Aruba – Et ferieparadis

Aruba

I Aruba skinner solen mer en noen andre steder i Karibien. Denne øyen er omringet av varmt turkist hav og deilige passvinder – her er du garantert solskinn og kritthvite strender. Du får også fantastiske kulinariske opplevelser og eventyr på land og i vann som du ikke får på noen andre øyer i Karibien. Aruba er Karibiens beste øy for en solferie. Enten du foretrekker å ta ferien fra en solseng mens du nyter synet av det krystallklare vannet eller foretrekker en aktiv ferie der du bruker dagene på å utforske Aruba kommer dette til å bli en av dine beste øyferier noensinne. Om du først drar til Aruba kommer du til å ville komme tilbake igjen, og igjen. Det finnes utallige flyvinger til Aruba så det er enkelt og komme seg dit, eller hva med å kombinere Aruba med en cruiseferie? Her starter drømmeferien fra det øyeblikket du lander på flyplassen og du kan nyte livet. Fra første sekund vil du vite hvorfor Aruba heter The Happy Island.

Eventyr på Aruba

Her finnes det masser av aktiviteter og gjøre! Nyt din eventyrlystne side ved å prøve windsurfing, kitesurfing eller cruising på en katamaran over de klare, rolige, turkise bølgene. Her er det fantastiske muligheter til å både snorkle og dykke og det finnes flere skipsvrak og utforske. Hva med å se undervannslivet fra en glasskajakk eller mens du er på undervannsvandring med dykkerhjelm, det er opplevelse utenom det vanlige! Om du drar inn i landet er det enda mer og utforske, her er det huler som skjuler naturlige undre, oppdag Arikoks gamle steinblokker eller det naturlige basseng kaldt Conchi som du kan ta en forfriskende dukkert i. Aruba har også en nasjonalpark der du kan dra på oppdagelsesferder til fots, på en UTV eller kanskje på hesteryggen? Det er enkelt og finne aktiviteter på hele øya, men om du er en ekte våghals er det flere muligheter for fart og spenning som ATV turer, jetski, vannscooter eller surfing.

ArubaEagel Island, Aruba

En mangfoldig kultur

Arubas kultur kommer til liv med livlige rytmer, kunst og dans som fyller øyas gater, hjem, gallerier og hjerter. Fra Palm Beach til San Nicolas, Arubas “Sunrise City” – en sjarmerende kystby, hjemmet til gallerier, fargerik gatekunst og  en blomstrende kunstscene. Følg de livlige lydene av ståltrummer og calypso til den ukentlige festivalen Bonbini Festival. Rundt hvert hjørne finner du lokale som vil danse, feire og gjerne dele sin rike kultur med deg.

Aruba er et konstitusjonelt land under Nederland, men de lokale i Aruba er en blanding av over 90 forskjellige nasjonaliteter, det har skapt et rikt kulturliv. Gatene er fulle av pastellfarger, hjemmelagde delikatesser å prøve, calypso musikk å danse til og 100 000 innbydende arubabaner å snakke med. I Arubas restauranter finner du fersk mahi-mahi, rød snapper og barracuda direkte fra havet, krydret kreolske krydder. I eksklusive restauranter og små lokale juveler bobler grytene med ris, kjøtt og intense latinske og afrikanske smaker. På samme dag kan du nyte tradisjonelle nederlandske pannekaker og drikke iskald Aruba Aribas ved sjøen som er øyas lokale øl. Et spekter av tradisjonell mat!

Aruba sitt natteliv er en av de beste i Karibien og tilfredsstiller selv den største partyløven. Her er det beachklubber, kasinoer og nattklubber som gjør det enkelt for den som ønsker seg en strandperle som også tilbyr et forrykende natteliv. I Aruba kan de å feste, danse og ha det gøy til solen står opp igjen!

Aruba for alle

Aruba er en særdeles romantisk øy, perfekt for en reise med din utkårede for en avslappende atmosfære. Nyt dagene sammen på en hvit sandstrand eller i en bortgjemt vik. Dra på en seiltur i solnedgangen, prøv en av de mange spa fasilitetene eller på spis en romantisk middag. Om dere er ute etter en romantisk opplevelse, finner dere den på Aruba. Er dere nyforelsket, skal feirie en bryllupsdag eller kanskje gifte dere, har dere valgt riktig sted.

Om dere reiser med familien, er dette en ferie dere sent kommer til å glemme. Øya har mange barnevennlige fasiliteter og hoteller, her kan dere utforske øya i trygge omgivelser alle sammen. Barna kan leke på de hvite sandstrender som alltid svømmer i solskinn og snorkle i det rolige, klare vannet, besøke sommerfuglgårder og eselreserver, eller prøv autentiske spesialiteter fra familiens restauranter. Uansett hvordan familien din definerer lykke, finner dere den i Aruba!

Aruba

Book din flyreise reise til Aruba her, ring oss på ferietelefonen 815 59 930 eller ta kontakt med en av våre reisespesialister i din nærmeste Ticketbutikk. Finn din nærmeste butikk her. 

//Dette innlegget er i samarbeid med Arubas Turistforening.

 

ticketnoinsta