  flere nivåer med joggebaner og et reimaginert solarium. Glem bassenger du har sett på gamle cruiseskip, på Celebrity Edge vil det nyutviklede utvendige bassengdekke gi deg havutsikt og et avslappende landskap så langt du kan se.

En av soldekkene ombord

Underholding for liten og for stor

Underholdning omgir deg rundt hver sving ombord på Celebrity Edge, noe som gjør ferien til et uforglemmelig eventyr i hvert øyeblikk av reisen.  Ombord på skipet kan du hygge deg med fantastisk underholding i form av show og prisbelønte produksjoner, stand opp og livemusikk, teater, kino og mye mer. For barna er det både en barne og ungdomsklubb og en egen ungdomskafe med disco! 

Lekerom for barna

Frister det med å dra på cruise med Celebrity Edge? Skipet seiler i Karibien i vinter og i Europa sommeren 2020. Bestill ditt drømmecruise her. 

ticketnoinsta